ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AWWA

New member
سلام آوا جان، منم هستم مرسی از پیشنهاد خوبت، فقط خودت بهم بگو کجا رو بخونم چند روزه باید بخونمش، ممنون:rose:
..سلام لیلا جون خوش اومدی....فعلا زمان خاصی تعیین نکردیم. یه صفحه رو بعد آخرن نفر انتخاب کن و بخونش..ممنون
اااا صفحه ای شده !؟ خب من صفحه چند؟!
یاسمن جون تا 170 رو انتخاب کردن ...ادامشو میتونی ورداری زهراجون
منم دوست دارم شرکت کنم ، میشه 140 تا 170 هم واسه من باشه؟

چرا که نه..سهم شما

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
دوستان با اجازتون من فعلا باید برم....
لطفا هرکسی میخواد تو ختم شرکت کنه یک صفحه بعد از آخرین آیه رو انتخاب کنه وبخونه(قرآن عثمان طه باشه که چه بهتر) میتونید از لینکی که دکتر مجتبی معرفی کردن هم استفاده کنید. تشکر

pariya

New member
دوستای گلم من نتم مشکل داره
دقیق نمیدونم کی میخونیم
صفحات قبلیو ندیدم
برا من وقتشو میگید؟

s861276

New member
سلام دوستای خوبم
آوا جون ممنون از این تاپیک بسیار خوبی که باز کردی
منم هستم
میشه سوره آل عمران رو من تا آخر بخونم ؟

آخرین ویرایش:

akhbar

New member
سلام دوستان
منم هستم :ad54ad:اما بنظرم الان خیلی شلوغ پلوغ شد. پستهای اول رو که خوندم کامل متوجه شدم و خوب بود اما بعدش که نظرات متعدد شد ,من نمیدونم الان باید صفحه بگم؟آیه بگم؟ بعد تا کی یعنی تا چه زمانی بایداون آیه یا جز رو بخونم؟؟؟
ولی در کل بنظرم اگه رندمی باشه بهتره.یعنی یکی نگه من میخوام مثلا سوره نور رو بخونم,یکی دیگه بقره و...هرکی هرچی قسمتش شدباشه و مهمنرازازون ترتیب مهممه.
حالا راهنماییم کنید من کجا رو بخونم و..؟
ممنون.درپناه حق باشید

bacillus.bs

New member
منم هستم
فعلا يك صفحه براي من در نظر بگيريد بعد از ازمون بيشتر مي خونم

mohana

Well-known member
سلام دوستان
منم هستم :ad54ad:اما بنظرم الان خیلی شلوغ پلوغ شد. پستهای اول رو که خوندم کامل متوجه شدم و خوب بود اما بعدش که نظرات متعدد شد ,من نمیدونم الان باید صفحه بگم؟آیه بگم؟ بعد تا کی یعنی تا چه زمانی بایداون آیه یا جز رو بخونم؟؟؟
ولی در کل بنظرم اگه رندمی باشه بهتره.یعنی یکی نگه من میخوام مثلا سوره نور رو بخونم,یکی دیگه بقره و...هرکی هرچی قسمتش شدباشه و مهمنرازازون ترتیب مهممه.
حالا راهنماییم کنید من کجا رو بخونم و..؟
ممنون.درپناه حق باشید

سلام...نظر من هم همینه...
s861276 سوره آل عمران و میخونن
پس شما از ابتدای سوره النساء تا هر آیه ای ک خواستین لطف کنین بفرمایین...ممنون:riz304:

ZOT

New member
من گیج گشتم! صفحه چند رو باید بخونم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

AWWA

New member
مجددا سلام
با اجازه من یه گزارش از آخرین نفرات بدم:
لیلا اچ(آیات 191 تا 220 سوره بقره)
پریا(220 تا آخر سوره بقره)
s861276(کل سوره آل عمران)
اخبار(اول تا آیه 57 سوره نسا)
بقیه دوستانم اینا رو لطف کنن بخونن:باسیل(آیات 58 تا 65 سوره نسا)
مهسا(آیات 66 تا75 سوره نسا)
زهرا(زوت)..(آیات 76تا 86 سوره نسا)

AWWA

New member
جمعه 13 رجب ولادت حضرت علی(ع) هست دو هفته بعدش 27 رجب مبعث پیامبر اکرم(ص)هست. تو عرض این دو هفته یک ختم خواهیم داشت ان شاءالله. بین داوطلبا جزء ها رو تقسیم میکنیم .(3تا 17 خرداد)

بعدش 3 شعبان ولادت امام حسین(ع) هست و دوباره تقریبا دو هفته بعدش(15 شعبان) ولادت امام زمان (عج) هست.به مناسبت این ایام واقعا مبارکم یه ختم دیگه میذاریم. بعدا تعداد وعدد جزء ها رو که هرنفر باید بخونه اعلام میکنیم.(22خردادتا3تیر)
اونایی که موافقن لایک کنن

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا