ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MAHSABANOO

New member
تا زمانی که تعداد به حد نصاب برسه همین روشو ادامه میدیم. یا میتونیم دوگروه بشیم یه عده انتخابی پیش برن و یه عده یه جزء رو وردارن(یواش یواش ناخودآگاه نظم ایجاد میشه)
اوا جون اونطوری قاطی میشه ها حالا تا بچه هاجمع بشن همین انتخابی پیش بریم تا ببینیم چی میشه

aManofDetail

New member
دوستان من هم هستم هرچی شما بگید/کجا رو باید شروع بکنیم و ازکجا/مقدار انتخابیتون رو هم بگید برای هممه یکسان باشه تا ی زمان اینطوری منظم میشه:thanks:

Nike313

New member

بله درسته حق با شماست موافقم:a2d3:

تا زمانی که تعداد به حد نصاب برسه همین روشو ادامه میدیم. یا میتونیم دوگروه بشیم یه عده انتخابی پیش برن و یه عده یه جزء رو وردارن(یواش یواش ناخودآگاه نظم ایجاد میشه)

پس منم از101تا112 رو ميخونم؛:28:

negar91

New member
از 113 بقره تا 140 هم برای من
بچه ها کنکوری های انجمن رو فراموش نکنید برایشون دعا کنید برای منم دعا کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

AWWA

New member
اوا جون اونطوری قاطی میشه ها حالا تا بچه هاجمع بشن همین انتخابی پیش بریم تا ببینیم چی میشه
بله چشم دوس خوبم:28:
دوستان من هم هستم هرچی شما بگید/کجا رو باید شروع بکنیم و ازکجا/مقدار انتخابیتون رو هم بگید برای هممه یکسان باشه تا ی زمان اینطوری منظم میشه:thanks:

خوش اومدی آقا رضا:rose:

AWWA

New member
از 113 بقره تا 140 هم برای من
بچه ها کنکوری های انجمن رو فراموش نکنید برایشون دعا کنید برای منم دعا کنید

سلام خانم مدیر..ممنون که هستین:rose:...ایشالله هم شما وهم بقیه دوستان بهترین نتیجه رو میگیرین

parnia

New member
آوا من تاپیکو نخوندم...نمیدونم چجوری تقسیم میشه ولی به منم بگو بعدا.....منم میخام باشم:dadad4:

AWWA

New member
بنده پیشنهاد می کنم، که از این قرآن آنلاین برای تعیین سوره ها و ختم استفاده شود،

هر کسی هر تعداد صفحه رو بگه، به ترتیب!

قرآن آنلاین بسیار نفیس - Online Quran

ممنون دکتر:rose:....منظورتون اینه که براساس صفحه های اونجا پیش بریم؟(به قول خودتون میزان رای ملته..هرتصمیمی گرفته بشه منم هستم)

آوا من تاپیکو نخوندم...نمیدونم چجوری تقسیم میشه ولی به منم بگو بعدا.....منم میخام باشم:dadad4:

ممنون که هستی شیواجون:smilies-azardl (113....فعلا صفحه ای انتخاب میکنیم تا بعد ببینیم بهترین روش کدومه....آخرین نفر تا آیه 140سوره بقره رو ورداشته

آخرین ویرایش:

aManofDetail

New member
ممنون/من سر دنیاوردم/هرچی باشه تصمیم اخر بگید دیگ بعد اون همه با هم بریم ارزش اینکار ب نظمشه......ی چیزی رو هماهنگ بشید با هم پیش بریم قربان همگی

AWWA

New member
دعای تلاوت قران کریم که از امام صادق (ع) روایت شده است ترجمه آن بدین مضمون است :
24091226271061909133.jpg

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر
بار خدایا ! گواهی می دهم که این همان کتابی است که از سوی تو بر پیامبرت محمد بن عبد الله صلی الله علیه و آله فرو فرستاده شده ،و سخن گویای تست که بر زبان پیامبرت جاری گشته است . تو آن را از سوی خویش راهنمای خلق و ریسمانی میان خود و بندگانت قرار داده ای .
بار خدایا ! من پیمان و کتابت را منتشر ساختم ،از این رو – خدایا- نگاهم را در آن ،عبادت و تلاوتم را اندیشه ، و اندیشه ام را در ان مایه عبرت قرار ده و مرا از کسانی مقرر دار که به اندرزهای آن پند گیرد و از نافرمانی تو بر حذر باشد . وبر گوشم به هنگام تلاوت آن مهر مگذار و بر چشمم پرده مپوشان . و تلاوتم را تلاوتی که در ان اندیشه نباشد قرار مده، بلکه مرا آنگونه بدار آیات و احکامش بیندیشم ،و قوانین آیین تو را به کار بندم . ونگاهم را در آن مایه غفلت و تلاوتم را بههوده گویی قرار مده که تو خود مهربان و بخشایشگری.
مؤسسه فرهنگی احیاء ثقلین – تهران

ZOT

New member
سلام منم هستم یه پیشنهاد
همه قرآن با خط عثمان طه دارن به نظرم هرکس مثلا یه صفحه انتخاب کنه اول هم از آغاز کننده ی تاپیک شروع می کنیم ! حالا مثلا تعداد بیشتری صفحه هم اشکال نداره ! اگه موافقید تا شروع کنیم !

AWWA

New member
ممنون/من سر دنیاوردم/هرچی باشه تصمیم اخر بگید دیگ بعد اون همه با هم بریم ارزش اینکار ب نظمشه......ی چیزی رو هماهنگ بشید با هم پیش بریم قربان همگی

درحال حاضر صفحه ای هست. میتونید یک صفحه بعد آیه 140 سوره بقره رو انتخاب کنین.

leyla-h

New member
سلام آوا جان، منم هستم مرسی از پیشنهاد خوبت، فقط خودت بهم بگو کجا رو بخونم چند روزه باید بخونمش، ممنون:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا