خاطرات یه دختر در زمان دانشگاه

MAHSABANOO

New member
حالا اینو داشته باشید....
من یکی از همکلاسی هام پارسال موقع امتحانا از دوستم خواستگاری کرد و دوستم جواب رد داد. ( یعنی اگه هم میخاست بله بگه، انقدر ما ازین پسره ایراد گرفته بودیم که نمیتونست بگه!)
دیگه بدبخت داشت ار دست میرفت که ای وای من بدون تو نمیتونم و امتحانامو خراب میکنم و .....
حالا امسال نامزد کرده با یکی دیگه از دخترای کلاس و با افتخار میگن که از ترم 1 یه خبرایی بوده!! فقط یه لحظه خودتونو جای دوست من تصور کنید فقط!!
چقدر نا ... بوده آخه چی بگم دلم سوخت بیچازه دختره چه حالی شده

!SeCreT!

New member
نه اجی راحت بودیم.....کلا با دبیرستان خیلی فرق نداشتیم دیگه......تو بیمارستانم با رزیدنتای زنان و زایمان سر و کار داشتیم که خب اونام خانم بودن...خلاصه اینجوری شد که.......عاغاا یکی منو بفرسته سر درسم...دوهفته بعد کنکور دارم.....:14:

بیا بریم آجی ما کنکور داریم....
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

MAHSABANOO

New member
ولی بچه ها اگه کلاسه شما اینطری بوده پس چرا کلاسه ما عاغاها جزوه مینوشتن بعدش ما با یکم لبخند مکش مرگ ما و دوتا مرسی از لطفتون ازشون میگرفتیم چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

leyla-h

New member
بچه ها تو گروه ما تو دوره کارشناسی یه دختره از بچه های سال پائینی از پسر کلاس ما خواستگاری کرد.....:25r30wi: حالا پسره هم اونقدر تاپ نبودا یعنی اصلا تاپ نبود.... از اون به بعد ما همش سربه سر پسره میذاشتیم.... قضیه اش مفصل بود خیلی طولانیه نمیشه تعریف کرد ولی یادش بخیر تداعی شد

TUMS

Well-known member
نـــــــــــههههه......... اونوقت اونا چی میگفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ph34r-smiley:
میدونستن ما داریم شوخی میکنیم ناراحت نمیشدن فقط میگفتن خیلی پررو هستین:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
تازه خیلی هم خوشحال بودن :bunnyearsmiley:که ازشون جزوه گرفیم آخه تازه اومده بودیم دانشگاه فکر میکردیم چه خبره:ad54ad:

TUMS

Well-known member
بچه ها تو گروه ما تو دوره کارشناسی یه دختره از بچه های سال پائینی از پسر کلاس ما خواستگاری کرد.....:25r30wi: حالا پسره هم اونقدر تاپ نبودا یعنی اصلا تاپ نبود.... از اون به بعد ما همش سربه سر پسره میذاشتیم.... قضیه اش مفصل بود خیلی طولانیه نمیشه تعریف کرد ولی یادش بخیر تداعی شد
الان که این قضییه شیوعش زیاد شده
دعوام نکنید دیگه:sdasdasd:
میتونم بگم اپیدمی شده:motat:

am-ml

New member

چه متشخص ،حالا دخترا به یکی جواب رد میدن اینجوری همه جا جار میکشن ...
همون خدا یهتر میدونست کی از کی باید خواستگاری کنه (شک داری؟ یعنی میخوای بگی خدا بهتر نمی دونه؟ ..............هااااااااااااااااا پشت سر خدا حرف غیر راست گفتن(اینم شایع شده))

aManofDetail

New member
ههه چ خوب هست ک ضایع کردن خواستگار و کسی ک دوست داره شده ی تفریح و مسخره کردن اون شده جزو خاطرات /:sad::sad::smiliess (7):

mahnam

New member
حالا اینو داشته باشید....
من یکی از همکلاسی هام پارسال موقع امتحانا از دوستم خواستگاری کرد و دوستم جواب رد داد. ( یعنی اگه هم میخاست بله بگه، انقدر ما ازین پسره ایراد گرفته بودیم که نمیتونست بگه!)
دیگه بدبخت داشت ار دست میرفت که ای وای من بدون تو نمیتونم و امتحانامو خراب میکنم و .....
حالا امسال نامزد کرده با یکی دیگه از دخترای کلاس و با افتخار میگن که از ترم 1 یه خبرایی بوده!! فقط یه لحظه خودتونو جای دوست من تصور کنید فقط!!

اصلا ناراحتی نداره که عزیز من! من خودمو تصور کردم! ( چیزی جز خوشحالی عایدم نشد! )
دوستتون باید خوشحال باشه که بزرگترین افتخار زندگیه اون آقا همین حرفای خاله زنکیه ! والااااا!!! (دیگه این گفتن داره که من از کی عاشق زنم بودم! خب بودی که بودی! )
اما احتمالا این کار اون خانومه بوده هااا

آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
بچه ها ما که دوستمونو مسخره نکردیم:sdasdasd: چرا زود قضاوت میکنین!!!!!!

leyla-h

New member
پسره یکی رو تو فامیلاش دوست داشت تازه مثل داداشم بود و با هم خیلی صمیمی بودیم، با دختره هم از همه بچه های گروهشون نزدیک تر بودم چرا اینجوری گفتین!!!!! من هیچ وقت دوستامو مسخره نمیکنم، سر همون موضوع یه قضایایی پیش اومد که اونا تداعی شد نه مسخره کردن دوستان آقای فیزیست!!!!!!

Delaram92

New member
خاطره خودم:
من اصلآ سر کلاسم غیبت نداشتم و جزوه هام خیلی مرتب و خوش خط بودن یعنی بیشتر از چشام مواظبشون بودم...آخرای ترم جزوه مو میذاشتن مزایده!(ریا نباشه):riz304:
از اونجا که بعضی از پسرا کلاس دو در میکردن و من بهشون جزوه نمیدادم یعنی با یکیشون عجیب لج بودم...:sdasdasd:
از کجا نمیدونم جزوه م دستش افتاده بود...این نامرد از برگ اول تا آخرشو خط خطی کرده بود...وقتی دیدمش باورتون نمیشه فقط گریه میکردم!
منم که کم نیاوردم جلوش کاری کردم یه ترم تعلیق خورد تا یاد بگیره با جزوه های من مهربون باشه
چه پسر بی نظمی حقشونه که جزوه ندی.

Delaram92

New member
یکی از اساتید ما خیلی جوون بودن (سن و سال داشتنا ،بچه ام داشتن ... خوب مونده بودن) من تمام هم اتاقی هام تو ترم اول، ترم آخری بودن (پرستاری و اتاق عمل و هوشبری ) کلی آپدیت شده رفتم روز اول ....
وارد کلاس که شدم ،مرد جوونی ( حدودا 27 ساله) پشت میز استاد نشسته بود ،خیلی ریلکس از کنارش رد شدم (موقع ما سلام نکردن به پسرایی که نمیشناسیم امری عادی بود...اونم وقتی تنها باشی و اونم ترم اولی ) بعد که من جلوس فرمودم ... ایشون با لبخندی سلام کردن و من چه جوابی...فرمودند : زمونه برعکسه دیگه، باز به شما ،ولی به هر حال فک کنم امروز باید بریم و هم کلاسی هاتون نمیان ولی شما اسمتون رو بفرمایین که من دانشجوی منظم کلاسم رو یادم باشه :5:

من :تمام تجربیات و خاطراتی که دوستان و هم اتاقی های عزیزم گفته بودن رو از ذهن گذروندم و با این ژست :smilies: گفتم: شوخیتون قدیمی شده ولی توصیه اتون به جاست و پا شدم و بدون هیچ خداحافظی و ... زدم بیرون .

گذشت و کلاسا رو دور افتاد و اولین جلسه درس نقشه برداری ... همه منتظر استاد بودیم : مرد جوان ( حدودا 27 ساله )وارد کلاس شد و همه به احترام استاد بلند شدن...

آخی حتما دیگه رو نداشتی تو صورت استاد نگا کنی...چه داستان زیبایی داشتی عزیزم خیلی ممنون از گفتن خاطرات قشنگت.

آخرین ویرایش:

Delaram92

New member
دوران کاردانی سه تا دوست بودیم همیشه باهم بودیم بدون استثنا
یبار دانشگاه دقت کنید دانشکده نه دانشگاه شب شعر داشت ومن مجری بودم و در انتخاب متن اجرا ازادبودم و کلا ابیات عاشقانه خوندم
آقا از فردای شب شعر سیل پسشنهاد دوستی و ازدواج بود که به دوتا دوستم میومد اونم چجوری همشون منو واسطه قرار میدادن که خانم فلانی از اجراتون معلومه اهل دلین و ما چن وقتی هست دل در گرو دوستتون دادیم واگه بشه رابطمون و جوش بدین که اگه شما بخوایین میتونین ...............شده بودم کارگاه جوش کاری.............وهیچی دیگه خودمون بی کلاه .....
نه بابا...پس خودت چی؟ تو شعر عاشقانه خوندی اونوقت واسه دوستات خواستگار پیداشده؟

Delaram92

New member
خداییش ما کلآ کلاسامون جنگ خنده بود...ضدحالشم استاد خسروی بود که به طرز عجیبی از دخترا بدش میومد!!:p7977cujr38iyymsu8:
لبخند رو لب هر دختری میدید اون ترم افتاده بود...
اما ما حال اونم گرفتیم!

اونقد بدم میاد از این استادا....حالا گوش کنید به خاطره ی یکی از استادای من که خانوم هستش.اینایی که میگم از زبون استادمه.یه استاد داشتیم اصلا با دخترا جور نبود یعنی دنبال سوژه بود تا دخترارو ضایع کنه برعکس با پسرا خیلی دوست بود.یه روز ما دخترا تصمیم گرفتیم اگه استاد یه بار دیگه به ما تیکه انداخت از کلاس پاشیم بریم بیرون....از قضا یکی از دخترا رفته به دوست پسرش اینو گفته و چون پسرام استادو دوست دارن به استاد قضیه رو توضیح دادن.....یه روزی میرن سر کلاس می بینن هنوز استاد نیومده استاد خیلی دیر سر کلاس رسید(پسرا همیشه هماهنگ بودند با استاد)پسرا پرسیدن استاد چرا دیر کردی؟استاد:نمی دونید چه ترافیکی بود؟ پسرا:استادواسه چی؟ استاد:نمی دونید تو خیابون از کجا تا کجا صف بود.پسرا: صف چی؟ استاد:صف شوهر.....حالا دخترا پاشدن که برن بیرون استاد گفت تموم شد کجا!!!!!!!.:25r30wi:

آخرین ویرایش:

goleyakh

New member
اااااااااااهههههههههههههه! میبینم که همه از این مدل پسرای خز تو کلاسشون داشتن که سوژه باشه!!!:riz481:

اتفاقا ما هم داشتیم! منتها این بنده خدا خیلی سرش شلوغ بود ، کلاسی کار نمیکرد که، دانشکده ای کار میکرد !!!
از هر رشته ای یه دونشو داشت ....
هیچی دیگه حالا بنده خدا هنوز هم حیرونه ! نمیدونه بره سراغ کدوم! امشب که لیله رغائبه واسش دعا کنید که راهشو پیدا کنه، جوون مردم گناه داره ، از عشق این همه دختر داره از دست میره:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

mahsa.

New member
نه بابا...پس خودت چی؟ تو شعر عاشقانه خوندی اونوقت واسه دوستات خواستگار پیداشده؟

شعرایی که میخونم همیشه این توهم و در ارافیانم ایجاد میکنه که من در ذهنم کسی و دارم و این اشعار میخونم .............ههههههههههههههه
اما دریغ از یه نفر که تو ذهنم باشه ...........

Delaram92

New member
شعرایی که میخونم همیشه این توهم و در ارافیانم ایجاد میکنه که من در ذهنم کسی و دارم و این اشعار میخونم .............ههههههههههههههه
اما دریغ از یه نفر که تو ذهنم باشه ...........

آخی بمیرم الهی....حتما فکر می کنن خودت عاشقی..

بالا