خاطرات یه دختر در زمان دانشگاه

!SeCreT!

New member
شک چی!
بابا ! یعنی ملت بیکارند که با شوخی ما ، به شک بیوفتند!
:33:

اینا ولش کن، تولید ی رو بچسب!:motat:

دکتر جونی اگه اعتراف کنی و مارو نفرستی اتوبان علی چپ قول میدم شماره و آدرس همکلاسمو بهت میدم تا رمز موفقیتشو بهت بگه!:whistle:

ZOT

New member
بحث کل کل نیستا !
ولی من رسما کلاسای 8 رو نمی رفتم! چچندین ترم! کارم این بود!
ترم 7 هم که رسما 10-15 واحد رو نرفتم سر کلاس!
اخلاق (درس عمومی) رو شدم 8!!!!!!!!!!

4-5 بار مچ منو تو دانشکده گرفت که کلاس اونو نمی رفتم ولی کلاسای بعدی رو می رفتم (بعدی ش آز بود)، ولی دمش گرم مرام داشت به روم نیورد تا روری که 8 شدم، بعد با کلی واسطه و اینا 10 داد تا برم ارشد بخونم!!!!:25r30wi:

نچ نچ نچ بله دیگه مردم اینطوری ارشد قبول میشن ! نچ نچ نچ !!!!

mj1919

New member
نچ نچ نچ بله دیگه مردم اینطوری ارشد قبول میشن ! نچ نچ نچ !!!!

یعنی فکر کردین کلاس نمیرفتم، درس می خوندم اونوقت؟؟؟؟:25r30wi:
معدل کارشناسیم بین 14 -15 است!:motat:

نه دیگه داداشی نداشتیم ها...تازه یه دس کت شلوار ابریشم دست دوزم از طرف خودم هدیه میدم!
برا اثبات حسن نیتم اینم اول شمارش 0918....

:65d6a5d6s:

aManofDetail

New member
ن عارض شم خدمتتون من از شاگردای خوب بودم ههه ازین کارام بلد نیستم خداییش//ولی خب روحیه ی چیز دیگس هرکی ی جوریه من میگم خب دانشگاه میری کلاس بخوابی نری؟فلسفه کلاس نرفتن برام حل نشده...

TUMS

Well-known member
عجب
ما که دوره کاردانی بنده خدا دخترا بهمون جزوه میدادن تازه منت هم میذاشتیم خطتت خوب نیست سخته و نمیشه بخونیش و جزوتون چقدر زیاده و از این حرفا میزدیم
یادش به خیر:5:
کارشناسی یه آقایی بود که دخترا از اون جزوه میگرفتن ما هم که جزوه مون تامین بود دیگه:5:
ارشد دیگه دارن اذیت میکنن باید التماس کنیم:smiliess (12)::smilies-azardl (12)

sakar

New member
اینارو دیدم جوگیر شدم منم خاطره بگم ولی هرچی فک میکنم روز اول و یادم نمیاد.............
اما یادمه پنجشنبه ها 6-8 کلاس رسانه(یه همچین چیزی بود) داشتیم کلاس مام نصفش شهرستانی بودیم
اممممم نه اینکه ربطی به خواستگاری نداره........
اها...
یه پسر تو کلاسمون بود الانم نفهمیدیم عاشق کی بود تکلیفمون باهاش معلوم نبود بین 3 نفر مونده بود اخر سرم به هیچکدوم اظهار علاقه نکرد یه اسم مستعارم واسش انتخاب کرده بودیم که اونم غبار روی خاطرات(غبار که چه عرض کنم لایه های رسوبی) اونو از یادم برده
......

am-ml

New member
عجب
ما که دوره کاردانی بنده خدا دخترا بهمون جزوه میدادن تازه منت هم میذاشتیم خطتت خوب نیست سخته و نمیشه بخونیش و جزوتون چقدر زیاده و از این حرفا میزدیم
یادش به خیر:5:
کارشناسی یه آقایی بود که دخترا از اون جزوه میگرفتن ما هم که جزوه مون تامین بود دیگه:5:

پیشرفت شما در جزوه نویسی قابل تحسین و الگو برداری است .(سر خط)

!SeCreT!

New member
خداییش ما کلآ کلاسامون جنگ خنده بود...ضدحالشم استاد خسروی بود که به طرز عجیبی از دخترا بدش میومد!!:p7977cujr38iyymsu8:
لبخند رو لب هر دختری میدید اون ترم افتاده بود...
اما ما حال اونم گرفتیم!

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
عجب
یادش به خیر

نـــــــــــههههه......... اونوقت اونا چی میگفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ph34r-smiley:

آخرین ویرایش:

parnia

New member
عاغا ما هم خاطره بگیم؟؟؟؟

ما کلاسمون پسر نداشت.......:65d6a5d6s:.................یکی بود یکی نبود:whistle::whistle:

parnia

New member
آخی چه بد شد...میگفتی من یه اتوبوس میفرستادم آجی!

نه اجی راحت بودیم.....کلا با دبیرستان خیلی فرق نداشتیم دیگه......تو بیمارستانم با رزیدنتای زنان و زایمان سر و کار داشتیم که خب اونام خانم بودن...خلاصه اینجوری شد که.......عاغاا یکی منو بفرسته سر درسم...دوهفته بعد کنکور دارم.....:14:

بالا