!SeCreT!
New member
شک چی!
بابا ! یعنی ملت بیکارند که با شوخی ما ، به شک بیوفتند!
:33:
اینا ولش کن، تولید ی رو بچسب!:motat:
دکتر جونی اگه اعتراف کنی و مارو نفرستی اتوبان علی چپ قول میدم شماره و آدرس همکلاسمو بهت میدم تا رمز موفقیتشو بهت بگه!
شک چی!
بابا ! یعنی ملت بیکارند که با شوخی ما ، به شک بیوفتند!
:33:
اینا ولش کن، تولید ی رو بچسب!:motat:
بحث کل کل نیستا !
ولی من رسما کلاسای 8 رو نمی رفتم! چچندین ترم! کارم این بود!
ترم 7 هم که رسما 10-15 واحد رو نرفتم سر کلاس!
اخلاق (درس عمومی) رو شدم 8!!!!!!!!!!
4-5 بار مچ منو تو دانشکده گرفت که کلاس اونو نمی رفتم ولی کلاسای بعدی رو می رفتم (بعدی ش آز بود)، ولی دمش گرم مرام داشت به روم نیورد تا روری که 8 شدم، بعد با کلی واسطه و اینا 10 داد تا برم ارشد بخونم!!!!:25r30wi:
دکتر جونی اگه اعتراف کنی و مارو نفرستی اتوبان علی چپ قول میدم شماره و آدرس همکلاسمو بهت میدم تا رمز موفقیتشو بهت بگه!![]()
جدی جدی، شوخی کردم بابا! :sdasdasd:
نچ نچ نچ بله دیگه مردم اینطوری ارشد قبول میشن ! نچ نچ نچ !!!!
نه دیگه داداشی نداشتیم ها...تازه یه دس کت شلوار ابریشم دست دوزم از طرف خودم هدیه میدم!
برا اثبات حسن نیتم اینم اول شمارش 0918....
یعنی فکر کردین کلاس نمیرفتم، درس می خوندم اونوقت؟؟؟؟:25r30wi:
معدل کارشناسیم بین 14 -15 است!:motat:
:65d6a5d6s:
عجب
ما که دوره کاردانی بنده خدا دخترا بهمون جزوه میدادن تازه منت هم میذاشتیم خطتت خوب نیست سخته و نمیشه بخونیش و جزوتون چقدر زیاده و از این حرفا میزدیم
یادش به خیر:5:
کارشناسی یه آقایی بود که دخترا از اون جزوه میگرفتن ما هم که جزوه مون تامین بود دیگه:5:
ارشد دیگه دارن اذیت میکنن باید التماس کنیم:smiliess (12)::smilies-azardl (12)
عجب
ما که دوره کاردانی بنده خدا دخترا بهمون جزوه میدادن تازه منت هم میذاشتیم خطتت خوب نیست سخته و نمیشه بخونیش و جزوتون چقدر زیاده و از این حرفا میزدیم
یادش به خیر
کارشناسی یه آقایی بود که دخترا از اون جزوه میگرفتن ما هم که جزوه مون تامین بود دیگه:5:
ارشد دیگه دارن اذیت میکنن باید التماس کنیم:smiliess (12)::smilies-azardl (12)
نـــــــــــههههه......... اونوقت اونا چی میگفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟h34r-smiley:
با اجازت لیلا جان تصحیح میکنم........ در جزوه ننویسی..........پیشرفت شما در جزوه نویسی قابل تحسین و الگو برداری است .(سر خط)
با اجازت لیلا جان تصحیح میکنم........ در جزوه ننویسی..........
واقعاااا.....:65d6a5d6s:مهنا دخترای کلاسشون آبروی جامعه ی دختران رو برده ان !:25r30wi:
عاغا ما هم خاطره بگیم؟؟؟؟
ما کلاسمون پسر نداشت.......:65d6a5d6s:.................یکی بود یکی نبود![]()
آخی چه بد شد...میگفتی من یه اتوبوس میفرستادم آجی!