خاطرات کنکوری ها

MAHSABANOO

New member
چیزی که برالم از کنکور مونده چاق شدنم هست خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ اونقدر موقع درس خندن میخوردم که چند کبلویی اضافه وزن گرفتم و هنوزم رفع نشده خخخخخخخخخخخخخخخخ

کرهانی

New member
خودم خیلی خاطره دارم
یکیش اینکه

صب ساعت 6-6:30 پا میشدم ی صبونه ی مشتی میخوردم بعد میرفتم درس میخوندم ساعت 10 از شدت گرسنگی میومدم میگفتم غذا میخواااام
روزای اول مامانم میگف بیا صبونه بخور میگفتم نههههههه غذا بده، گووووشت خلاصه دیگه خودش فهمیده بود یا سوپ برام درست میکرد یا شب برام ساندویچ میگرفت، ظهر باز من 1/5 تو اشپزخونه اردو میزدم، میگفتم ناهااار زیاد بکشین برا منوضعیتی شده بود، یخچال ک دیگه ازش چیزی نمونده بود، روزی ی ردبول میخوردم ولی موقع خواب سرمو نذاشته بودم بالش ،خواب بودم! شبا هم اکثرأ خواب کنکور یا اینکه فلان شهر قبول شدم یا اینکه من میخوام برم ارشد چی بپووشم، می دیدم:whistle:
من الان دلیل قبول نشدنم رو فهمیدم
really-sad-face-smiley-emoticon.png

عاقا من از بس گرسنگی کشیدم اگه یه سومالی منو میدید امید به زندگی می گرفت
sad-crying-smiley-face.gif

شبا به زور ساعت 1، 2 می خوابیدم
روزا به زور ساعت 9 پا می شدم
بعد به زور تمرکز می کردم
کلا همه چیم به زور بود:riz481: آخ آخ

خونه شلوغ

leylii

New member
من روزای اول که میخواستم برای کنکور بخونم برنامه می ریختم یعنی اینکه از فردا شرو کنم بعدش صبح ساعت 9 پا می شدم بعد می گفتم الان زوده بذار نیم ساعت دیگه می رم بخونم
بعد نمیرفتم نمی رفتم تا ساعت می شد 10شب خخخخ بعد به مامان میگفتم مامان منو صبح زود بیدار کن چون ی برنامه توپ ریختم می خوام از فردا شرو دوباره شرو کنم خخخخ
بعد خلاصه دیگه داداشم گفتند شما شبا یاد درس خوندن می افتی و استرس ولی نمیدونم چرا صب ها این قد بیخیالی خخخخ حالا دوباره شب می شه میگی من یبرنامه جدید ریختم :25r30wi::25r30wi: چه روزایی بود انگار همین دیروز بود خخخخ

Hamidvet

New member
من روزای اول که میخواستم برای کنکور بخونم برنامه می ریختم یعنی اینکه از فردا شرو کنم بعدش صبح ساعت 9 پا می شدم بعد می گفتم الان زوده بذار نیم ساعت دیگه می رم بخونم
بعد نمیرفتم نمی رفتم تا ساعت می شد 10شب خخخخ بعد به مامان میگفتم مامان منو صبح زود بیدار کن چون ی برنامه توپ ریختم می خوام از فردا شرو دوباره شرو کنم خخخخ
بعد خلاصه دیگه داداشم گفتند شما شبا یاد درس خوندن می افتی و استرس ولی نمیدونم چرا صب ها این قد بیخیالی خخخخ حالا دوباره شب می شه میگی من یبرنامه جدید ریختم :25r30wi::25r30wi: چه روزایی بود انگار همین دیروز بود خخخخ

آفررررین از اون روزا ببینید به کجا رسیدین الان؛ ارشد بیوشیمی ... :smilies-azardl (181

بالا