حیوون مورد علاقتون ؟؟؟

mikhak s

New member
ولی من خیلی خوشحال میشم اگه انتقادی دارین به تاپیک ها یا خود بنده بگین البته نه کلی
حالا یا شما درست میگین یا من شاید دلیل دارم که اگه بگم شما قانع میشی

برای این اگه نتیجه رو الان بذارم خب همیه طبق اون انتخاب میکنن دیگه

هرجور نظر خودتونه. از اونجایی که متوجه شدم انتقادپذیر هستید مطمئن باشید اگه لازم دیدم نظرمو راحت میگم

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

پرنــده هم حیوونیتـه دیگه ...

پرستــــو ...

:thumbsupsmileyanim:

BBT

New member
موش هرچند دلم براشون میسوزه وقتی میزنم داغونشون میکنم

موش: تا حدی شیطان، ناقلا و بازیگوش

برق بازیگوشی در چشمانتان همان عاملی ست که موجب گیرایی و جذابیت بالای شما در نزد اطرافیان و دوستان می شود.
بسیار شوخ طبع و بامزه هستید. پس تعجبی ندارد که مردم خواهان همکاری شما بوده و چشم انتظار حضورتان در تمام فعالیتهای گروهی می شوند.
از سوی دیگر حساس و دل نازک هستید که این یکی از نقاط ضعفتان است. مردم مجبورند هنگام حرف زدن باشما، در انتخاب کلمات بسیار دقیق و سنجیده عمل کنند.
خدا به داد کسی برسد که هنگام روبرو شدن با شما با کلمات بازی کند!

BBT

New member
تواین تصویرا میمون خیلی دوس داشتنیه.هر کیم دوس داته باشمو بامزه باشه بش میگم مییییییییییییییموناما برترینشون عقابه:motat:

میمون: بسیار کم حوصله و عصبی

دلتان می خوهد هر کاری با سرعت هرچه تمام تر انجام شود.
اساساً فردی بی شیله پیله بوده و عاشق این هستید که کانون توجه قرار بگیرید.
از این رهگذر، منحصر به فرد و بی مانند هستید.

BBT

New member

پلنگ: شما فردی مرموز هستید.

می توانید براحتی فشارهای زندگی را تحمل کنید و در رویارویی با هر ناملایمتی عنان اختیار از کف نمی دهید و صبر پیشه می کنید.
بیشتر اوقات می توانید جدی و مصمم باشید و عاشق شایع پراکنی به همراهی دوستانتان هستید.
بسیار مبادی آداب و آراسته.
دلتان می خواهد هرموقعیت و هرچیزی به همان شکلی که خودتان دوست دارید، برایتان فراهم شود، که البته گاهی اوقات این کارشدنی نیست. در نتیجه ممکن است در برخی روابط انسانی شکست بخورید.
اما از سوی دیگر دوست دارید هر زمان دیگران نیازمند حضورتان هستند در کنارشان بوده آنها را در حل مشکلاتشان یاری کنید و در سختی ها دوشادوش هم گام بردارید.

BBT

New member
اوا! یادم رفت بگم من یه نژاد خاصی از گرگها،اسب و پیشییم خیلی دوست دارم!
مخصوصا این پیشی..

مشاهده فایل‌پیوست 1547

گربه:بسیار دوست داشتنی و تحسین برانگیز

گاهی اوقات خجالتی اما زیرک و سریع الانتقال.
گهگاه سکوت را ترجیح می دهید. دوست دارید به همه ی مسایل پی ببرید و از هر ماجرایی سر دربیاورید.
در شرایط عادی خونسرد و خوددار هستید. اما وقتی پای استدلال به میان می آید به آتشفشانی آماده فوران شبیه می شوید.
بشدت طرفدار مد هستید ولی بطور کلی با هر تیپ آدمی نشست و برخاست می کنید. اما دوست ندارید که با غریبه زیاد حرف بزنید.
مردم در کنار شما راحت هستند و در انتخاب دوستانتان دقت می کنید.

بالا