حس بعد از آزمون

آمنه

New member
سلام بچه ها​

بعد از یه بازه زمانی که ممکن برای بعضی هامون سخت و نفس گیر و بعضی های دیگه پر از تجربه و اندوخته باشه ؛دیگه رسیدیم به آخرین مرحله که دادن آزمون بود.

امیدوارم همطون ب خوبی از پسش براومده باشید.​
:riz304:

این تاپیک گذاشتم تا نظر هر کدومتون در مورد آزمون و حس بعد از آزمون بدونم.در واقع بگید ببینم ب قول معروف شیرید یا روباه؟؟؟!!!!
:smilies:

jo-boy

New member
من که خیلی سختی کشیدم اما سر جلسه با سوالای زبان حسابی نا امید شدم همش ناراحت وقتاییم که واسه زبان گذاشتم چون به نظرم بین
کسی که خونده بود و کسی که کم خونده بود هیچ فرقی نبود برای پاسخ دادن

arshade90

New member
حس بعد ازمونم خوب بود...مثل حسی بود که تو ازمون های سنا شرکت میکردم.

هرچند باکتری و زبان ...... بود ولی در کل خوب بود.

امیدوارم هرکی تلاش مکفی داشت قبول بشه.

بعدازمون بایه سری افکارقبول شدن یانشدن نمیدونم چی میشه واقعا ولی شروع ازمون یه دفعه همه سختیهاییی که براازمون کشیدم اومدجلوچشم خداتلاش هیچکیوبدون پاسخ نمیذاره

ساحل

New member
من عاشق امتحان دادنم و بعدش حسابی پر انرژیم، چون معمولا بدون درس خوندن و استرس،تفننی آزمون میدم ...:whistle:

karshenasgh

New member
حس بعد از آزمون من::thumbsdownsmileyani

:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t​

parsa90

New member
منم حس خوبی داشتم البته یه تر س هم از زبان تو جونم بود
توکل به خدا

iran khanom

Member
عيب نداره همگي زبانو بد داديم پس زياد تفاوتي نداره.فكر كنم زبان دانشگاه اكسفورد بود.چون تو مدرسه و دانشگاه باهامون زبان در حد بالا كار كردن يه همچنين سوالايي ميدند:13:زبان كابوسم شده ه

arshade90

New member
من عاشق امتحان دادنم و بعدش حسابی پر انرژیم، چون معمولا بدون درس خوندن و استرس،تفننی آزمون میدم ...:whistle:

bc4.gif

arshade90

New member
عيب نداره همگي زبانو بد داديم پس زياد تفاوتي نداره.فكر كنم زبان دانشگاه اكسفورد بود.چون تو مدرسه و دانشگاه باهامون زبان در حد بالا كار كردن يه همچنين سوالايي ميدند:13:زبان كابوسم شده ه

اره ایران خانوم.... یادتونه دورهم چقد لغات زبان کار کردیم به امید زبان بالای 60...... اون وقت ببین چی شد؟
bb2.gif

من که خیلی سختی کشیدم اما سر جلسه با سوالای زبان حسابی نا امید شدم همش ناراحت وقتاییم که واسه زبان گذاشتم چون به نظرم بین
کسی که خونده بود و کسی که کم خونده بود هیچ فرقی نبود برای پاسخ دادن

امکان نداره!! حتی در کنکور کارشناسی هم به کسی چنین توصیه ای نمی کنن... امیدوارم شرایط روحی تون بهتر بشه و درست به قضایا نگاه کنید:5:

ببخشید من پستم غلط لوپی داشت اصلا ح کردم ولی شما ما شالله چه زود واکنش نشون می دین
ماشاالله به سرعت عمل!

حالا نتایج میاد مشخص می شه دیگه بعد از من تشکر می کنین نذاشتم الکی غصه بخورین!

آخرین ویرایش:

آمنه

New member
من تو این 6 -7 ماه خیلی اذیت شدم از همه چیز زدم حتی از سلامتی خودم و حسابی خوندم در کل حسابی اذیت شدم اما خالی از کسب تجربه هم نبود که الان هم دلم فقط ب همین تجارب ب دست اومده خوشه!!!!!!!!!!
اما از امتحان که باید بگم حسابی خراب کردم اصلا فکر چنین امتحانی راهم نمیکردم .قابل مقایسه با سال پیش نبود هم از نظر سطح سوالات و هم از نظر استاندارد بودنشون.(آیکون عصابنیت)
کلا باید بگم آه... افسوس..آه...
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mikhak s

New member
اولش كه پاسخ نامه هارو جمع كردن باورم نميشد امتحان تمام شده (هرچي توي اون 6_7 ماه خونده بودم توي 2ساعت...) اصلا نفهميدم چطوري برگشتم خونه انقدر ازدست زبان حرص خوردم ولي بعدش مثل آدماي سرخوش شده بودم :4d564ad6:ديروز من توي خونه زده بود به سرم همه ميگفتن از اثرات درس خوندنه :1dco2x0p1lilzhfpg1t با اينكه نگران نتايج آزمونم ولي احساس آزادي ميكنم :bunnyearsmiley:

sss

New member
سلام من هشت ساله که دارم آزمون میدم امسال خیلی تلاش کردم با وجود یه پسر بازیگوش و کار در شهرستان

بالا