سلام اوا جون منم با تصمیم ادمین مشکلی ندارم
من بحثای قبلی جناب نوری رو ندیدم اینجا صحت یک حدیث رو زیر سوال میبره نه قران و پیامبر رو و همین منو خیلی متعجب کرده و شما میگید که توی بحثای قبلیش در مورد پیامبر و قران هم نظر داده خوب حرف شما متین اما باز هم نفر قبلی که پیامبر و قران رو هدف قرار داده بود مجبور بودیم باهاش بحث کنیم چون جناب ادمین بحث منطقی دوس داشتن(هر چن که خودم به شخصه با بحث کردن با کسیکه اعتقاداتمو به بدترین شکل زیر سوال ببره مشکلی ندارم و میتونم منطقی باهاش بحث کنم و هیچوقت کسی نمیتونه گمراهم کنه مگه اینکه خدا بخواد) و مجازات نشد!!!! چرا ایشون بشن؟؟ و جناب ادمین بحث رو هم بحث خوبی میدونستن !!!!!!!
من همیشه با هر توهینی که به هر کس شده تو این انجمن مخالفت کردم و خواهم کرد اما طرز برخورد جناب ادمین رو کمی ناعادلانه میبینم البته شاید شیوه برخوردشون عوض شده باشه قبلا اونطوری صلاح میدونستن الان اینجوری صلاح مملکت خویش را خسروان دانند
سلام ساکار جان
اگر روند تاپیک هایی رو که آقای نوری درش بحث کرده یه نگاهی بکنی و نخواییم خیلی هم ایده آل فکر کنیم ،متوجه میشین که چرا با ایشون اینطور برخورد میشه.
من بیشتر نظاره گر بودم تا ببینم بالاخره این بنده خدا دنبال چیه ... هیچ اثری از پرسشگری و دنبال حقیقت خاصی بودن رو توی حرفای ایشون ندیدم و شما هم اگر پستاش رو بخونی و مدل بحث کردنش رو ببینی متوجه خواهی شد که چی می خوام بگم.
توی این پستی که در جواب من نوشت هم که دیدین کلا خودش رو مبرا از خطا و به یقین رسیده دونست. به این آدم هر حرفی هم که بزنی ،محکوم به غلط بودن هست ،چون نمی خواد چیزی رو بفهمه فقط میخواد یه سری حرفا رو که -اتفاقا بعضا هاش رو توی بعضی از این سایت ها و شبکه های هدفمند ماهواره ای هم می شنویم-بیان میکنه.
اگر صاف و درست بدون تمسخر و توهین و با رعایت اصول بحث می کرد ،این بچه ها همونایی هستن که اونجا به قول شما توهین به خدا پیغمبر رو هم چون روش بحث شده و منطقی پیش رفته ،با منطق جواب دادن.
مسئله دیگه اینه که اینجا یک انجمن تخصص مباحث اعتقادی نیست و ما کسی رو نداریم که بتونه با ذکر منابع دقیق و با ریشه شناسی درست سوالات بحث کنه ،ممکنه خدای نکرده نخواسته به کسی لطمه بزنیم - گاهی دفاع غلط از صدتا حمله بدتره-
ادمین البته نیازی به دفاع نداره ولی بعنوان کسی که توی اون جو و شرایط بود ،باید بگم بخاطر آقای نوری حتی بهش توهینم شد ولی حاضر نشد نوری رو بن کنه ،فقط جهت داد بهش . یکی از بچه ها برای ادمین نوشته بود" حالم رو با این مدیریتتون بهم میزنین"
ساکار جان قضاوت آسون نیست ولی من شک دارم که آقای نوری حتی دوست داشت به ما چیزی رو یاد بده ،چون اگر هدفش این بود باید متناسب با طرف مقابلش صحبت بکنه.(البته من بچه های اینجا رو بسیار فهیم و محترم می دونم)