منظورم رویا بد گفتم یا بد متوجه شدید
من میگم در دنیای مجازی بهتره وقتی از چیزی دفاع میکنیم که از نظر و عقیده ما اشتباهه لزومی نداره به دوستان ربطش بدیم دوستان بیان نظر خودشونو بگن از دیدگاه خودشون چون اینجا لزومی نداره در مورد اعتقادات از اعتقادات کسی دفاع کنیم چون ممکنه کسی طوری وانمود کنه که واقعا اونطوری نیست
حرف من فقط اینه بگیم من فلان عقیده رو قبول ندارم به فلان دلیل یا الزاما نیازی به دلیل نیست چون گاهی وقتا ایمان قلبی مانع دلیل اوردن زبانی میشه
(بهرحال مشکلی با اینکه شما همراهاتون رو دوست خطاب میکنید یا هر چیز دیگری ندارم منم میدونم کلمه ی دوست توی دنیای مجازی یه کلمه ی عامه و همه واسه همه استفاده میکنن کلمه ایه که همه میپسندن)
نه دقیقا منظورتون رو متوجه شدم، sakar (هی می یاد نوک زبونم بگم دوست من، ولی گویا این واژه برای شما ناخوشایند تلقی میشه، و یا احتمال سوء استفاده ازش بره توسط من)
هر زمانی که جناب نوری پست ارسال می کنند، چندین پیام بصورت مرتب برای من ارسال می شود از دوستان و عزیزانی که نسبت به موضوع حساس اند، و از من می خواهند پیگیری کنم، منم به دیده ی منت وظیفه ی خودم می دونم.
در طول هفته ی گذشته، نیز جناب ادمین از بنده دعوت کردند، در عنوان "
ناظر انجمن" و با سمت
مودراتور، در خدمت دوستان باشم،
خوب حالا شما بیایید این معادله ی چند مجهولی رو حل کنید که من از چه شیوه ای استفاده کنم، با چه ادبیاتی بنویسم که به کسی برنخورد؟؟؟؟