حدس میزنی مهمترین "دغدغه ی فکری" نفر قبلیت چیه؟؟؟یه توصیه بهش کن!

TaTi

مدیر بخش
سلام دوستان عزیز....

همون طور که می دونید ، هر کسی در زندگی دغدغه ای داره برای خودش .... که این میتونه به فکر اون فرد ، جهت گیری خاصی بده ..:smiliess (11):.. و میدونید که حاصل فکر ، در گفتار و رفتار اون فرد کاملا آشکاره...!

خب ، شما حدس می زنید دغدغه ی فکری نفر قبلیتون چی باشه؟؟؟:33:
با توجه به چیزی که حدس زدید یه توصیه هم برای اون داشته باشید...!
:riz277:

@parisa

New member
با عرض سلام واحترام!
فکر میکنم دغدغه نفر قبلیم اینه که بدونه ملت چه دغدغه ای دارن!
توصیه:نکن جانم...........
:25r30wi:

TaTi

مدیر بخش
با عرض سلام واحترام!
فکر میکنم دغدغه نفر قبلیم اینه که بدونه ملت چه دغدغه ای دارن!
توصیه:نکن جانم...........
:25r30wi:

اِی ... شایدم اینجوریا باشه!!!:smiliess (11):
حالا بده مگه ؟؟؟؟
می خوام لینک این تایپیک رو بفرستم دفتر ریاست جمهوری محترم ..:auizz3ffy9vla57584x .. خوبه ها ... خوبه دیگه ...
:smilies-azardl (181

شفيع

Well-known member
بنظرم اين شيرزن بزگترين دغدغش كمك به دوستان باشه.بدون اغراق

BBT

New member
سلام دوستان عزیز....

همون طور که می دونید ، هر کسی در زندگی دغدغه ای داره برای خودش .... که این میتونه به فکر اون فرد ، جهت گیری خاصی بده ..:smiliess (11):.. و میدونید که حاصل فکر ، در گفتار و رفتار اون فرد کاملا آشکاره...!

خب ، شما حدس می زنید دغدغه ی فکری نفر قبلیتون چی باشه؟؟؟:33:
با توجه به چیزی که حدس زدید یه توصیه هم برای اون داشته باشید...!
:riz277:

دغدغه اش این که الان اون داره چه میکنه
در چه حالیه؟:black_eyed:

دغدغه جناب بی بی تی هم درحال حاضر:قبولی ارشد تو کدوم دانشگاهس.....
توصیه:توکلت ب خدا ایشالا تهران قبول میشی:riz304:

aManofDetail

New member
بنظر میاد همش توی غصه اینو ا و اونو خوردن باشی ی فرد دلسوز البته من زیاد نمیام حدسم ب احتمال زیاد اشتباهه
توصیم هم معلومه ب فکر خودت بیشتر باش دنیا ارزش این کارارو نداره:p7977cujr38iyymsu8:

TaTi

مدیر بخش
بنظرم اين شيرزن بزگترين دغدغش كمك به دوستان باشه.بدون اغراق

شیرزن !!!
آره کمک کردن به دیگران رو خیلی دوست دارم ... و یکی از مهمترین ابعاد زندگیمه ... کاش توانییشو همیشه داشتم باشم ...

در مورد شما هم فکر کنم مهمترین دغدغه ی فکریتون این باشه که مورد تحسین قرار بگیرید ... در کار در زندگی و در تحصیل ... برای همینم زیاد بلند پروازی می کنید!!
توصیه من : رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود ... رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ...
smilies-azardl%20(181).gif

موفق باشی...

aManofDetail

New member
شیرزن !!!
آره کمک کردن به دیگران رو خیلی دوست دارم ... و یکی از مهمترین ابعاد زندگیمه ... کاش توانییشو همیشه داشتم باشم ...

در مورد شما هم فکر کنم مهمترین دغدغه ی فکریتون این باشه که مورد تحسین قرار بگیرید ... در کار در زندگی و در تحصیل ... برای همینم زیاد بلند پروازی می کنید!!
توصیه من : رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود ... رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود ...
smilies-azardl%20(181).gif

موفق باشی...

به من بدهکاریاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

TaTi

مدیر بخش
به من بدهکاریاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

دغدغه فکری تو: آواتــــــــــــــــــــــــــــــــــــار!!!
توصیه : ای بابا ... همین خوبه دیگه ... سخت نگیر !!!

شادی 25

New member
عشق دغدغه مهسا است.
توصیه: تو لایق بهترین عشق دنیا هستی پس خودت را دست کم
نگیر.

بالا