بعله:-\ بعدی افلاینه؟؟:/
amiir New member 2015-07-30 #5,285 از کسی کینه بگیرم ی جوری حالشو میگیرم, نمیدونم انتقام میشه یا ن... ولی بیشتر کینه ای هستم. بعدی فردا از صب تا شب میره تفریح.
از کسی کینه بگیرم ی جوری حالشو میگیرم, نمیدونم انتقام میشه یا ن... ولی بیشتر کینه ای هستم. بعدی فردا از صب تا شب میره تفریح.
amiir New member 2015-07-30 #5,289 بستگی به موقعیت داره... بعضی اوقات لازمه ادم خودش رو ب گیجی بزنه...
mahdieh75 New member 2015-07-30 #5,290 amiir گفت: بستگی به موقعیت داره... بعضی اوقات لازمه ادم خودش رو ب گیجی بزنه... کلیک کنید تا باز شود... الان دقیقا کو حدست واس نفربعدی؟؟؟:smiliess (2):
amiir گفت: بستگی به موقعیت داره... بعضی اوقات لازمه ادم خودش رو ب گیجی بزنه... کلیک کنید تا باز شود... الان دقیقا کو حدست واس نفربعدی؟؟؟:smiliess (2):
mahii New member 2015-07-30 #5,291 .............من چ حدسي بزنم الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدي هروقت با يكي بحثش مكيشه تا صبح خوابشو ميبينه ك اشتي كردن ههههههههههههههههههه
.............من چ حدسي بزنم الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدي هروقت با يكي بحثش مكيشه تا صبح خوابشو ميبينه ك اشتي كردن ههههههههههههههههههه
mahsast New member 2015-07-30 #5,298 افرین...نه اصن خوشم نمیاد بعدی لوسه چون بچه اخره!:bunnyearsmiley:
mahdieh75 New member 2015-07-30 #5,299 کاری ب ته تغاریا نداشته باش خیلم گلن:applause: بعدی اولیه و غرغروهه؟؛/
mahsast New member 2015-07-30 #5,300 تو گل بودنتون که حرفی نیست عزیز:bunnyearsmiley: بچه وسطم نمیدونم باید چه ویژگی داشته باشم! بعدی داره اشپزی میکنه
تو گل بودنتون که حرفی نیست عزیز:bunnyearsmiley: بچه وسطم نمیدونم باید چه ویژگی داشته باشم! بعدی داره اشپزی میکنه