حج من تویی !!!

elahe

New member
گویند شیخ ابو سعید ابوالخیر چند درهم اندوخته بود تا به زیارت كعبه رود. با كاروانی همراه شد و چون توانائی پرداخت برای مركبی نداشت پیاده سفر كرده و خدمت دیگران میكرد .
تا در منزلی فرود آمدند و شیخ برای جمع اوری هیزم به اطراف رفت در زیر درختی مرد ژنده پوشی با حالی پریشان دید از احوال وی جویا شد و دریافت كه از خجالت اهل و عیال در عدم كسب روزی به اینجا پناه اورده است و هفته ای است كه خود و خانواده اش در گرسنگی بسر برد ه اند.
چند درهم اندوخته خود را به وی داد و گفت برو .مرد بینوا گفت مرا رضایت نیست تو در سفر حج در حرج باشی تا من برای فرزندانم توشه ای ببرم. شیخ گفت حج من ، تو بودی و اگر هفت بار گرد تو طواف كنم به زانكه هفتاد بار زیارت آن بنا كنم.

zanbagh

New member
اتفاقاگاهی بقول شما این مطالب سوخته وابتدای یه تلنگره واسه بیداری ما؛زیبا بودالهه جان

zanbagh

New member
هرکسی میتونه دیگری رو یاحرفای بقیه رومسخره بکنه اماقبلش بهتره ی نگاهی هم بخودش بندازه شایدبدترازاونیه ک داره مسخرش میکنه بهتره خودتوواضحترببینی آقایxyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

mojtabak62

New member
دلخوش از آنیم که حج میرویم/ غافل از انیم که کج میرویم
حج به خدا جز به دل پاک نیست /شستن غم از دل غمناک نیست
دین که به تسبیح و سر و ریش نیست/ هرکه علی گفت که درویش نیست
صبح همه صبح حیله و مکر و فریب/ شب همه شب گریه و امن یُجیب؟

آخرین ویرایش:

mojtabak62

New member
دلخوش از آنیم که حج میرویم/ غافل از انیم که کج میرویم
کعبه به ديدار خدا ميرويم / او که همين جاست کجا ميرويم
حج به خدا جز به دل پاک نیست /شستن غم از دل غمناک نیست
دین که به تسبیح و سر و ریش نیست/ هرکه علی گفت که درویش نیست
صبح همه صبح حیله و مکر و فریب/ شب همه شب گریه و امن یُجیب؟

آخرین ویرایش:

esi01360

New member
سلام دادش xyyyyوبقیه بابا بخدا دنیا و ارزش ما ادما بیشتر از این حرفاست همیشه حرفای اخلاقی خوب بوده درکنارش مزاح هم شیرینی زندگیه تعادل همیشه خوبه ولی اخلاق وادمیت وانسان بودن دغدغه هم هست خود xyyyyyyهم اینو قبول داره فقط یه کم شوخ تبع که اونم خوبه مرسی از مطلب زیبات الهه بازم ازاینکارا بکن.خیلی به من چسبید.

بالا