حال مادربزرگم وخیمه لطفا کسی میتونه کمک کنه !

DNA.2013

New member
سلام دوستان عزیزم
مادربزرگ من سرطان گلبول سفید خون دارن ولی چند ساله این مریضی با داروی LEUKERAN 2mg کنترل شده است.
ولی الان به خاطر تحریم ها این دارو خیلی کمیاب شده و یک ماهه دنبالش میگردیم ولی پیدا نمیشه.
کسی آشنایی با افراد پخش کننده دارو داره که بتونه اینو واسمون پیدا کنه؟
یک دنیا ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه.
بر باعث و بانی تحریم لعنت !!!!!!!

محنا

New member
کاش میتونستم کاری کنم کسی رو نمیشناسم.:sad:ایشالا که زودی مشکلت حل بشه مامان بزرگت خوب بشه

leyla-h

New member
سلام، بابت این موضوع متاسفم، شما اهل تهران هستین؟؟ منظورم اینه که تهران رو گشتین مثلا داروخانه میدون حر؟؟؟؟؟ اگه نه من میتونم ازشون سوال کنم ولی اشنایی که تو کار پخش دارو باشه ندارم.:riz513:

DNA.2013

New member
سلام، بابت این موضوع متاسفم، شما اهل تهران هستین؟؟ منظورم اینه که تهران رو گشتین مثلا داروخانه میدون حر؟؟؟؟؟ اگه نه من میتونم ازشون سوال کنم ولی اشنایی که تو کار پخش دارو باشه ندارم.:riz513:

سلام ممنونم از محبتتون :rose:
من تهرانی نیستم ولی چند تا از آشناهامون تهران هم سوال کردن ولی نبوده.
اگر زحمتتون نیست و در مسیرتون هست ممنون میشم سوال کنی دوست خوبم. :rose:

sa@@ra

New member
سلام دوستان عزیزم
مادربزرگ من سرطان گلبول سفید خون دارن ولی چند ساله این مریضی با داروی LEUKERAN 2mg کنترل شده است.
ولی الان به خاطر تحریم ها این دارو خیلی کمیاب شده و یک ماهه دنبالش میگردیم ولی پیدا نمیشه.

عزیزم انشالله که مشکل مادر بزرگت زود خل شه لعنت به این تحریما که خیلیارو داره اذیت میکنه:sad:

darya63

New member
:sad::sadsmiley:
akhey cheghadr narahat shodam
elahiiiiiiiiiiiiiiiiii
ishallah zodtar peydash koni...m

amin88

New member
سلام عزیز من میپرسم بهت خبر میدم حتما ولی اگه باشه باقیمت ازاد هسش اشکالی که نداره..............شما اهل کجایی؟

shahrzad67

New member
مریم جون ایشالا که زود دارو پیدا شه و حال مادر بزرگت بهتر شه
کاش میتونستم کاری کنم

leyla-h

New member
سلام ممنونم از محبتتون :rose:
من تهرانی نیستم ولی چند تا از آشناهامون تهران هم سوال کردن ولی نبوده.
اگر زحمتتون نیست و در مسیرتون هست ممنون میشم سوال کنی دوست خوبم. :rose:

امروز کلا فکرم درگیر شما بود، راستش رفتم داروخونه 29 فروردین همون که نزدیک میدون حر بود اونجا نداشت بعدش رفت دانشگاه از کنار دانشکده داروسازی رد میشدم رفتم تو بیشتر اساتید نبودن ولی یکیشون بود که گفت اشنایی نداره یه شماره داد که وقتی اسم دارو رو به اون شماره اس کنی میگه تو کدوم داروخونه پیدا میشه به اون شماره اس زدم ولی متاسفانه گفت هیچ داروخونه ای نداره، با یکی از دوستام که تو بیمارستان خصوصیه هم تماس گرفتم ازش خواستم پرس و جو کنه اگه خبری شد بهت میگم.:rose: خیلی دوست داشتم کمکت کنم ولی امروز که نتونستم برات کار مفیدی کنم :sadsmiley:

DNA.2013

New member
امروز کلا فکرم درگیر شما بود، راستش رفتم داروخونه 29 فروردین همون که نزدیک میدون حر بود اونجا نداشت بعدش رفت دانشگاه از کنار دانشکده داروسازی رد میشدم رفتم تو بیشتر اساتید نبودن ولی یکیشون بود که گفت اشنایی نداره یه شماره داد که وقتی اسم دارو رو به اون شماره اس کنی میگه تو کدوم داروخونه پیدا میشه به اون شماره اس زدم ولی متاسفانه گفت هیچ داروخونه ای نداره، با یکی از دوستام که تو بیمارستان خصوصیه هم تماس گرفتم ازش خواستم پرس و جو کنه اگه خبری شد بهت میگم.:rose: خیلی دوست داشتم کمکت کنم ولی امروز که نتونستم برات کار مفیدی کنم :sadsmiley:

ای جاااانم عزیزم باورم نمیشه توی محیط مجازی دوستای گلی همچون شماها پیدا میشن :rose:
واقعا نمیدونم چطوری از شما تشکر کنم؟؟؟
ممنون دوست خوبم تا همینجاش خیلی زحمت کشیدی امیدوارم به همه ی ارزوهات برسی :smilies-azardl (113

DNA.2013

New member
سلام عزیز من میپرسم بهت خبر میدم حتما ولی اگه باشه باقیمت ازاد هسش اشکالی که نداره..............شما اهل کجایی؟

ممنون دوست عزیز قیمتش اصلا مهم نیست ما کل اصفهان تهران شیراز یزد و... را زیر و رو کردیم ولی اصلا نیست...:(
من ساکن اصفهان هستم

Taha0098

New member
کاش کاری از دستم بر می اومد انجام می دادم....
خدایا تو این ماه مهربونی همه ی مریضا رو شفا بده علی الخصوص مادر بزرگ عزیز دانا....الهی آمین

Taha0098

New member
من توی تاپیک خودمون هم از بچه ها می خوام اگه اشنا دارن بهت اطلاع بدن

am-ml

New member
سلام؛یکی از آشناهامون دارو سازه ؛الان بهش sms دادم .
خبری شد؛خبرت می کنم عزیزم.
انشالله درست میشه.

asal 92

New member
عزیزم پرسیدم گفتن نیست
ناصر خسرو رفتید ؟
ایشالا به حق این ماه عزیزخدا همه مریضا رو شفا بده(آمین ) وکسی نیازمند هیچ داروئی نباشه

ghazal26

New member
سلام دوست عزيزم.. اين خبر قلبم رو به درد اوورد.. واقعا متاسفم كه تو اين زمينه هيچ كسي رو نميشناسم...و كمكي از دستام برنمياد فقط از صاحب اين ماه ميخوام كمكتون كنه..هرچند مادربزرگ ندارم اما ميدونم خيلي عزيزن و درد كشيدنشون آدم رو دچار درد ميكنه اميدوارم خدا جواب مسبب هاي اين تحريم هارو بده.. اسم دارو رو برميدارم و به هر داروخانه اي برسم نشون ميدم شايد فرجي بشه گلم.
خدايا به حق بركت اين ماه عزيز نگاهي به بيمارا كن..اي خداي رمضان...

mexin

Well-known member
سلام دوستان عزیزم

دوست عزیز این ایمیل چند ماه پیش واسم فرستادم انجام بده انشاالله درست بشه و حال مادربزرگت هم هرچه زودتر خوب بشه

تامین دارو در شرایط تحریم!
>>دوستان عزیز سلام لطفا به متن زیر عنایت فرمایید که تامین دارو را برای
>> نیازمندان تسهیل میکند توضیح متن را در پایین صفحه ملاحظه فرمایید
>>
>>
>>
>>Helpinghands-iran@gmx.ch
>>>>-----
>>>>To: *سازمان جهانی حقوق بشری دستهای یاری کننده در سوئیس اخیرا با توجه
>>>> اعمال تحریمها در ایران و کمبود شدید دارواقدام به ایجاد یک شبکه یاری رسان
>>>> کرده است . بطوریکه فقط کافی است نسخه داروی مورد نظر خود را برای آنها
>>>> بفرستید تا نسبت به ارسال آن دارو برایتان در ایران اقدام کنند . ایمیل این
>>>> شبکه **Helpinghands-iran@gmx.ch** **می باشد . لطفا این را جهت اطلاع
>>>> رسانی بیشتر همگان منتشر نمائید***
>>>
>>>
>>>
>>>__._,_.___
>>>Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic
>>> Messages in this topic (1)
>>>Recent Activity:
>>>Visit Your Group
>>>
>>>Switch to: Text-Only, Daily Digest • Unsubscribe • Terms of Use • Send us
>>> Feedback

ghazal26

New member
Dna جان فقط حواستون باشه توي زمينه دارو بازار سياه زياد شده و از دست فروشاي ناصرخسرو و...به هيچ وجه دارو نگيريد چون همه تاريخ مصرف گذشته هستن و خدايي نكرده اوضاع رو بدتر ميكنه

amin88

New member
بازم سلام من چند جایی اشنا داشتم همه چی دارن ولی میگن به خاطر تحریما اصن فلا دیگه این دارو وارد نمیشه....متاسفم ببخشید هیچ جاهم نداره...امیدوارم خدا خودش یه کاری کنه

بالا