bahramian0935
New member
دوس دارم بریم کربلا
سفر آنتالیا و تایلند رو ب صد تا عروسی عوض نمی کنم![]()
خب تا اونجایی که من احساس کردم اکثر خانومای عزیز رو لباس عروس و معرفی داماد به خونواده ها حساسن
خب دوستان این که کاری نداره
یکی دو ساعت اون لباس عروس گرون قیمتو اجاره میکنید و باهاش 1588 تا عکس میگیرین
بعد برای اینکه آقای داماد رو به فامیلاتون معرفی کنید هر روز قرار میذارید میرید شام خونه یکیشون. اینجوری فیس تو فیس با داماد آشنا میشند فامیلاتون:riz481::riz481::riz481:
منم دقیقا منظورم همین بود ک ایا فقط با عروسی............................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منظورم این بود که هم عروس و داماد به آشنایان و اقوام طرف مقابلشون معرفی میشن...
هر جور بخوام حساب کنم خرج عروسی با خرج مسافرت خارج از کشور یکی در میاد ، پس همون مجردی خودش دنیایی داره و عالیه .:thanks:
خب تا اونجایی که من احساس کردم اکثر خانومای عزیز رو لباس عروس و معرفی داماد به خونواده ها حساسن
خب دوستان این که کاری نداره
یکی دو ساعت اون لباس عروس گرون قیمتو اجاره میکنید و باهاش 1588 تا عکس میگیرین
بعد برای اینکه آقای داماد رو به فامیلاتون معرفی کنید هر روز قرار میذارید میرید شام خونه یکیشون. اینجوری فیس تو فیس با داماد آشنا میشند فامیلاتون:riz481::riz481::riz481:
نه حاضر نیستم:rolleyessmileyanim:حاضری به جای عروسی گرفتن بری مسافرت؟
آخه قربونت برم,اگه مجردي خوب بود كه خدا نمي گفت ازدواج كنيد تا نصف دينتون كامل بشه عزيزم!مسافرتم كه نبايد حتما مسافرت خارج از كشورباشه....:riz304:
نه حاضر نیستم:rolleyessmileyanim:
زیر بار مسئولیت رفتن خیلی سخته و الان پسر خوب کمتر پیدا میشه تا بخوایم دینمون هم کامل کنیم ، اگرم بتونیم با مجردی این نصف دین رو هم حفظ کنیم جای شکرش باقیه.:a2d3:
و از طرفی هم اگه آدم همه جای کشور رو بگرده دیگه تکرارش لذت بخش نیست و باید یه مکان تازه با خاطرات تازه باشه.:riz304:
سلام به همه
ماهم اول عروسی میگیریم، هروقت پول داشتیم وقسمت شد، میریم مسافرت(مکه یا عتبات)
پسر خوب كم پيدا ميشه ولي پيدا ميشه!مگه ميشه تو به اين خوبي باشي و پسرخوب پيدا نكني آبجي؟:thanks:
خوش به حالت يعني همه جاي كشور رو ديدي؟الان ميرم افسردگي حادميگيرممممممممممممممم!!!:13:
100 درصد باهات موافقم ......................ببینیم این نوتر وقتی عاشق میشه چیکار میکنه شیوا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////خو من اینجا لازم میدونم بگم که برا پسرا شاید زیاد مهم نباشه که عروسی گرفته بشه یا نه ..اصل براشون با هم بودنه
اما برا خانوما اکثر قریب به اتفاق عروسی و لباس عروس یکی از بزرگترین و قشنگ ترین اتفاقای زندگیشونه که اگه اینو از طرفت بگیره خیلی ناراحنش کردی..آخه می ارزه!!؟؟
خو یه عروسی ساده بگیرین اما حتما بگیرین:28:
ممنون من دیگه حرف و سخنی ندارم تریبون رو به صاحبنظرای دیگه تقدیم میدارم خخخ:tonguesmiley::motat::rolleyessmileyanim: