من که هم در نبودش ازش خبر گرفتم هم تبریک گفتم هم از حقوقش دفاع کردم
در اینکه شکی نیست:smiliess (3):شما اقایی....نه ببخشید خااااانمی....گلی!
من دیر رسیدم عذر می خوام خیییییییییلی
و خیلی خوش آمدید من واقعا هر روز می آمدم انجمن و می رفتم و جای شما رو خالی می کردم
دیگه می خواستیم روزنامه ها آگهی بدیم یک عدد ارشد 90 گم شده از یابنده تقاضا می شود ایشون رو به نزدیک ترین صندوق پست بیندازن بقیه کارا رو خودمون اقدام می کنیم :bunnyearsmiley:
من به شما لقب آقای با اخلاق انجمن رو می دم و خیلی خیلی تبریک می گم و براتون آرزوی بهترین ها رو دارم! :thanks:
پس حسابی ترقی کردی!!!اها...به اونایی که پیام داده بودن و تو طرح شرمنده سازی بنده ثبت نام کرده بودن...همه چیرو گفتم.
والا یه خورده کار داشتم...نتونستم بیام سایت
حالا که برگشتم نه تنها دوستان قدیمی رو داشتم بلکه 10 12 تا هم اضافه شده بود
علاوه بر اون مدیر هم شدم.
من دیر رسیدم عذر می خوام خیییییییییلی
و خیلی خوش آمدید من واقعا هر روز می آمدم انجمن و می رفتم و جای شما رو خالی می کردم
دیگه می خواستیم روزنامه ها آگهی بدیم یک عدد ارشد 90 گم شده از یابنده تقاضا می شود ایشون رو به نزدیک ترین صندوق پست بیندازن بقیه کارا رو خودمون اقدام می کنیم :bunnyearsmiley:
من به شما لقب آقای با اخلاق انجمن رو می دم و خیلی خیلی تبریک می گم و براتون آرزوی بهترین ها رو دارم! :thanks:
خوب!.............. حالا نوبت منه!!!!
من که تبریکمو گفتم .... شیرینی هم نمیخوام! چون نمیدی ارشد جان میدونم! (غرور خود را حفظ می کنم!)
.
.
.
اصفهان چه خبره!!!!! همتون که اونجایی شدین!؟ ما تو تاپیک ---بچه های تهران بیان اینجا---کلی خودکشی کردیم که طی قراری همدیگرو دانشگاه ببینیم اما تاپیک مدفون شد!
شما حتما این کارو بکنید--- اون جا هم شیرینی رو از ارشد بگیرید(جای ما رو هم خالی کنید).
ارشد گل پسر یه بار دیگه تبریک!
نظر خوبی دادی.اونجا شیرینی میگیریم ازش.خودم به جای همتون شیرینی میخورم.جیباوشو خالی میکنم.اصلا نگران نباشید:a2d3:
پس لازم شد یه سفر تا اصفهانم برم....البته من اونجا شیرینی نمیخوام...فقط گز.اونم از نوع آردیش.:a2d3:...
عزیزم من خودکشی میکنم هر سوالی از ارشد میپرسم جواب نمیده
دوست داره در خفا باقی بمونه
مثلا همکلاسی شدیم ولی اصلااااااااااااااااااا تحویل نمیگیره
حالا تو حرف از قرار مدار میذاری؟
خسته میشی شما یزار خودمون میگیریم خدمت میرسیم شیرینی رو میدیم بر میگردیم:black_eyed:من مخلص همتون هستم....شما بیایین اصفهان...بقیه اش با من نه با رضا و ارمش
شیرنی سهله....شکلات میگیرم براتون!![]()
ارشد خان كاشكي تهران قبول ميشدي همكلاسي ميشديم با اين همه تعريف كلي كنجكاو شديم بشناسيمتون....:smiliess (11):
چقدر طرفدار داري!!!!!! خوش بحالت....:smiliess (3):
خسته میشی شما یزار خودمون میگیریم خدمت میرسیم شیرینی رو میدیم بر میگردیم:black_eyed:
شما یه وقت زحمت نکشی بالاخره داری میری خوابگاه پولاتو جمع کن من اینجا خودم به نیابت شما شیرینی میخرم میخورم اصلا نگرا نباش
به به تبریک میگم:rose: