جواب این همه.....

mohana

Well-known member
آقا اجازه؟؟
mrsbeasley.gif

چه خبره اینجا هااااا؟
2uge4p4.gif

هرکی تبریک بگه شیرینی میگیره؟؟؟
آخجووووووووووووون
za2.gif

تبریییییییییییک:bunnyearsmiley:

estel

Member
من که هم در نبودش ازش خبر گرفتم هم تبریک گفتم هم از حقوقش دفاع کردم

من دیر رسیدم عذر می خوام خیییییییییلی

و خیلی خوش آمدید من واقعا هر روز می آمدم انجمن و می رفتم و جای شما رو خالی می کردم

دیگه می خواستیم روزنامه ها آگهی بدیم یک عدد ارشد 90 گم شده از یابنده تقاضا می شود ایشون رو به نزدیک ترین صندوق پست بیندازن بقیه کارا رو خودمون اقدام می کنیم :bunnyearsmiley:

من به شما لقب آقای با اخلاق انجمن رو می دم و خیلی خیلی تبریک می گم و براتون آرزوی بهترین ها رو دارم! :thanks:

arshade90

New member

و خیلی خوش آمدید من واقعا هر روز می آمدم انجمن و می رفتم و جای شما رو خالی می کردم

دیگه می خواستیم روزنامه ها آگهی بدیم یک عدد ارشد 90 گم شده از یابنده تقاضا می شود ایشون رو به نزدیک ترین صندوق پست بیندازن بقیه کارا رو خودمون اقدام می کنیم :bunnyearsmiley:

من به شما لقب آقای با اخلاق انجمن رو می دم و خیلی خیلی تبریک می گم و براتون آرزوی بهترین ها رو دارم! :thanks:

خدااااااای من......دیگه نمیتونم چیزی بگم

ممنونم از حسن ظنتون

jupiter_sps

New member
خوب!.............. حالا نوبت منه!!!!
من که تبریکمو گفتم .... شیرینی هم نمیخوام! چون نمیدی ارشد جان میدونم! (غرور خود را حفظ می کنم!)
.
.
.
اصفهان چه خبره!!!!! همتون که اونجایی شدین!؟ ما تو تاپیک ---بچه های تهران بیان اینجا---کلی خودکشی کردیم که طی قراری همدیگرو دانشگاه ببینیم اما تاپیک مدفون شد!

شما حتما این کارو بکنید--- اون جا هم شیرینی رو از ارشد بگیرید(جای ما رو هم خالی کنید).

ارشد گل پسر یه بار دیگه تبریک!

reza.n

New member
نظر خوبی دادی.اونجا شیرینی میگیریم ازش.خودم به جای همتون شیرینی میخورم.جیباوشو خالی میکنم.اصلا نگران نباشید:a2d3:

waria

New member
پس لازم شد یه سفر تا اصفهانم برم....البته من اونجا شیرینی نمیخوام...فقط گز.اونم از نوع آردیش.:a2d3:...

fateme67

New member
اها...به اونایی که پیام داده بودن و تو طرح شرمنده سازی بنده ثبت نام کرده بودن...همه چیرو گفتم.

والا یه خورده کار داشتم...نتونستم بیام سایت

حالا که برگشتم نه تنها دوستان قدیمی رو داشتم بلکه 10 12 تا هم اضافه شده بود

علاوه بر اون مدیر هم شدم.
پس حسابی ترقی کردی!!!

jupiter_sps

New member

من هم با شما کاملا موافقم!!!! البته رضا.ان هم به نظ من میتونه یه کاندید اقای با اخلاق باشه! نههههه غلام؟:whistle:

arshade90

New member
خوب!.............. حالا نوبت منه!!!!
من که تبریکمو گفتم .... شیرینی هم نمیخوام! چون نمیدی ارشد جان میدونم! (غرور خود را حفظ می کنم!)
.
.
.
اصفهان چه خبره!!!!! همتون که اونجایی شدین!؟ ما تو تاپیک ---بچه های تهران بیان اینجا---کلی خودکشی کردیم که طی قراری همدیگرو دانشگاه ببینیم اما تاپیک مدفون شد!

شما حتما این کارو بکنید--- اون جا هم شیرینی رو از ارشد بگیرید(جای ما رو هم خالی کنید).

ارشد گل پسر یه بار دیگه تبریک!

نظر خوبی دادی.اونجا شیرینی میگیریم ازش.خودم به جای همتون شیرینی میخورم.جیباوشو خالی میکنم.اصلا نگران نباشید:a2d3:

پس لازم شد یه سفر تا اصفهانم برم....البته من اونجا شیرینی نمیخوام...فقط گز.اونم از نوع آردیش.:a2d3:...

من مخلص همتون هستم....شما بیایین اصفهان...بقیه اش با من نه با رضا و ارمش

شیرنی سهله....شکلات میگیرم براتون!
bd8.gif

arshade90

New member
عزیزم من خودکشی میکنم هر سوالی از ارشد میپرسم جواب نمیده
دوست داره در خفا باقی بمونه
مثلا همکلاسی شدیم ولی اصلااااااااااااااااااا تحویل نمیگیره
حالا تو حرف از قرار مدار میذاری؟

ای بابا...من که هرچی رو میدونستم گفتم....شما سوالاتتون سطح بالاست...بابا ما اون پاییناییم.
bf4.gif

faridehmk

New member
ارشد خان كاشكي تهران قبول ميشدي همكلاسي ميشديم با اين همه تعريف كلي كنجكاو شديم بشناسيمتون....:smiliess (11):
چقدر طرفدار داري!!!!!! خوش بحالت....:smiliess (3):

estel

Member
من مخلص همتون هستم....شما بیایین اصفهان...بقیه اش با من نه با رضا و ارمش

شیرنی سهله....شکلات میگیرم براتون!
bd8.gif
خسته میشی شما یزار خودمون میگیریم خدمت میرسیم شیرینی رو میدیم بر میگردیم:black_eyed:
شما یه وقت زحمت نکشی بالاخره داری میری خوابگاه پولاتو جمع کن من اینجا خودم به نیابت شما شیرینی میخرم میخورم اصلا نگرا نباش

arshade90

New member
ارشد خان كاشكي تهران قبول ميشدي همكلاسي ميشديم با اين همه تعريف كلي كنجكاو شديم بشناسيمتون....:smiliess (11):
چقدر طرفدار داري!!!!!! خوش بحالت....:smiliess (3):

والا چی بگم...مخ ما به اندازه ی شما...خوب کار نمیکنه!

اره راس میگین...میومدیم اونجا صفایی میشد!
bd2.gif

arshade90

New member
خسته میشی شما یزار خودمون میگیریم خدمت میرسیم شیرینی رو میدیم بر میگردیم:black_eyed:
شما یه وقت زحمت نکشی بالاخره داری میری خوابگاه پولاتو جمع کن من اینجا خودم به نیابت شما شیرینی میخرم میخورم اصلا نگرا نباش

بابا دمت گرم...ترکوندی مارو

اره دیگه اونم هست!

بالا