جنبه نداری نیا تووووووووووووووووووو....

!SeCreT!

New member

ژله سوسکککککککککککک

من که گفتم جنبه نداری تو نیا...دیگه اعتراض وارد نیست با رضایت خودت اومدی......:whistle:

ghazal26

New member
:smiliess (5): تك خال جونم كلا كيف ميكني ما اين شكلي شيم نه؟!!!
حتما با رضايت خاطر خودتم از ديدن حس ما اين شكلي ميشي :motat:

اما ممنون جالب بود گلم، يادم افتاد كه خدارو شكرهنوز اونقدر گرسنه نيستيم كه به حشرات معصوم و بي گناه هجوم ببريم..من نمي فهمم وقتي خدا اين همه نعمت خوب آفريده چرا بعضيا بايد برن سراغ نا متعارفها!!!!

!SeCreT!

New member
:smiliess (5): تك خال جونم كلا كيف ميكني ما اين شكلي شيم نه؟!!!
حتما با رضايت خاطر خودتم از ديدن حس ما اين شكلي ميشي :motat:

اما ممنون جالب بود گلم، يادم افتاد كه خدارو شكرهنوز اونقدر گرسنه نيستيم كه به حشرات معصوم و بي گناه هجوم ببريم..من نمي فهمم وقتي خدا اين همه نعمت خوب آفريده چرا بعضيا بايد برن سراغ نا متعارفها!!!!

فکر کنم باید بلیط هواپیما بگیرم برات هاااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست داری خفه م کنییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:whistle:

antenyus

Active member
اووووووووووف.....چ با سلیقه هم چیندنشون.........:wacsmiley::wacsmiley:

ghazal26

New member
فکر کنم باید بلیط هواپیما بگیرم برات هاااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست داری خفه م کنییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:whistle:

نه پسر خاله خانوم شما با اون چشاي معصوم كي ميتونه خفت كنه؟؟؟ تازه ميخواي برام نون بگيري.. نفت بگيري...خب مگه چيه!!!سوكسه ديگه... خب گناه دارن ديگه....:28:

!SeCreT!

New member
نه پسر خاله خانوم شما با اون چشاي معصوم كي ميتونه خفت كنه؟؟؟ تازه ميخواي برام نون بگيري.. نفت بگيري...خب مگه چيه!!!سوكسه ديگه... خب گناه دارن ديگه....:28:

روسرم گازم لوله کشی میکنم...گندمم آسیاب میکنم ...آرد میدم نونوایی....سنگک دو آتیشه کنجدی میارم برات...

akhbar

New member
فکر کن.مثلا کیک درست کنی,بعدواسه تزیین بجای میوه, روش سوسک بزاری:wacsmiley:
ولی خوب جالب بودمرسی.کدوم کشوره اینجا؟

lmama

New member
بزودی سامان گلریز آموزش طبخشو میده:4d564ad6:
ولی من از بعضی پدر بزرگ مادربزرگها شنیدم که قبلا ملخ میخوردن ......

324mehrdad

New member
میگن سوسک با سس قارچ خیلی خوشمزه است ولی شخصا امتحان نکردم تا الان....:sad:

Hossein2468

New member
حیفه اون همه غذاهای خوشمزه نیس که سوسک رو باهاش قاطی میکنن!!!!مگه چه مزه ای بهش میده که سوسکا رو برشته میکنن و واسه تزیینش استفاده میکنن:smiliess (5)::mad_majidonline::New (6):

b.nafas

New member
ووووواااااااااااااییییییییییییییییییییییییی:smiliess (9):
جالب بود ولی تا چند روز فکر نکنم بتونم غذا بخورم ..:New (6):

AWWA

New member
به نظر خوشمزه میان؟مثل پفک تردو خوشمزه:))
تو سریال کره ایه "رءیس وارونه" بازیگره کرمارو زنده زنده میخورد، تورستوران سفارششو داد. همینارو میخورن که باهوش میشنو موج کره ای وژاپنی راه میندازن دیگه:tonguesmiley:

بالا