جشنواره فرهنگی علوم پزشکی

سیدعلی

New member
سلام به همه

هر کدوم از دوستانی که تو چندین دوره قبلی جشنواره های فرهنگی حضور داشتن و منتخب بودن تشریف بیارن اینجا برا اینکه :

1- بیان خاطراتشون تو جشنواره
2-رشته هایی که مقام آوردن
3-بیان محدوده ی فعالیت های فرهنگیشون
4-کمک به دیگر بچه هایی که تا حالا برگزیده نشدن جهت منتخب شدن تو دوره های آتی جشنواره
5- ارائه راه کار به بقیه بخصوص هم رشته هاشون(رشته های فرهنگی شون)
6- رقباتونو پیدا میکنین:j58r36j3gcr4suxymup
7- آمار فرهنگیان انجمن دستمون میاد
و............[/B][/SIZE]

خب به جارچی بگین با شیپور همه رو خبر کنه:4d564ad6:[/CENTER​

سیدعلی

New member
بچه ها اینجا کسی جشنواره فرهنگی نرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه فقط نشستین درس خوندن؟؟؟؟:smilies-azardl (181

حسان

Well-known member
من دوران دانشجویی یه پامون امور فرهنگی بود.. اما جشنواره نرفتم ... نمیدونم چیه اصلن؟؟

سیدعلی

New member
من دوران دانشجویی یه پامون امور فرهنگی بود.. اما جشنواره نرفتم ... نمیدونم چیه اصلن؟؟

از سال 87 جشنواره فرهنگی بین دانشگاه های علوم پزشکی کل کشور شروع شد. در همه رشته هایی که به ذهنت میاد. از زمان دکتر لنکرانی. هر دور یک دانشگاه میزبانه . اولیش اصفهان بود سال بعد برگزار نشد بعدش مشهد گرگان کرمان و......جوایز اول چندتا سکه میدادن اوضاع این اواخر به 200 تومن کشوندش!!!! حضور بچه ها چند هزار نفری بود و هست

سیدعلی

New member
یعنی کسی اینجا فعال فرهنگی نیس؟؟؟؟
شاعر نویسنده مقاله نویس مداح مؤذن نقاش خطاط شکسته نستعلیق نسخ طراح عکاس کاریکاتوریست مجله نگار روزنامه دیواری کتابت ایکس وای زد پیاز خیار گوجه کلم سالاد ماست پنیر ترشی هلو زردآلو انار.......... حرررررررررررراااااااااااج
ازینا همه تو جشنواره بود هاااااااااااااااااا. کسی تو خط اینا نیس؟؟؟؟

حسان

Well-known member
اووووووووووووووو
کاش میرفتم جشنواره سکه میگرفتم...:dadad4:

سیدعلی

New member
اقا این جا که نمیشه بگم....
سوال صندلی داغی نپرسید....:smilies-azardl (12) والا:whistle:

نترسین بگین . ما که نمیخوایم اثر ازتون بخوایم؟؟؟؟:ad54ad: فوقش یا شاعرین یک شعر برامون میگین یا نقاشین یه نقاشی یا عکاسین یه عکس نشون بچه ها میدین و..........

حسان

Well-known member
نترسین بگین . ما که نمیخوایم اثر ازتون بخوایم؟؟؟؟:ad54ad: فوقش یا شاعرین یک شعر برامون میگین یا نقاشین یه نقاشی یا عکاسین یه عکس نشون بچه ها میدین و..........

خووووووووووو...
دو گزینه داریم... همه یا هیچ...

حالا چرا اینو میپرسید سید علی گرامی؟؟؟شما چه رشته ای شرکت میکنید؟؟ ما که فارغ التحصیل شدیم که دیگه نمیشه بیایم...

سیدعلی

New member
خووووووووووو...
دو گزینه داریم... همه یا هیچ...

حالا چرا اینو میپرسید سید علی گرامی؟؟؟شما چه رشته ای شرکت میکنید؟؟ ما که فارغ التحصیل شدیم که دیگه نمیشه بیایم...

منم فارغ التحصیل خرداد 90 هستم. ولی اون وقتا همه چی شرکت میکردم. به جمع فارغ التحصیلان بیکار خوش اومدین:ad54ad:

taksetareh

New member
من جشنواره نرفتم اما خرده استعدادی در شعر و نقاشی و عکس وکاردستی دارم

taksetareh

New member
آفرییییییییییییییییین. حالا شعر نو میگی یا سنتی؟ نقاسیت آبرنگه یا.........؟ عکساتو بذار ببینیم؟
شعر نو خط خطی های شاپرک این وبلاگمه
نقاشی :مداد رنگی و اغلب تقلیدی اما یه سری کار دارم نمیدونم چیه شاید خوشتون بیاد
عکس فک نکنم بتونم بذارم هنوز توش خیلی پیشرفت ندارم
گفت یک اپسیلون استعداد دارم شاید توهمه

STRUCTURE 66

New member
من استعدادی ندارم ولی مستعدین را دوست دارم !!!
در حمام خواندم خوب بود !! گه گداری (گاهی اوقات) کاریکاتور میکشم !!
کار فرهنگی کردم ولی این جشنواره رو نمیدونم چیه ؟؟؟

:j58r36j3gcr4suxymup

سیدعلی

New member
من کلا از وجود همچین چیزی بیخبر بودم

واسه چی کسی خبر نداره؟؟؟ اووووووووووووووووووه 5-6 ساله بچه ها سکه پاروووووووووووو میکنن:smiliess (3): میگم اینجا فقط بلدن درس بخون بگو آره:ad54ad:

سیدعلی

New member
من استعدادی ندارم ولی مستعدین را دوست دارم !!!
در حمام خواندم خوب بود !! گه گداری (گاهی اوقات) کاریکاتور میکشم !!
کار فرهنگی کردم ولی این جشنواره رو نمیدونم چیه ؟؟؟

:j58r36j3gcr4suxymup

مث حضرت امام(ره) حرف میزنین. من ورزشکار نیستم ولی ورزشکارارو دوس دارم:smilies-azardl (113

بالا