جزییات تعرض به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه عربستان

love virology

New member
خیلی هم عالی تا چیزی میشه همش انگ نژاد پرستی میخوریم / سخن گفتن فایده نداره / روزگار خوووش

دیروز همسایه مون از مکه برگشت.
.
..
.
.
.
.
.
..
.مردم جوری نیگاش میکردن که دوسال پیش من رفتم تایلند ایجور نیگام نمیکردن :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

pashmak

New member
افرین به تهرانی هایی که جلو سفارت عربستان تجمع کردند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TUMS

mahsast

New member
تقصیر خودمون هست که با این همه بی احترامی که به ما ایرانی ها میکنن باز پا میشیم میریم اونجا....هواپیما با 200-300 مسافر رو از فرودگاه برگردوندن...خدایی از رو نمیریم خخخخ....به نظرم حج عمره رفتن هیچ دلیلی نداره با این اوصاف...تمتع هم توش شک هست...پولای ما بمب و موشک میشه میریزه رو سر مردم....این عربستانی ها فک کردن دیگه خیلی ارزوشونو داریم والا خخخ

N@RVIN

Well-known member
نمیدونم اگر اون دو تا یا صد تا از اون مامورا بمیرن آبروی رفته ی دو تا نوجوان مذکور برمیگرده ؟؟

همینایی که دارن از حقشون دفاع می کنند ( مثلا) بهشون چه نگاهیی خواهند داشت تو فرهنگی که کشورمون داره؟

اینجور اتفاقا یبار افتادنشم غیر قابل جبرانه ...حالا هزار نفرم که برای جبرانش دار زده بشن !

چرا اصلا باید اتفاق بیفته ..نوش دارو پس از مرگ سهراب..واقعا وقتی نمیتونن امنیت مسافر رو تامین کنند چرا مسئولیت یکاری رو عهده میگیرن
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:smiliess (13):

varia

Well-known member
البته من نمیتونم این نقل این فتوا ها رو قبول کنم، مثلا در تشیع هم علما و مراجعی داریم که حرفها و فتواهاشون خنده دار هست و خیلی از شبکه های غربی این حرفها و نظریات اونهارو بولد میکنند و با نام تشیع معرفی میکنند.
یا عزاداری گروهی از شیعه های هند و پاکستان در ایام محرم رو بولد میکنند.

کمی در اعماق حقیقت

رویترز- عاشورا

بنظرم قضاوت یا بحث پیرامون این حرفها نیاز به این داره که فرد با مستندات قوی از جریان مسئله مطلع باشه یا خودش از نزدیک ببینه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

ROJO

New member
البته من نمیتونم این نقل این فتوا ها رو قبول کنم، مثلا در تشیع هم علما و مراجعی داریم که حرفها و فتواهاشون خنده دار هست و خیلی از شبکه های غربی این حرفها و نظریات اونهارو بولد میکنند و با نام تشیع معرفی میکنند.
یا عزاداری گروهی از شیعه های هند و پاکستان در ایام محرم رو بولد میکنند.

کمی در اعماق حقیقت

رویترز- عاشورا

بنظرم قضاوت یا بحث پیرامون این حرفها نیاز به این داره که فرد با مستندات قوی از جریان مسئله مطلع باشه یا خودش از نزدیک ببینه.

دیوونه ها :))

ی لحظه خودمو گذاشتم جای خارجیا، ترسیدم ؛)

بالا