ثروت بـهـتـر اسـت یـا عشق؟

عشق بهتر است یا ثروت؟

• مجموع رای دهندگان
    0

a_67

New member
هر دوووووووووووووووووو:smiliess (11):
در واقع:smilies: هر سه(عشق، علم، ثروت):idea_majidonline::a2d3:

ZOT

New member
علم
آخه با علم میشه به همه چیز رسید ! البته این فقط نظر منه!:smiliess (12):
یکی از خطبه های نهج البلاغه در این مورد بحث کرده ! یادم نیست کدومه ولی اگه پیداش کردم حتما بهتون میگم !

gentelman70

New member
عزیزان سوال درباره ثروت و عشقه نه علم
علم رو گذاشتم تا 4 گزینه بشه باکلاس تر شه
گزینه علم رو فقط تو نظر سنجی بزنید
حالا عشق بهتره یا ثروت؟؟؟؟

a_67

New member
بله؛ مطمئناً بینشون فرق هست.
کسی که وجود داره(بحث اینجا در مورد بشر هست....)، دارای اختیار هست پس می تونه تصمیم بگیره،انتخاب کنه و در نهایت تلاش کنه تا به اون چیزی که براش ارزشمنده و در شانش هست برسه.
در مورد نظرسنجی هم دو جور برداشت میشه کرد:
که منظور مادیات هست یا معنویات...
در مورد مادیات:
هر کدوم از اینها به تنهایی خوب نیست ممکنه بد هم باشه. ولی اینکه هم علم و عشق و ثروت رو با هم و یکجا داشته باشیم بهترین و ایده آل ترین حالته ولی اگه در یک مرحله و دوره ای از زندگی مجبور باشیم یکی رو انتخاب کنیم، به نظر من اون گزینه ای میتونه صحیح باشه که ما رو به انسانیت بیشتر نزدیک کنه...
در مورد معنویات:
علم و عشق ثروت می آفریند.(علم: احکام و اصول دینی، عشق: عشق و ایمان به خدا، ثروت: اجر و ...)

ZOT

New member
بله؛ مطمئناً بینشون فرق هست.
کسی که وجود داره(بحث اینجا در مورد بشر هست....)، دارای اختیار هست پس می تونه تصمیم بگیره،انتخاب کنه و در نهایت تلاش کنه تا به اون چیزی که براش ارزشمنده و در شانش هست برسه.
در مورد نظرسنجی هم دو جور برداشت میشه کرد:
که منظور مادیات هست یا معنویات...
در مورد مادیات:
هر کدوم از اینها به تنهایی خوب نیست ممکنه بد هم باشه. ولی اینکه هم علم و عشق و ثروت رو با هم و یکجا داشته باشیم بهترین و ایده آل ترین حالته ولی اگه در یک مرحله و دوره ای از زندگی مجبور باشیم یکی رو انتخاب کنیم، به نظر من اون گزینه ای میتونه صحیح باشه که ما رو به انسانیت بیشتر نزدیک کنه...
در مورد معنویات:
علم و عشق ثروت می آفریند.(علم: احکام و اصول دینی، عشق: عشق و ایمان به خدا، ثروت: اجر و ...)
بله مثلا وقتی کسی به تنهایی ثروت داشته باشه ولی علم استفاده از اون رو نداشته باشه و ثروت رو در راه درستش صرف نکنه . . . خب یه ذره خطرناک میشه!!!
عشق هم مراتبی داره ! امان از وقتی که عشق زمینی کورکورانه باشه! اما خب عشق آسمانی . . . در این مقام نیستم که درموردش صحبت کنم فقط چیزی که از عرفا می دونم فرای درک من هستش!
و البته علم هم میتونه خوب نباشه علمی که هیچ فایده ای نداشته باشه و فرد نتونه ازش استفاده کنه خب بد هستش!!

zohre67

New member
به نظر من هردوتاش اونم در یه حد متعادل چون هرچیزی زیادیش خرابی به بار میاره و نبودش مشقت و سختی

MOHAMMAD.R

New member

به نظرم هردو برای زندگی کردن لازمن هم عشق هم ثروت البته تا یه حدی...
چون به نظرم زندگی بدون عشق فقط و فقط نفس کشیدن و گذراندن ثانیه هاست و بدون پول هم باشی همیشه نمیتونی شاد باشی چون باز آسایشو از تو و کسی که عاشقشی میگیره...
ولی بازم اولویت رو میدم به آرامش نه آسایش!

miler

New member
عشق بهتر بید...ولی دیگه کسی اهمیت نمیده..متاسفانه همه پول پرست شدن

raha 24

New member
به نظر من اول عشق بعد علم و بعد از اون ثروت. وقتی علم باشه خودبخود ثروت هم به دنبالش وارد زندگیت میشه . آدم عاقل( علم ) با عشق به ثروت می رسه. هر سه برای هم لازمن اما از همشون مهمتر عشقه که اگه نباشه هدف هم نیست . البته منظورم از عشق اشتیاق رسیدن به هدفه . میتونه حقیقی باشه یا مجازی .

بالا