سلامسلام
من ثبت نام کردم راحته گریه زاریم نداره!!!!!!!!!!!!!
فقط یه سوال دارم»»»» من رفتم دفتر گروهمون پرسیدم تاریخ فارغ التحصیلیمو کی بزنم گفتم اهمیت زیادی نداره یا31تیر بزن یا31شهریور.
منم 31شهریور زدم اما مطمئنا تا تاریخ6-7تیرماه93 فارغ التحصیل میشم .بنظرتون اشکالی نداره اون تاریخ شهریور رو زدم.اگه مهمه تا موقع ویرایش اطلاعات برم درستش کنم.؟؟؟؟؟؟
سلام.من ترم بهمن بودم و تا ی ماه دیگه حتما دانشناممو میگیرم.تاریخ فارغ التحصیلیمو کیبزنم؟
salam vase reshte otagh amal bayad forme 1 ro por kard ya form 3?kodumo bayad por kard?merc begin
دوستان عزیز 2 تا سوال دارم :
1.انتخاب شهر هم داخل همین فرم ثبت نام انجام میشه یا در مراحل بعدی هست ؟
2.اونایی که سهمیه آزاد هستن باید کودوم گزینه رو انتخاب کنن ؟
دوستان یه سوال یه قسمت هست ک فرم باس پر کنیم برا معدل اینا ک باس از طرف دانشگاه باشه اون اجباریه؟اخه من تو قسمت معدل یه چی دیگه فرستادم یعنی اون صفحه معدل ک تو سایت دانشگاه هست برا هر کسی من اونو فرستادم ارور هم نگرفت و ثبتنام هم کردم حالا نمیدونم اون فرمه رو باس بفرستم حتما یا نه
عزیز جان برا ارشد چه رشته ای میخوای شرکت کنی؟؟؟ برو مدارک مورد پذیرش اون رشته رو نگاه کن،اگه کارشناسیتو خواست اونو بفرست اگه ارشدتم مورد قبول بود اونو بفرست.اکی؟
:14:سلام بچه ها ی سوال: امتحان ارشد بهداشت بیوتکنولوژی پزشکی روز پنج شنبه صبح؟ آخه من همون روز امتحان ترم س 8 دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vلطفا یکی از دوستان جواب بدن!میگم من که فارغ التحصیل هستم جز امضای یک فرم تو دفترچه فرم دیگه نیازه که از دانشگاه اقدام کنم؟؟لطفا اگه اطلاع دارید جواب بدیدTE
خواهشا اگه کسی میدونه ج بده!وقت ندارم به دانشگاه سربزنم
نه فقط همون یه فرمه ....