ثبت نام دانشگاه

somy

New member
فکر نکنم اینی که گفتی مدرک موقت محسوب بشه آخه منم مدرک موقت دارم ولی عکس داره و شبیه مدرک اصلی هستش .میگم قبلش سوال کن یه وقت ازت ایراد نگیرن

ناشناس

New member
سلام.ضمن تبریک اون موقع که من دانشگاه تهران بودم بیوشیمی مربوط به پیرلپزشکی بود ولی همه ی کلاسها و ازمایشگاههاش تو پزشکی بودن ولی حلا فکر کنم پیراپزشکی خیلی بزرگتر شده .گروه بیوشیمی تهران خیلی خوب و فعال بود.از دانشگاه تهران عاشق گروه میکروب و ازمایشگاهش بودم با اساتید معروفش و گروه بیوشیمی و استاد ایمنیمون دکتر پزشکی و ساختمون بهداشت که گروههای ویروس و قارچ داشت همه نسبت به دانشگاه دومم بهتر بود.

fateme1990

New member
اینجا برین نوشته هر رشته مال کدوم دانشکده اس
http://education.tums.ac.ir/content/?contentID=374

fateme1990

New member
فکر نکنم اینی که گفتی مدرک موقت محسوب بشه آخه منم مدرک موقت دارم ولی عکس داره و شبیه مدرک اصلی هستش .میگم قبلش سوال کن یه وقت ازت ایراد نگیرن

یعنی ممکنه گیر بدن ثبت نامت نکنن؟؟؟؟؟؟؟ من مدرک ندارم خوب:14:

vb2

New member
مدرک موقت عکس داره و زمان شروع به تحصیل و فراغت از تحصیل هست زیرش نوشته این مدرک فقط برای مقاطع بالا و استخذامی است و معدل توشه و اینا

jupiter_sps

New member
یعنی ممکنه گیر بدن ثبت نامت نکنن؟؟؟؟؟؟؟ من مدرک ندارم خوب:14:

نه گمان نکنم خیلی واسه ثبت نام اینترنتی گیر بدن خودش گفته فقط یه مدرکی که نشون بده فارغ التحصیل شدی! ثبت نام حضوری مدرک اصلی رو می بریم! اخه من که نمیتونم تا 16 برم دانشگاه اولم! کسی که نتونه باید انصراف بده؟
.
.
.
شما میدونی کارنامه کی میاد؟

a.sohrab

New member
ثبت نام دانشگاه تهران فقط اینترنتی هستش

ولی نمی دونم کلاسا از اول مهر شروع میشه یا اواخر شهریور ؟

TUMS

Well-known member
نه گمان نکنم خیلی واسه ثبت نام اینترنتی گیر بدن خودش گفته فقط یه مدرکی که نشون بده فارغ التحصیل شدی! ثبت نام حضوری مدرک اصلی رو می بریم! اخه من که نمیتونم تا 16 برم دانشگاه اولم! کسی که نتونه باید انصراف بده؟
.
.
.
شما میدونی کارنامه کی میاد؟
نیمه اول مهر میاد
در مورد دانشکده هم به من گفتن که اگر زده فقط تهران یعنی تهران پزشکی هستین
چون تهران بهداشت را مینویسن تهران بهداشت
من که تهران خالی بودم:thumbsupsmileyanim:

TUMS

Well-known member

تا 5 مهر که کارای ثبت نام هستش!!!!!!!!!
مسلمآ نمیشه که قبل از اون کلاس بریم:smiliess (4):

jupiter_sps

New member
نیمه اول مهر میاد
در مورد دانشکده هم به من گفتن که اگر زده فقط تهران یعنی تهران پزشکی هستین
چون تهران بهداشت را مینویسن تهران بهداشت
من که تهران خالی بودم:thumbsupsmileyanim:

راست میگی ایمونو؟ مال منم فقط تهران خالی هست! اینو کی به شما گفت؟
.
.
.
اما در مورد کارنامه 1ول مهر مال وزارت علوم نبود؟ (چون منم یه جایی شنیدم که حول و حوش یه 10 روز دیکگه!)

jupiter_sps

New member

فکر نمی کنم نه اول مهر باشه نه اخر شهریور! به قول دوستمون تا 5 مهر ثبت نام جضوری هست! بعدش ان شالله کلاسا!
.
.
.
ثبت نام حصوری بر اساس الفبا---> من که خود 1 مهر باید تهران باشم!

a.sohrab

New member

تا 5 مهر که کارای ثبت نام هستش!!!!!!!!!
مسلمآ نمیشه که قبل از اون کلاس بریم:smiliess (4):

آخه توی یه سایت خبری زده بودن دانشگا های تهران کلاسا از 25شروع میشه ،ثبت نام هم که 16 تا 20 هستش ، مهر مدارکو تحویل میدیم ........ اگه مهر بریم کارای خوابگاه و .....یعنی هفته دوم کلاسا شروع بشه !!..فک نکنم

biochem

New member
یعنی منم دانشکده پزشکیم؟!
منم باید 1 مهر برم
کلا کار دانشگاه تهران خیلی درسته. همه چیشون برنامه ریزی شده است

somy

New member
نه نمیخواستم نگران بشی گفتم هر کی همچین مدرکی نداره قبلش سوال کنه آخه من خودم برا این مورد وسواس به خرج میدم چون زحمت کشیدیم قبول شدیم بهتره مدارکمونم همونی باشه که ازمون میخوان.

fateme1990

New member
آخه توی یه سایت خبری زده بودن دانشگا های تهران کلاسا از 25شروع میشه ،ثبت نام هم که 16 تا 20 هستش ، مهر مدارکو تحویل میدیم ........ اگه مهر بریم کارای خوابگاه و .....یعنی هفته دوم کلاسا شروع بشه !!..فک نکنم

شاید منظورش دانشگاه تهران غیر از علوم پزشکی بوده

بالا