AWWA
New member
ممنون لیلا خانم/اوا خانم خود دعا هم سخت شده/هرکاری بکنم نمیدونم چی ارزو کنم هه/حتی برای خودم یا دوستان/بهترین دعا الان برای همه چیه:33:
موافقم انتخاب بهترین دعا خیلی سخته
ممنون لیلا خانم/اوا خانم خود دعا هم سخت شده/هرکاری بکنم نمیدونم چی ارزو کنم هه/حتی برای خودم یا دوستان/بهترین دعا الان برای همه چیه:33:
موافقم انتخاب بهترین دعا خیلی سخته) تو سفارش ما رو به خدا بکن خدا خودش میدونه چیکار کنه:smiliess (4):
به نظر من ،سلام خدا رو برسونو بوگو
خدایا این چه وضعی ؟؟دست به هرکاری می زنیم نمیشه ....این همه شکست ....این همه بدبختی ....این همه ظلم ....این همه بی عدالتی ...این همه دربه دری ...این همه خون جیگری ....این همه درد ..این همه زجز ....
ای بابا خدایا دقیقا داری با زندگی من چیکار می کنی بوگو شاید بتونم کمکت کنم !!!![]()
![]()
عاقبت بخیری و سلامتی همه ،زیبا ترین دعاست
مُهانا//اوا و تاری عزیز ممنونم/عجب اتفاقی/ کوش این داداش رضا منم تبریک بگه بهش/چیز جالب اینه ک هردومون رضا هستیم و جالب تر اینکه امروز و شب کلا شب ارزوهاست
فیزیست :t0837h0nn8zfqu8ult.....دیگه تکرار نشه ..اسم دخترمو کامل صدا می زنی!!متوجهی یا یه جور دیگه متوجه سازیت کنم ؟!!
![]()
:j58r36j3gcr4suxymupوالا منظوری نداشتم درسته تارا خانم کمربند کاراتشو سفت میکنه خانم مهندس دیگ شما چرا میزنی چک مالیم کردی ک بذار منم مهسا رو صدا کنم7977cujr38iyymsu8::sarma::mad_majidonline:
به نظر من ،سلام خدا رو برسونو بوگو
خدایا این چه وضعی ؟؟دست به هرکاری می زنیم نمیشه ....این همه شکست ....این همه بدبختی ....این همه ظلم ....این همه بی عدالتی ...این همه دربه دری ...این همه خون جیگری ....این همه درد ..این همه زجز ....
ای بابا خدایا دقیقا داری با زندگی من چیکار می کنی بوگو شاید بتونم کمکت کنم !!!![]()
![]()
عاقبت بخیری و سلامتی همه ،زیبا ترین دعاست
فیزیست :t0837h0nn8zfqu8ult.....دیگه تکرار نشه ..اسم دخترمو کامل صدا می زنی!!متوجهی یا یه جور دیگه متوجه سازیت کنم ؟!!
![]()
مامان برقي چيه چقد بد اخلاق شدي؟!؟
سلام منم امشب تولدمه و این شب رو به خودم و همه عزیزانی که تولدشونه تبریک گفته و برای همه بچه های سایت آرزوی موفقیت و سرافرازی می کنم:rose:
قال برقی :
تارا دختر من است ،هر کس اورا شاد کند خدا خیرش بده و هرکس او را برنجاند با من طرف هست !!!:a2d3:
ااااا حوشبحال تارا!! بابا من چيه تو هستم؟؟ نگو هيچي!!