توجه توجه ارشدیا به گووووووش .........حس و حالتون تو روزای نزدیک جواب؟؟//؟؟؟؟؟؟

shena

New member
اتفاقا برا من خیلی داره سریع میگذره ...طبیعی نیستم نه؟!

لبخند

New member
نگران نباشین حالتهای همتون طبیعیه بابا بیخیال این روزا هم میگذره

sh.h

New member
سلام دوستان انشاالله هرکسی نتیجه تلاشش را می بینه
نوسته هاتون را که می حونم یاد حال پارسال خودم میفتم!!
واقعا چه روزای سختی بود من حال تمام شماها را درک میکنم

E.SH.A

New member
همش احساس میکنم دارم به لحظه سال تحویل نزدیک میشم!

arezoomand

New member
حسم اینه که ازبلاتکلیفی درمیام .....انشاالله که قبولم چون یه مدت زیادیه دارم تلاش میکنم پس خداهم حواسش بهم هست وبهترین نتیجه رونصیبم میکنه .........اگه خدای نکرده قبول نشم میرم تو خط اشنایی و ازدواج و بعد دوباره ادامه میدم....اگه کارم باشه کارمیکنم و درکنارش درس میخونم ورزش میکنم. زبانمو تقویت میکنم..به همه ابعاد زندگی اهمیت میدم چون واقعا حیفه انرژی جوونیم هدربره و فقط یه بعدی باشم...به هرحال هردونتیجه رو درنظرگرفتم 50/50 که تو ذوقم نخوره ....ولی واقعیتش اینه که خیلی استرس دارم...باهمه دعوا میکنم .اخلاقم افتضاح شده...از طرفی هرکی ازراه میرسه میگه انشاالله شیرینی میخوریم.:5:...منم نمیدونم چی بگم چون پارسال با اختلاف کم قبول نشدم الان دوباره اون نتیجه تو ذهنمه ولی امیدوارم چون هیچی کم نذاشتم....تو شرایط روحی خیلی سختی بعدعید درس خوندم....باهمه تنبلی ها ...سختی ها...بی حوصلگیهام تسلیم نشدم و به خاطرهدفم جنگیدم.......نتیجه رومیسپارم به خدا...برای همتون بهترین هارو ارزومیکنم:riz304:

ATJAVAD

New member
سلام دوستان من انقدر استرس دارم همش عصبي ام تو خونه همه ميگن بابا قبولي ديگه استرس واسه چي داري اين حالم و خراب تر ميكنه همش به خودم ميگم توكلم به خداست بايد دلم قرص باشه ولي هي حالم بد ميشه خدا بهمون صبر بده اين روزاي آخر .ان شالله همه بچه هايي كه زحمت كشيدن انتخاب اولشون قبول شن :riz304:

E.SH.A

New member
e.sh.a مظلوم نمایی نکن...!!!هر کی ندونه من که می دونم شما قبولی.
عید دیدنی هم می خوای بیای شهید بهشتی دیگه...
دقیقا هرکی ندونه شما که میدونی دوره قبل تحت چه شرایطی قبول نشدم!
الانم هیچکس روی قبولیش تاوقتی نتایج بیاد نباید حساب کنه!
درسته که نمرم خوبه ولی از 160 تا سوال حتی اگه 7 یا 8 تاشو اشتباه توی تخمین رتبه حساب کرده باشم عملا هیچ شانسی ندارم . که اتفاقا احتمال اشتباهم زیاده!

mehrsan

New member
نگاه کن تورو خدا یه مشت جوونو دارن چه جور اذیت میکنن....این سیستم خیر نمیبینه.......بس که بی عدالتی توشه

BBT

New member
سلام
بچه ها میشه بگین
ساعت و روز دقیق اعلام نتیجه کیه ؟

5319_fxsug7rwvcr2pk5n.gif

دعا برای قبولی ما هم فراموش نشه

Mohammad gh

New member
واقعا میتونم درک کنم حس و حال بچه هایی رو که کنکور دادن
حالا اونایی که وزارت علوم رو دادن از طرفی شانسشون کمی بیشتر چون ۲ تا ازمون دادن و از طرفی استرسشون هم خیلی بیشتره چون منتظر ۲تا نتیجه هستن

یادم نمیره که پارسال وقتی بچه ها قبول شدن چه شور و حالی تو سایت بود...خیلی ها اواتارشونو یک شکل کردن و خلاصه بازار درصداتونو بگید و کارنامه هاتونو توروخدا بزارید و اینا گرم گرم بود

۲تا خواهش

اول اینکه جدی جدی درصدهاتونو بعد اعلام نتایج بزارید

دوم که وقتی رفتید دانشگاه و چندماه گذشت بیاید و بگید که شرایطش چه جوریه و خوب هست یا نه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

BBT

New member
حالا اونایی که وزارت علوم رو دادن از طرفی شانسشون کمی بیشتر چون ۲ تا ازمون دادن و از طرفی استرسشون هم خیلی بیشتره چون منتظر ۲تا نتیجه هستن

یادم نمیره که پارسال وقتی بچه ها قبول شدن چه شور و حالی تو سایت بود...خیلی ها اواتارشونو یک شکل کردن و خلاصه بازار درصداتونو بگید و کارنامه هاتونو توروخدا بزارید و اینا گرم گرم بود

۲تا خواهش

دوم که وقتی رفتید دانشگاه و چندماه گذشت بیاید و بگید که شرایطش چه جوریه و خوب هست یا نه

خیلی نکات به جایی بود
شما دعا کن ما قبول شیم خودم برات پ خ میکنم همه اینا که گفتی :rolleyessmileyanim::riz304:

amiir

New member
آخی یادش ب خیر.... پارسال این موقع ها ما منتظر بودیم...روز اعلام نتایجم خیلی خوب بود... برا من ک خاطره خوبی بود.ایشالا برا شمام خاطره خوب بشه.
راستی بچه ها وزارت بهداشت ی کم بدقوله ها... پارسال قرار بود 6 جوابا بیاد بعد 6 اعلام کردن 12 جوابا میاد... شمام ی کم امادگی داشته باشین شاید دوباره افتاد عقب.
همگی موفق باشین.
ا

Asena90

New member

۲تا خواهش

ان شا الله حتما...من قول ميدم هم كارنامه علوم رو بذارم هم بهداشت دعا كنيد قبول شم

Soroush Star

New member
موافقم . 2تا کنکور وزارت علوم و وزارت بهداشت شرکت کردم . اطلاعات کامل رو بعد نتایج پ خ میکنم . :riz304:

آخرین ویرایش:

hi aty

New member
الان ساعت 5:30 صبح 1شنبه و من هنوز نتونستم بخوابم ):

بالا