Hamidvet
New member
منم میخوااااام ازیینا! ینی مطالعه بکنم:tonguesmiley: فیزیو نیستم ولی تنبل که هستمممم ههههه:riz481:میخوام بیام تو تیم:rolleyessmileyanim:
یعنی میخوای مطالعه نکنی عااایا؟! ... :smiliess (11):
منم میخوااااام ازیینا! ینی مطالعه بکنم:tonguesmiley: فیزیو نیستم ولی تنبل که هستمممم ههههه:riz481:میخوام بیام تو تیم:rolleyessmileyanim:
یعنی میخوای مطالعه نکنی عااایا؟! ... :smiliess (11):
نه ینی میخوام با این بچه ها بخونم، میخوان استارت بزنن
اول پستو درست بخون خب، خودم گفتم فیزیو نیستم، حالا مگه چه عیبی داره :65d6a5d6s:
بچه ها باهم كل كل نكنيد.ازهمه تنبل تر گروه ماست.ميگيد نه نگا كنيد:smilies:
.اگه كسيو به جز من بيدا كرديد جايزه داريد
كاش منم فيزيو بودمو با شما ميخوندم ديگه اينجا تنها نمي شدم
سلام,شماهم تشریف بیارید,خوش اومدید.....
نه ینی میخوام با این بچه ها بخونم، میخوان استارت بزنن
سلام منم هستم
فکر کنم بهتر باشه بگید از جه منابعی میخواین استفاده کنید؟
بهتره دیگه اسم این تاپیک روبزاریم زرنگ ترین وفعال ترین گروه این سایت:a2d3:
بهتره دیگه اسم این تاپیک روبزاریم زرنگ ترین وفعال ترین گروه این سایت:a2d3:
اخه من چه جوري شركت كنم بلد نيستم.يعني من امار خوندنمو به كي بدم ؟با كي چك كنم؟اينجوري چه جوري بهم كمك ميشه؟بقيه كه نمي تونن اشكالاي درس منو جواب بدن:shocked:سلام دوست عزیز,شماهم بیاتوجمع ما,مهم نیست که توگروه مانیستی,میتونیم توتاپیک مطالعه گروهی همه رشته هاحضورداشته باشیم,متاسفانه دوستان تازه کنکوری فیزیولوژی ماهم کم, کم لطفی نمیکنند!!!!البته چون هنوزاوایل کاره اینطوری هست,انشاالله به مروردرست میشه,کم نیستندبچه هایی که ازهمین جابه رتبه های خوب رسیدند,ماهم یکی ازاونهاهستیم شک نکنید(انشاالله).
اخه من چه جوري شركت كنم بلد نيستم.يعني من امار خوندنمو به كي بدم ؟با كي چك كنم؟اينجوري چه جوري بهم كمك ميشه؟بقيه كه نمي تونن اشكالاي درس منو جواب بدن:shocked:
بچه ها برای همه آرزوی موفقیت میکنم...اگه بخونید مطمئن باشین قبول میشین....
الی جون من تا حالا اصلا ندیدم تو بیای تو انجمن ما ........یه سر بیای میبینیمون زیادم محو نیستیم:ad54ad:دوست عزیز منظورم بچه های رشته مدیریت بود:rolleyessmileyanim: