elissa
New member
سلام.صفحه قبل یک سری سرفصل گفتید فقط باید اون سرفصل ها رو خوند (برای ازمون بهداشت)؟
این ها قسمت هایی هستن که از لودیش باید خونده بشن
بقه ی قسمت ها رو از سایر کتاب ها بخونین بهتره
سلام.صفحه قبل یک سری سرفصل گفتید فقط باید اون سرفصل ها رو خوند (برای ازمون بهداشت)؟
1.تقسيم ميوز در اووسيت انسان(وجند مهره دار ديكر) و اسبرماتوسيت اوليه ي يك سري از حشرات در ديبلوتن متوقف ميشهسلام چند سوال 1.در یک جا دیدم در زنان گامتوژنز در دوران جنینی در لیپتوتن متوقف میشه درسته؟ 2.اگردر100 سلول در ژرم لاین یک موجود 20 سلول دارای یک کراسینگ اوور بین دوژن موردمطالعه باشند فاصله دو ژن چه قدر است؟3.موکوپلی ساکاریدوز چیست؟
اسمشو جزو کتاب های رفرنس دیدم اما متاسفانه باهاش اشنایی ندارمنظرتون درباره کتاب مهدوی چیه؟؟
نظرتون درباره کتاب مهدوی چیه؟؟
الیسا لطفا کمکم کن باید بهت پیام فوری وحیاتی بفرستم؟
تمامی فایل ها ارور not found می دهد
اوهوم...
تو این یکی دو هفته باز تمام فایل ها رو اپلود می کنم و لینکاشو جایگزین می کنم براتون (البته تارا خانوم قبلش بایدزحمت بکشه و لینک های فعلی رو حذف کنه چون من دیگه به اکانت الیسا دسترسی ندارمو نمی تونم ویرایش کنم)
اوهوم...
تو این یکی دو هفته باز تمام فایل ها رو اپلود می کنم و لینکاشو جایگزین می کنم براتون (البته تارا خانوم قبلش بایدزحمت بکشه و لینک های فعلی رو حذف کنه چون من دیگه به اکانت الیسا دسترسی ندارمو نمی تونم ویرایش کنم)
لطفا زودتر اینکارو بکنیناوهوم...