تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ با هر هزینه‌ مالی باید انجام شود

mikhak s

New member
خودتو ناراحت نکن

:tsimuzpzwoap1t9y3o7

نميشه كم چيزي نيست علنا دارن به شعور جوونا توهين ميكنن.:p7977cujr38iyymsu8: جاشون گرمو نرمه هرشب يه خوابي براي مردم ميبيننو از طرف خودشونم ميگن مردم راضين:sad:

setayesh71

New member
بچه ها ما باید بگیم حرف دانشجو ها اینه !!
اینجا همه داریم حرفامونو می زنیم حرف هیچ کسی هم بد نیست همه دارن می گن مشکل جوونای امروزه این مورد نیست بلکه چیزای دیگست . اگه بشه به گوششون رسیده بشه خوبه .
بله شاید این موردی هم که میگن یه راه درمان باشه ولی وقتی که فکرای اصلی شده باشه و اخر دست برن سراغ این . وقتی مشکل جوون امروز برای ازدواج پوله خب میشه این پول رو به دست همین جوونا داد .
این چیزی که میگن مثل اینه که یه نفر سریعا به عمل آپاندیس نیاز داشته باشه و بهش مسکن بدیم بگیم فعلا بخور خوب میشی !!

varia

Well-known member
اخه ستایش خانوم اولا این مسئولها و مراجع بزرگوار خوب میدونن مشکل مردم کجاست و نظر دانشجوها هم چیه؟ ولی کارهایی رو میکنن که ... . بعدشم اینجا جای بحث پیرامون ایجور مسائل نیست!نه اینجا نه جای دیگه ای غیر اینجا!!

setayesh71

New member
اخه ستایش خانوم اولا این مسئولها و مراجع بزرگوار خوب میدونن مشکل مردم کجاست و نظر دانشجوها هم چیه؟ ولی کارهایی رو میکنن که ... . بعدشم اینجا جای بحث پیرامون ایجور مسائل نیست!نه اینجا نه جای دیگه ای غیر اینجا!!

درسته اینجا جاش نیست

eco.bio

New member
دوستان حرص نخورین بنظر من بهتره این برنامه جهانی بشه:thumbsupsmileyanim: یعنی کلا کره زمین رو نصف کنن اونطرفش(یعنی سمت امریکا) برا خانما باشه این طرفش برا اقایون باشه!:25r30wi: کلا همدیگرو نبینیم تا مبادا مرتکب گناههههههههههههه بشیم اما میترسم!!! میترسم اقایون ماهواره بفرستن به سمت امریکا وبازم تصویر بگیرن ازمون:25r30wi:
حالا به مسیولین محترم بفرمایین این مشکلم حل کنن!!! خدا اجرشون بده!!!!!!!!!!!!!:smiliess (5):.. بالاخره باید یه جوریایی تفکیک کامل صورت بگیره!

mikhak s

New member
بچه ها ما باید بگیم حرف دانشجو ها اینه !!
اینجا همه داریم حرفامونو می زنیم حرف هیچ کسی هم بد نیست همه دارن می گن مشکل جوونای امروزه این مورد نیست بلکه چیزای دیگست . اگه بشه به گوششون رسیده بشه خوبه .
بله شاید این موردی هم که میگن یه راه درمان باشه ولی وقتی که فکرای اصلی شده باشه و اخر دست برن سراغ این . وقتی مشکل جوون امروز برای ازدواج پوله خب میشه این پول رو به دست همین جوونا داد .
این چیزی که میگن مثل اینه که یه نفر سریعا به عمل آپاندیس نیاز داشته باشه و بهش مسکن بدیم بگیم فعلا بخور خوب میشی !!

ستايش جان يه چيزي ميگي ها اينا فقط حرف خودشون براشون مهمه و بس .

varia

Well-known member
اااااااا، البته از کجا معلوم خانوما ماهواره نفرستن به نیمکره آقایون و نگا کنن؟:smiliess (11):

eco.bio

New member
اره بعیدم نیست!!!!!!!!!!:a2d3: ولی تا جاییکه میدونم اقایون بیشتر ادعای باهوش بودن میکنن پس اونا اول میفرستن:thanks:

sara77

New member
یعنی وقتی میام اینجا پست بذارم امپرم میسوزه انگار خونمو کردن تو شیشه یکی نیست بگه بجای اینکارا به فکر پولایی که اون بالا خودشون میخورن یا به فکر این مردم بدبخت نیستن بشینین یه کاری کنین ادمای به ظاهر مسلمون یعنی این سیاست مدارای ما جاشون تو جهنمم زیاده به خدددددااااااااااااااااااا

varia

Well-known member
ok، از این جهت بله درسته، و البته ادعا نیست تواناییه!

eco.bio

New member
پس اقایون توانمند هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:New (6):

setayesh71

New member
دوستان حرص نخورین بنظر من بهتره این برنامه جهانی بشه:thumbsupsmileyanim: یعنی کلا کره زمین رو نصف کنن اونطرفش(یعنی سمت امریکا) برا خانما باشه این طرفش برا اقایون باشه!:25r30wi: کلا همدیگرو نبینیم تا مبادا مرتکب گناههههههههههههه بشیم اما میترسم!!! میترسم اقایون ماهواره بفرستن به سمت امریکا وبازم تصویر بگیرن ازمون:25r30wi:
حالا به مسیولین محترم بفرمایین این مشکلم حل کنن!!! خدا اجرشون بده!!!!!!!!!!!!!:smiliess (5):.. بالاخره باید یه جوریایی تفکیک کامل صورت بگیره!

یه خاطره جالب راجع به این دوربین فرستادن اون طرف دارم !!! می ذارم تو خاطره بچه های علوم پزشکی!!

varia

Well-known member
یعنی وقتی میام اینجا پست بذارم امپرم میسوزه انگار خونمو کردن تو شیشه یکی نیست بگه بجای اینکارا به فکر پولایی که اون بالا خودشون میخورن یا به فکر این مردم بدبخت نیستن بشینین یه کاری کنین ادمای به ظاهر مسلمون یعنی این سیاست مدارای ما جاشون تو جهنمم زیاده به خدددددااااااااااااااااااا
باشه بابا بیخیال، تا ... هست زندگی باید کرد.

varia

Well-known member
چیه ماهواره میخواید؟ چند تا؟ ماهواره های امید و نوید کافی نبود تا توانایی آقایون اثبات شه؟!!!

setayesh71

New member
من شرمنده فکر کردم دیدم نوشتن این خاطره یعنی تازه دارم کار یاد مردم میدم !!! پس قیدشو زدم ! :thumbsupsmileyanim:

sara77

New member
:tsimuzpzwoap1t9y3o7 به اعصاب خودتون مسلط باشید ،ضمن اینکه آمپر نمی سوزه !!چون واحده !!:dadad4:

خب جیگر من یه چیزی ببینم از این ادما همش دحرص میخورم چطور میشه ساکت موند این همه مملکتو نمیدونن چطور جمش کنن نشستن درباره ی دخترو پسرا نظر میدن واقعا بیکااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارررررررررررررررررررررررن.دیگه جدیدی جدی امپرم سوخت نداری بم بدی جایگزین؟؟؟؟

بالا