تفاوت گفتاری پسر و دختر در پای تلفن:

sara77

New member
عاغا من هی میگم سیستم ذهنم درگیر شده هی بگین نه اخه من از هردوتاش استفاده میکنم هم اون مدل عاشقانه هم این مدلش

..RANA..

New member
وااااااااااااااااااااااا....اصلن هم دخترا اینطوری نیستن...بله :a2d3:

swan20

New member
سلام ...

مــا کــ زیاد اهل تماس مماس (صوتی و ... ) نیشیــم ...

گه گاهــی شایــد ...

فقط SMS ...

الباقیشــو کــ در جریونیـــن ... فینگولیـــش اصلی ...

....

گزینه یکـو دو هم شاید ددس باشه /...

ندیدیم تا بــ امروز ...

:smiliess (12):

شما smsهاتونم به همین زبان میفرستین!!!:shocked::1dco2x0p1lilzhfpg1t

jojo1991

New member
اتفاقا موافقم
دخترا هی میگن عزیزم ؟ گلم؟ . . . . اما چشم ندارن ببینن آدمو و زیر آب میزنن
اما پسرا هم دیگه رو با فحش صدا میکنن . . . اما بدجور هوای همو دارن!
مثل:
همین دانشگاه که روز اول کسیو نمیشناسی. . دخترا جوری میذارن و چشم و لبرو بالا میندازن که انگار از دماغ فیل افتادن
اما پسرا خیلی سریع با هم جور میشن و انگار چند سالیه میشناسن همو

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
یه نمونه از این موارد کاملا صحیح رو روز پنج شنبه تو امتحان MHLE دیدم. من وقتی رفتم حوزه برگزاری دیدم تعدادی دختر خانم و تعدادی آقا پسر اونجا هستند. یکم زودتر رفته بودم. کلا دختر خانم ها هر کدومشون جدا یه جا نشسته بودند. من تنها وایساده بودم که یکی از هم دانشکده ای هام دیدم از جلوم رد شد که رفتم جلو احوالپرسی و روبروسی و کم کم اونیکی هم دانشکده ایم هم پیداش شد و شدیم 3 نفر. بعد یه آقا اومد دانشجوی مازندران بود اونم به جمع ما پیوست باور کنید یه نفر هم من کلا نمیشناختمش اونم اومد و سلام و احواپرسی کرد و به بحث ما که در مورد مصاحبه و نحوه ی نمره دهی اون بود پیوست قشنگ من چند لحظه بعد دیدم کل پسرا جلو در دانشگاه ایران همه جمع شدیم . یه نگاهی به طرف دیگه کردم دیدم همچنان دختر خانمها تک و تنها نشستند به افق نگاه میکنند.

این جریان تو خط واحد هم ادامه داشت یعنی وقتی سوار شدم دیدم یکی از اون آقایون اونجاس ازش پرسیدم امتحانت چطور بود دیدم یکی دو نفر از پشت سر گفتن شمام امتحان زبان داشتید باور کنید در عرض یه دیقه نصف خط واحد شروع کردیم به صحبت در مورد امتحان زبان.خخخ:25r30wi::25r30wi:

نتیجه گیری اخلاقی: پسرا خیلی راحت با هم جور میشن خیلی راحتر از اونچه که فکرشو میکنیم.

آخرین ویرایش:
اتفاقا موافقم
دخترا هی میگن عزیزم ؟ گلم؟ . . . . اما چشم ندارن ببینن آدمو و زیر آب میزنن
اما پسرا هم دیگه رو با فحش صدا میکنن . . . اما بدجور هوای همو دارن!
مثل:
همین دانشگاه که روز اول کسیو نمیشناسی. . دخترا جوری میذارن و چشم و لبرو بالا میندازن که انگار از دماغ فیل افتادن
اما پسرا خیلی سریع با هم جور میشن و انگار چند سالیه میشناسن همو

دقیقا همینطوره،موافقم!

mikhak s

New member
من صد سال با دوستام اینطوری حرف نمی زنم عشقممممممممممممممم؟:5: عزیزمو گلمو... سعی کردم برای کسایی که واقعا این حسو بهشون دارم به کار ببرم. در مورد پسرا من دو موردشودیدم. که اولی خیلی چندش آوره فکر کننننننننننننننن پسره داشت به دوستش میگفت نه عزیزم قربونت برم من فردا مرخصی گرفتم سرکار نمیام باشه عزیزه دلم:smiliess (5):

nuter.93

New member
والا الان بعضي از بسرا هم به بوس بوس و عجيجم كفتن رو اوردن ! مردم مرداي قديم !

Asena90

New member
یه نمونه از این موارد کاملا صحیح رو روز پنج شنبه تو امتحان MHLE دیدم. من وقتی رفتم حوزه برگزاری دیدم تعدادی دختر خانم و تعدادی آقا پسر اونجا هستند. یکم زودتر رفته بودم. کلا دختر خانم ها هر کدومشون جدا یه جا نشسته بودند. من تنها وایساده بودم که یکی از هم دانشکده ای هام دیدم از جلوم رد شد که رفتم جلو احوالپرسی و روبروسی و کم کم اونیکی هم دانشکده ایم هم پیداش شد و شدیم 3 نفر. بعد یه آقا اومد دانشجوی مازندران بود اونم به جمع ما پیوست باور کنید یه نفر هم من کلا نمیشناختمش اونم اومد و سلام و احواپرسی کرد و به بحث ما که در مورد مصاحبه و نحوه ی نمره دهی اون بود پیوست قشنگ من چند لحظه بعد دیدم کل پسرا جلو در دانشگاه ایران همه جمع شدیم . یه نگاهی به طرف دیگه کردم دیدم همچنان دختر خانمها تک و تنها نشستند به افق نگاه میکنند.

این جریان تو خط واحد هم ادامه داشت یعنی وقتی سوار شدم دیدم یکی از اون آقایون اونجاس ازش پرسیدم امتحانت چطور بود دیدم یکی دو نفر از پشت سر گفتن شمام امتحان زبان داشتید باور کنید در عرض یه دیقه نصف خط واحد شروع کردیم به صحبت در مورد امتحان زبان.خخخ:25r30wi::25r30wi:

نتیجه گیری اخلاقی: پسرا خیلی راحت با هم جور میشن خیلی راحتر از اونچه که فکرشو میکنیم.

خداييش منم سعي ميكنم مغرور نباشم وزود با اطرافيانم جور ميشم
اينقد بدم مياد از ادم هايي كه خودشونو ميگيرن اصلا ميخواستم يه تاپيك راجع به رفتار دانشجواي ارشد ودكترا بزنم كه چرا بايد مثلا بعد قبولي ارشد طوري رفتار كنيم كه همه بفهمن كه ما ارشديم كه چي اونوقت؟؟؟
اصلا از لوس بازي خوشم نمياد اگه از دست كسي ناراحت باشم عمرا نميتونم باهاش بگم وبخندم وحتما بهش ميفهمونم كه ناراحتم

bioshimi93

New member
سلام عشقم، قربونت برم. چطوری عسل؟ فدات شم... می بینمت خوشگلم... بوس بوس بوس
از این کلمات لوس اصلا خوشم نمیاد
نمی دونم چرا بعضی دخترا تو ظاهر خیلی لوس میشن و سعی می کنن یه طوری بگن که خیلی دوستت داریم و خود شیرینی می کنن اما بعدش میان زیر آب همدیگرو میزنن و حسودی می کنن!!!!!!!!!!!!

leylii

New member
نه من سعی کردم که با دوستام یا با هر کس دیگه روراست باشم.. اگه از کسی بدم بیاد اصلا ازش دوری می کنم نه این که تلفنی اینا رو بهش بگم. بعد حتما نباید برا اینکه از دوستی خوشم امده بیام با این الفاظ نشون بدم ..ی طور دیگه بهش نشون دادم که دوستش دارم و براش احترام قایلم .مثلا ی پروژه رو که خودم به تنهایی کار کرده بودم به دلایلی دوستم نمی تونست کمک کنه من اسم اونم هم نوشتم...و نمره کامل و گرفتیم...تا حالا یاد ندارم زیر آب کسی و زده باشم.......

Maryam.A

Well-known member
از واژه جیگرم خیلی بدم میاد
بقیه اشکالی نداره
لحن دختر باید خانومانه باشه حالا
بوس و عزیزم و اینا اشکالی نداره

بالا