سلام ...
مــا کــ زیاد اهل تماس مماس (صوتی و ... ) نیشیــم ...
گه گاهــی شایــد ...
فقط SMS ...
الباقیشــو کــ در جریونیـــن ... فینگولیـــش اصلی ...
....
گزینه یکـو دو هم شاید ددس باشه /...
ندیدیم تا بــ امروز ...
:smiliess (12):
اتفاقا موافقم
دخترا هی میگن عزیزم ؟ گلم؟ . . . . اما چشم ندارن ببینن آدمو و زیر آب میزنن
اما پسرا هم دیگه رو با فحش صدا میکنن . . . اما بدجور هوای همو دارن!
مثل:
همین دانشگاه که روز اول کسیو نمیشناسی. . دخترا جوری میذارن و چشم و لبرو بالا میندازن که انگار از دماغ فیل افتادن
اما پسرا خیلی سریع با هم جور میشن و انگار چند سالیه میشناسن همو
یه نمونه از این موارد کاملا صحیح رو روز پنج شنبه تو امتحان MHLE دیدم. من وقتی رفتم حوزه برگزاری دیدم تعدادی دختر خانم و تعدادی آقا پسر اونجا هستند. یکم زودتر رفته بودم. کلا دختر خانم ها هر کدومشون جدا یه جا نشسته بودند. من تنها وایساده بودم که یکی از هم دانشکده ای هام دیدم از جلوم رد شد که رفتم جلو احوالپرسی و روبروسی و کم کم اونیکی هم دانشکده ایم هم پیداش شد و شدیم 3 نفر. بعد یه آقا اومد دانشجوی مازندران بود اونم به جمع ما پیوست باور کنید یه نفر هم من کلا نمیشناختمش اونم اومد و سلام و احواپرسی کرد و به بحث ما که در مورد مصاحبه و نحوه ی نمره دهی اون بود پیوست قشنگ من چند لحظه بعد دیدم کل پسرا جلو در دانشگاه ایران همه جمع شدیم . یه نگاهی به طرف دیگه کردم دیدم همچنان دختر خانمها تک و تنها نشستند به افق نگاه میکنند.
این جریان تو خط واحد هم ادامه داشت یعنی وقتی سوار شدم دیدم یکی از اون آقایون اونجاس ازش پرسیدم امتحانت چطور بود دیدم یکی دو نفر از پشت سر گفتن شمام امتحان زبان داشتید باور کنید در عرض یه دیقه نصف خط واحد شروع کردیم به صحبت در مورد امتحان زبان.خخخ:25r30wi::25r30wi:
نتیجه گیری اخلاقی: پسرا خیلی راحت با هم جور میشن خیلی راحتر از اونچه که فکرشو میکنیم.