تعريف مرد از زبون يه دختر

mehrshad

New member
!!

بعضی خانوما بلدن کاری بکنن که از مرده هر چی میخوان بکشن ولی طرف فکر کنه داره با چه زن رومنس و کم توقعی زندگی میکنه:25r30wi: . شما مواظب باشید گول نخورید (چون خیلی ایده آل گرایانه فکر میکنید میگم ). مطمئن باشید هیچ دختری از اذیت شدن فرد مقابلش و اینکه اونو به دردسر بندازه یا نسبت به خودش بی رغبت بکنه خوشش نمیادو حواسش هست چه جوری خواسته هاشو بگه . مگر اینکه از گروهی باشه که الان اشاره کردم و حسابی آقای محترم رو بخواد که سر کیسه کنه ...بالاخره پیدا میشن ادمای خوش ظاهر بد باطن . پس سعی کنید منطقی فکر کنید و از کسی که زیادی داره همون اول از خود گذشتگی های غیر طبیعی نشون میده بترسید :thumbsupsmileyanim:

من که کلا از همه خانومها میترسم و نه تنها طرفشون نمیرم بلکه تلاش میکنم هرگز طرفم هم نیان... خدارو هزار بار شکر تا به حال که موفق بودم و امیدوارم تا اخرش هم باشم... ولی در عین حال یا باید ایده ال و نرمال زندگی رو شروع کرد یا بهتره از همون اول شروع نکرد!!! هرگز شروع نکرردن خیلی بهتر از بد شروع کردنه!!!

najma

New member
من که کلا از همه خانومها میترسم و نه تنها طرفشون نمیرم بلکه تلاش میکنم هرگز طرفم هم نیان... خدارو هزار بار شکر تا به حال که موفق بودم و امیدوارم تا اخرش هم باشم... ولی در عین حال یا باید ایده ال و نرمال زندگی رو شروع کرد یا بهتره از همون اول شروع نکرد!!! هرگز شروع نکرردن خیلی بهتر از بد شروع کردنه!!!

وااااااااااااااااااا ؟ :5:
احسنت . دقیقن !:motat:

mohana

Well-known member

ببخشیداااااا ولی :riz481:
اگه خودتون هم بخواین مامانتون نمیذارن :25r30wi:

goleyakh

New member
من چقد دیر رسیدم ........
نوشته تامل برانگیزو زیبایی بود ولی به نظر من هم یکم افراطیه.....

شاید خیلی از این خصوصیات توی پدرای خودمون پیدا بشه ولی توی پسرای این دورو زمونه کمتر پیدا میشه .

و اینکه امروزه همش حرف از حقوق خانم هاست به این خاطره که تاحالا همیشه حق با مردا بوده و اختیاریتی که به مرد داده میشده ،به یه خانوم نمیدادن و الان داره کمی احیا حقوق خانم ها اتفاق میفته، نه اینکه حقوق مردا نادیده گرفته بشه

!SeCreT!

New member
سلام دوستان...قابل توجه آقایون بامهریه مخالف!
این مهریه حق شرعی و قانونی زنه چه 1لیوان آب باشه چه 1تن بال مگس آفریقایی باشه چه به وزن مادرزن داداش عروس طلا باشه چه به اندازه عدد آوگادرو سکه باشه باید زحمت بکشید از جیب مبارک بدید چونه م نزنید دیگه... (این رسم و سنت توی قوم و قبیله ما همچنان برقراره....)

Delaram92

New member
بالاخره یه دختری پیدا شد که مردها رو درک کنه و حرف دل مردا رو بزنه.برای اینکه یه مردو خوشحال کنی تنها راهش اینه که اونو به حال خودش بذاری و هی بهش غر نزنی.اما این توصیفی که دختر خانوم محترم از مردا کرده خیلی رویای هستش انگار عاشق بوده اخه همه ی مردا اینطور نیستن واقعا خیلیا هستن که زنهارو درک نمی کنن و توقع دارن همه مثل خدمتکارا جلوشون تعظیم کنن.البته مردای خوب هم وجود دارند مثل پدرای خودمون.

آخرین ویرایش:

Delaram92

New member

خانوما که هیولا نیستن بترسی همه بد نیستن دخترای خوب هم پیدا میشن.

آخرین ویرایش:

ali_ah

New member
بالاخره یه دختری پیدا شد که مردها رو درک کنه و حرف دل مردا رو بزنه.برای اینکه یه مردو خوشحال کنی تنها راهش اینه که اونو به حال خودش بذاری و هی بهش غر نزنی.

شما هم ترشی نخوری ...

ali_ah

New member

با عرض پوزش
فلسفه خیلی بدی داری

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
چقدر زیاد بود.:ph34r-smiley:چقد نظر دادین همتون.دستتون درد نکنه:1dco2x0p1lilzhfpg1t.دیگه بحثا تموم شده مثه اینکه خدا رو شکر.تاپیک قشنگی بود.ممنون:riz304:

ali_ah

New member
اتفاقا خیلی از خانوم ها همینقدر قشنگ به موضوع نگاه میکنن برای همینه که روی طرف مقابل حساسن و نمیخوان از دستش بدن .
حتی برای همینه که وقتی از دستش میدن ازش دلخور میشن و دلشون میشکنه . چون قبلنا دلشون برای تک تک این حالات طرف مقابلشون سوخته .
شما که توی جمعای دخترونه نیستین ببینید این چیزا چقدر مورد توجه هست .
ولی خب کم پیش میاد دختری اینا رو به زبون بیاره . شاید همین خانم هم جلوی طرف مقابل خودش سکوت کنه ولی بیاد توی وبلاگ خودمونی تموم احساساتش رو بگه :tsimuzpzwoap1t9y3o7.

خدا خیرتون بده امیدوارمون کردید

حالا اینا فقط حرفه یا به عمل هم میرسه :smilies:

ghazal26

New member
سلام به همه خانومهاي گل و آقايون عزيز:heart:
بيتو جان ممنون جالب بود اما كمي افراطي.. به نظرم زن و مرد دوتا موجود دوست داشتنين و اصلا دليل اين همه جبهه گيري بچه هارو نميفهمم!
بيايد اين متنو توي همه زندگي جا بديم .. واسه همه كسايي كه داريم باهاشون زندگي ميكنيم.. واسه اون لحظه كه بابا خسته و تشنه به خونه ميرسه و ما اصلا جواب سلامم يادمون ميره و فقط به بوي پاهاش فكر ميكنيم..واسه اون لحظه كه مادر زانوهاشو از درد گرفته ما به فكرمون هم نميرسه به جاي اون بريم صف نونوايي!!...واسه اون لحظه كه همسر ديگه روش نميشه بگه هنوز حقوق نگرفتم.. واسه اون لحظه كه يه خانوم دوست داره بگي دوست دارم(براي هزارمين بار!!)
نميخوام بگم خدايي نكرده همه بچه هاي بدي هستيماااا اما گاهي يادم ميوفته كه يه چيزايي داره از يادمون ميره...احترام ..بوسيدن دستاي بابا..شمردن چروكاي پيشوني مادر... دادن يه ليوان آب به همسر تازه از راه رسيده...خريدن يه شاخه گل از سرچهار راه...
تقدسها دارن فراموش ميشن و جنگيدن سر هيچ جاي اون رو ميگيره

biochemista

New member
سلام به همه خانومهاي گل و آقايون عزيز:heart:
بيتو جان ممنون جالب بود اما كمي افراطي.. به نظرم زن و مرد دوتا موجود دوست داشتنين و اصلا دليل اين همه جبهه گيري بچه هارو نميفهمم!
بيايد اين متنو توي همه زندگي جا بديم .. واسه همه كسايي كه داريم باهاشون زندگي ميكنيم.. واسه اون لحظه كه بابا خسته و تشنه به خونه ميرسه و ما اصلا جواب سلامم يادمون ميره و فقط به بوي پاهاش فكر ميكنيم..واسه اون لحظه كه مادر زانوهاشو از درد گرفته ما به فكرمون هم نميرسه به جاي اون بريم صف نونوايي!!...واسه اون لحظه كه همسر ديگه روش نميشه بگه هنوز حقوق نگرفتم.. واسه اون لحظه كه يه خانوم دوست داره بگي دوست دارم(براي هزارمين بار!!)
نميخوام بگم خدايي نكرده همه بچه هاي بدي هستيماااا اما گاهي يادم ميوفته كه يه چيزايي داره از يادمون ميره...احترام ..بوسيدن دستاي بابا..شمردن چروكاي پيشوني مادر... دادن يه ليوان آب به همسر تازه از راه رسيده...خريدن يه شاخه گل از سرچهار راه...
تقدسها دارن فراموش ميشن و جنگيدن سر هيچ جاي اون رو ميگيره

بله غزال عزیز، جان کلام رو شما فرمودین! دست آقای بیتو و شما درد نکنه...جنسیت آدما هر چی باشه چه فرقی داره؟ هر دو انسان هستند و نیازشون به توجه و احترام و از همه مهمتر درک متقابل غیر قابل انکاره.... :riz304:

ghazal26

New member
بله غزال عزیز، جان کلام رو شما فرمودین! دست آقای بیتو و شما درد نکنه...جنسیت آدما هر چی باشه چه فرقی داره؟ هر دو انسان هستند و نیازشون به توجه و احترام و از همه مهمتر درک متقابل غیر قابل انکاره.... :riz304:
:a2d3::a2d3::bunnyearsmiley:

mehrshad

New member
سلام دوستان...قابل توجه آقایون بامهریه مخالف!
این مهریه حق شرعی و قانونی زنه چه 1لیوان آب باشه چه 1تن بال مگس آفریقایی باشه چه به وزن مادرزن داداش عروس طلا باشه چه به اندازه عدد آوگادرو سکه باشه باید زحمت بکشید از جیب مبارک بدید چونه م نزنید دیگه... (این رسم و سنت توی قوم و قبیله ما همچنان برقراره....)

خوب واهرم همین شماها هستید که طرف میگه نه شیر شتر خواهم نه دیدار عرب دیگه... برو قبیلت رو ارشاد کن وگرنه همه دخترای قبیله میمونن تو خونه ها؟ نگی نگفتی هاها(شوخی بود ببخشید)

بالا