mehrshad
New member
!!
من که کلا از همه خانومها میترسم و نه تنها طرفشون نمیرم بلکه تلاش میکنم هرگز طرفم هم نیان... خدارو هزار بار شکر تا به حال که موفق بودم و امیدوارم تا اخرش هم باشم... ولی در عین حال یا باید ایده ال و نرمال زندگی رو شروع کرد یا بهتره از همون اول شروع نکرد!!! هرگز شروع نکرردن خیلی بهتر از بد شروع کردنه!!!
بعضی خانوما بلدن کاری بکنن که از مرده هر چی میخوان بکشن ولی طرف فکر کنه داره با چه زن رومنس و کم توقعی زندگی میکنه:25r30wi: . شما مواظب باشید گول نخورید (چون خیلی ایده آل گرایانه فکر میکنید میگم ). مطمئن باشید هیچ دختری از اذیت شدن فرد مقابلش و اینکه اونو به دردسر بندازه یا نسبت به خودش بی رغبت بکنه خوشش نمیادو حواسش هست چه جوری خواسته هاشو بگه . مگر اینکه از گروهی باشه که الان اشاره کردم و حسابی آقای محترم رو بخواد که سر کیسه کنه ...بالاخره پیدا میشن ادمای خوش ظاهر بد باطن . پس سعی کنید منطقی فکر کنید و از کسی که زیادی داره همون اول از خود گذشتگی های غیر طبیعی نشون میده بترسید :thumbsupsmileyanim:
من که کلا از همه خانومها میترسم و نه تنها طرفشون نمیرم بلکه تلاش میکنم هرگز طرفم هم نیان... خدارو هزار بار شکر تا به حال که موفق بودم و امیدوارم تا اخرش هم باشم... ولی در عین حال یا باید ایده ال و نرمال زندگی رو شروع کرد یا بهتره از همون اول شروع نکرد!!! هرگز شروع نکرردن خیلی بهتر از بد شروع کردنه!!!