شفيع
Well-known member
عالی بود عسل:25r30wi::25r30wi:
سارا تودیگه چرا؟
عالی بود عسل:25r30wi::25r30wi:
سارا تودیگه چرا؟
خوب اخه خنده داره دیگه میگی توجه نمیکنی بعد میگی ساچ.رت هم میپوشی؟
:tonguesmiley:
سارا من نمیدونم ساپورت چی چی هست اصن فقط براساس شنیده هاست:tonguesmiley:
ای بابا از روانشناسی چون شما بعیده که از مسئله ساپورت که یکی از درگیریهای ذهنی اقایون شده اگاه نیستید:tonguesmiley:
خب اصن عمرا تواناییه حدس ردن در تو ایجاد نشده کلا فک کنم شفیع!
نه
اصنم درست نبود.....
من مانتوییم ولی نه کوتاه.کلا شخصیت خانومی دوسدارم.نمی دونم چجوری.کاملا خانوم
اسپورت و مانتو کوتا و اینا نیستم
بله دیگه
ولی آلان مهم اینه که نتونستی حدس بزنی![]()
چرا اتفاقا الان درگیر یه پژوهش در این موردیم سارا خانم در ضمن از انواع و اقسام ساپورت در رنگ و جنس های مختلف باخبریم که بعضی هاشون تور هست
- - - Updated - - -
اون منبعی که اصلاع داده اشتباه به عرض رسونده اونا دیگه ساپورت محسوب نیمیشه و جوراب بهش گفته میشه :tonguesmiley:
احتمالا یه تولیدی ساپورت داریدا رو کنید بابا همه خودین:25r30wi:
نه سارا جان ساپورت محسوب میشه ساپورت طرح دار میگن بهشچرا اتفاقا الان درگیر یه پژوهش در این موردیم سارا خانم در ضمن از انواع و اقسام ساپورت در رنگ و جنس های مختلف باخبریم که بعضی هاشون تور هست
- - - Updated - - -
اون منبعی که اصلاع داده اشتباه به عرض رسونده اونا دیگه ساپورت محسوب نیمیشه و جوراب بهش گفته میشه :tonguesmiley:
احتمالا یه تولیدی ساپورت داریدا رو کنید بابا همه خودین:25r30wi:
نه سارا جان ساپورت محسوب میشه ساپورت طرح دار میگن بهش
ساپورت یا لگ طرح دار به اونای یمیگن که نقاشی شده و کلدار یا هر طرح دیگس نه به اونایی که تور دارن
ا
البته این همه اطلاعات با توجه به اینکه به شلوار خانومها نگاه نمیکنید خیلی زیاده:tonguesmiley:
البته بعضیاشون که تا قوزک پا هستن جالب نیستن اونهایکه بند دارن و کف پای دختر خانم هارو میگیره و کفششون شق و اتو کرده نگهشون میداره رو هم داریم روش کار میکنیماساپورت یا لگ طرح دار به اونای یمیگن که نقاشی شده و کلدار یا هر طرح دیگس نه به اونایی که تور دارن
ا
البته این همه اطلاعات با توجه به اینکه به شلوار خانومها نگاه نمیکنید خیلی زیاده:tonguesmiley:
کاملا معاومه واردی که اسمهاشونم نمیدونی:25r30wi:البته بعضیاشون که تا قوزک پا هستن جالب نیستن اونهایکه بند دارن و کف پای دختر خانم هارو میگیره و کفششون شق و اتو کرده نگهشون میداره رو هم داریم روش کار میکنیما
اسپم دادیم چقدر بیخیال عاغا شفیغ واسه مطالعت فرم نظر سنجی پخش کی بهتره
شبت بخیر
سارا تو که تیریپت لو رف راس میگی بوگو منو!خانم کرهانی اینم از آواتار!
رنگي مي پوشه
در كل فكر ميكنم سارا حسابي خوشتيپه