تصور شما از تیپ و نحوه ی لباس پوشیدن نفر قبلی چیه؟

مینا*

New member
خب اصن عمرا تواناییه حدس ردن در تو ایجاد نشده کلا فک کنم شفیع!

sa@@ra

New member
سارا من نمیدونم ساپورت چی چی هست اصن فقط براساس شنیده هاست:tonguesmiley:

ای بابا از روانشناسی چون شما بعیده که از مسئله ساپورت که یکی از درگیریهای ذهنی اقایون شده اگاه نیستید:tonguesmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mf2009

شفيع

Well-known member
ای بابا از روانشناسی چون شما بعیده که از مسئله ساپورت که یکی از درگیریهای ذهنی اقایون شده اگاه نیستید:tonguesmiley:

چرا اتفاقا الان درگیر یه پژوهش در این موردیم سارا خانم در ضمن از انواع و اقسام ساپورت در رنگ و جنس های مختلف باخبریم که بعضی هاشون تور هست

- - - Updated - - -

خب اصن عمرا تواناییه حدس ردن در تو ایجاد نشده کلا فک کنم شفیع!

مینا حدسم در مورد تو درست نبود!!!!!!

مینا*

New member
من مانتوییم ولی نه کوتاه.کلا شخصیت خانومی دوسدارم.نمی دونم چجوری.کاملا خانوم
اسپورت و مانتو کوتا و اینا نیستم

شفيع

Well-known member
من مانتوییم ولی نه کوتاه.کلا شخصیت خانومی دوسدارم.نمی دونم چجوری.کاملا خانوم
اسپورت و مانتو کوتا و اینا نیستم

خوب همه مث هم نیستن همونطور که فکرامون مفتاوته نوع پوشش و سلیقه هامونم متفاوته

شفيع

Well-known member
بله دیگه
ولی آلان مهم اینه که نتونستی حدس بزنی:)

خب حدس میتونه درست باشه میتونه غلط باشه دو گزینه بیشتر نیست و من دوم شدم مینا جان.میتونی از هرکسی بپرسی ایا دوم شدن خوبه یا بد؟میگه دیونه شدیا دوم که عالیه.پس من عالیم.:tonguesmiley:

sa@@ra

New member
چرا اتفاقا الان درگیر یه پژوهش در این موردیم سارا خانم در ضمن از انواع و اقسام ساپورت در رنگ و جنس های مختلف باخبریم که بعضی هاشون تور هست

- - - Updated - - -

اون منبعی که اصلاع داده اشتباه به عرض رسونده اونا دیگه ساپورت محسوب نیمیشه و جوراب بهش گفته میشه :tonguesmiley:

احتمالا یه تولیدی ساپورت داریدا رو کنید بابا همه خودین:25r30wi:

شفيع

Well-known member

- - - Updated - - -

اون منبعی که اصلاع داده اشتباه به عرض رسونده اونا دیگه ساپورت محسوب نیمیشه و جوراب بهش گفته میشه :tonguesmiley:

احتمالا یه تولیدی ساپورت داریدا رو کنید بابا همه خودین:25r30wi:
نه سارا جان ساپورت محسوب میشه ساپورت طرح دار میگن بهش

sa@@ra

New member
نه سارا جان ساپورت محسوب میشه ساپورت طرح دار میگن بهش

ساپورت یا لگ طرح دار به اونای یمیگن که نقاشی شده و کلدار یا هر طرح دیگس نه به اونایی که تور دارن
ا
البته این همه اطلاعات با توجه به اینکه به شلوار خانومها نگاه نمیکنید خیلی زیاده:tonguesmiley:

شفيع

Well-known member
ساپورت یا لگ طرح دار به اونای یمیگن که نقاشی شده و کلدار یا هر طرح دیگس نه به اونایی که تور دارن
ا
البته این همه اطلاعات با توجه به اینکه به شلوار خانومها نگاه نمیکنید خیلی زیاده:tonguesmiley:
البته بعضیاشون که تا قوزک پا هستن جالب نیستن اونهایکه بند دارن و کف پای دختر خانم هارو میگیره و کفششون شق و اتو کرده نگهشون میداره رو هم داریم روش کار میکنیما

sa@@ra

New member
البته بعضیاشون که تا قوزک پا هستن جالب نیستن اونهایکه بند دارن و کف پای دختر خانم هارو میگیره و کفششون شق و اتو کرده نگهشون میداره رو هم داریم روش کار میکنیما
کاملا معاومه واردی که اسمهاشونم نمیدونی:25r30wi:
اسپم دادیم چقدر بیخیال عاغا شفیغ واسه مطالعت فرم نظر سنجی پخش کی بهتره
شبت بخیر

mamai86

New member
رنگي مي پوشه
در كل فكر ميكنم سارا حسابي خوشتيپه

آخرین ویرایش:

کرهانی

New member
سارا تو که تیریپت لو رف راس میگی بوگو منو!خانم کرهانی اینم از آواتار!

من اعتراف میکنم که از حدس زدن عجزم
آخه من چجوری بفهمم!!!:21:
عاقا همون سنگین مرتب خوبه
دقت کردین ما تو حدسامونم آدم نامرتب راه نمیدیم:motat:

بالا