تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

mikhak s

New member
الان رفتم یه بازدیدی از صفحه ت کردم ببینم اطلاعات خودت چیه که به کارشناسی شیطونک گیر می دی ، یه سوال دیگه برام پیش اومد ، ببخشید که امروز هی علامت سوالم :
این بنده خدایی که اونجا به ادم زل می زنه کیه ؟ همسایه تونه که گم شده عکسشو گذاشتی ؟
عکس پروفایلتو می گم

آرومه یه وقتایی خیلی خشن:p7977cujr38iyymsu8: قابل اعتماد و دوست داشتنی

محسن ن ک

New member
به کارشناسیش گیر ندادم منظورم این بود که چه رشته ای چه سالی...
اون بنده خدا فضول سنجه :دی
به نظرت باید کی باشه عکسش تو پروفایلمه ؟ :دی

hoorsa

New member
آرومه یه وقتایی خیلی خشن:p7977cujr38iyymsu8: قابل اعتماد و دوست داشتنی

میخک جان اینارو با من بودی ؟:rolleyessmileyanim:
کجا خشن بودم خانومی ؟ بگو ...دوس دارم بدونم...البته ردش نمی کنما فقط کنجکاو شدم بدونم کدوم خشانتمو منظورته؟

hoorsa

New member
به کارشناسیش گیر ندادم منظورم این بود که چه رشته ای چه سالی...
اون بنده خدا فضول سنجه :دی
به نظرت باید کی باشه عکسش تو پروفایلمه ؟ :دی

دی دی دی دی ....چه بامزه ....دی دی دی دی
فضول سنج....دی دی دی دی
هی خدا مردم از دی
آخه اون خیلی بچه به نظر می رسید...گفتم خب شاید کی دیگه س...اخه بهش نمی خورد ورودی 87 باشه!
خب منم قبلا دو تا تاس تو پروفایلم بود...ینی من تاسم ؟

..eli

New member
من کسی رو زیاد (در حد اصلا) نمیشناسم..فقط آقا محسن زود به زود عکس عوض می کنن..تزلزل دارن یا دوست دارن به روز باشن!!! یا تنوع طلبن!!!!!!( تو هر زمیته ای..) ولی این عکس نی نی منو یا Robin Williams میندازه..:ad54ad:

محسن ن ک

New member

دی دی دی دی ....چه بامزه ....دی دی دی دی
فضول سنج....دی دی دی دی
هی خدا مردم از دی
آخه اون خیلی بچه به نظر می رسید...گفتم خب شاید کی دیگه س...اخه بهش نمی خورد ورودی 87 باشه!
خب منم قبلا دو تا تاس تو پروفایلم بود...ینی من تاسم ؟

اگر بگم 67 تیم چی؟

mikhak s

New member
میخک جان اینارو با من بودی ؟:rolleyessmileyanim:
کجا خشن بودم خانومی ؟ بگو ...دوس دارم بدونم...البته ردش نمی کنما فقط کنجکاو شدم بدونم کدوم خشانتمو منظورته؟

بله جانم با خود خودت بودم. نیدونم روناک من جونمو دوست دارم ها بیخیال:1dco2x0p1lilzhfpg1t

خشانتت توی جواب دادن بعضی از موضوع ها تو چند تا تایپیک که الان یادم نیست کدوم تاپیکا بودن

محسن ن ک

New member
من کسی رو زیاد (در حد اصلا) نمیشناسم..فقط آقا محسن زود به زود عکس عوض می کنن..تزلزل دارن یا دوست دارن به روز باشن!!! یا تنوع طلبن!!!!!!( تو هر زمیته ای..) ولی این عکس نی نی منو یا Robin Williams میندازه..:ad54ad:
mahnam رو می کشم...اون میگه عوض کن...باز این میگه تزلزل....مثل اینه که دایم میگه محسن جان درستو بخون میرم پیش مادر بزرگم میگه برو سر کار زن بگیر بسه تو خونه موندی :\ از دست ملت باید خودکشی کرد

hoorsa

New member
هههههههههههههههههههههه....من ساعت 5 دارم...دیدین چه طور دامنم از دست برفت زن و زندگیمونو فراموش کردیم!
تو زندگیم اینقد پست یک جا نداشتم...برم یه چند ماهی استراحت کنمو بیام...
از آشنایی با همه خوشحال شدم...
تا درودی دیگر ، بدرود

محسن ن ک

New member
دوست عزیزم rahiimimm از دستم ناراحت شده..چون اینجا باهاش شوخی کردم باید همینجا هم ازش عذر خواهی کنم .....شرمندتم :riz304:

hoorsa

New member
بله جانم با خود خودت بودم. نیدونم روناک من جونمو دوست دارم ها بیخیال:1dco2x0p1lilzhfpg1t

خشانتت توی جواب دادن بعضی از موضوع ها تو چند تا تایپیک که الان یادم نیست کدوم تاپیکا بودن

ما رو زن جماعت دس بلن نمی کنیم...بوگو بی بینم
شوخی کردم عزیزم...مرسی از نظرت...
تو که خیلی شیطون بلا به نظر می رسی...

Nike313

New member
دوست عزیزم rahiimimm از دستم ناراحت شده..چون اینجا باهاش شوخی کردم باید همینجا هم ازش عذر خواهی کنم .....شرمندتم :riz304:

دروغ ميگه؛:p7977cujr38iyymsu8:
از خودش درآورد اين حرفو:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
من ناراحت نشدم

آخرین ویرایش:
بالا