تشکیل گروه در برنامه لاین

لاین نه یه برنامه صهیونیستی هست نه قرار توی لاین بچه ها از اختراعات و ایده هاشون بگن که به سرقت سیا در بیاد نه قراره کسی شماره رو با این برنامه بدست بیاره!
اینو اول گفتم تا بچه های خیلی نگران که مخالف چنین برنامه ها هستن و ماشالا همیشه کلمه نه توی زبونشون هست و بدون هیچ منطقی میگن جیزه بدونن که خطری نداره اگه دوس داری بیا اگه هم دوس نداری نیا اجباری نیس فقط خواهشا الکی شعار نده!
بچه ها من یه ایده به ذهنم رسیده که بیایم توی برنامه لاین یه گروه درست کنیم و باهم ارتباط داشته باشیم
میگم لاین چون دسترسیش آسونتره و الان هر کسی اسمارت فون داره ( البته با بعضی ها صحبت کردم پس بردم تکنولوژیشون مال قبل از ادیسون هستش تازه یک مورد داشتیم از پول استفاده نمیکنه وداره معامله کالا به کالا میکنه) به هرحال بعید میدونم کسی با لاین و وایبر آشنا نباشه
در هرصورت من ایده ام رو گفتم بنظرم دیگه دوره ای وای زشت تموم شده
خوشحال میشم اگه بچه ها از این ایده استقبال کنند

این از چراغ اول :
id:seven_1771
اینم مراحل ادد کردن :
ابتدا به more رفته و به add friends بروید و search by id را انتخاب کنید و آی دی را بنویسید!

bioshimi93

New member
گروه لاین هم فرقی با چت باکس انجمن نداره همه میان و میخونن و میرن ساکت
قبلا هم یه گروه داشتیم فعال نبود بچه ها
من اکانتمو حذف کردم از لاین خوشم نمیاد

farzad.lab

مدیر بخش
البته شاید خلوتی الان انجمن بخاطر رفتن به سمت همین برنامه ها باشه . با این کار کمک بیشتری به خلوتی انجمن میشه . اما اگه قرار به انجام شد ... همه به یک نفر آیدی ها رو ارسال کنن و اون ادد کنه توی گروه .

farzad.lab

مدیر بخش
اینجا که باشی ... هم میشه توی چت باکس اومد هم با پیغام بازدیدکنندگان در ارتباط بود هم مطالب علمی هست هم طنز ...

بقیه ام نظرشونو بگن ... این نظر شخصی من بود

گروه لاین هم فرقی با چت باکس انجمن نداره همه میان و میخونن و میرن ساکت
قبلا هم یه گروه داشتیم فعال نبود بچه ها
من اکانتمو حذف کردم از لاین خوشم نمیاد
فرق داره چون دستترسی لاین راحتتره بعد( تازه شکلک های قشنگ قشنگ داره) :)))
الان من با بچه های دانشگاه گروه دارم
با بچه های محل کارم گروه دارم و هر سوالی داشت باشم سریع میپرسم و آنلاین هستند و فعال!
اگه قرار انیجور چیزی پیش میاد که فکر نکنم حتی فیس تو فیس هم باشیم باز حرکتی ازشون نمیبینیم
اینا همونایی هستند که توی مهمونی میرن تو سه کنج و ساکت میشینن :|

البته شاید خلوتی الان انجمن بخاطر رفتن به سمت همین برنامه ها باشه . با این کار کمک بیشتری به خلوتی انجمن میشه . اما اگه قرار به انجام شد ... همه به یک نفر آیدی ها رو ارسال کنن و اون ادد کنه توی گروه .
نظرت محترمه ولی فرزاد من بیشتر به این تاکید میکنم و هدف اینه که بیشتر در دسترس باشیم
این کجا که با گوشی بیای و راحت هرجا دستترسی به بچه ها داشته باشی و سوالاتت رو بپرسی

اینجا که باشی ... هم میشه توی چت باکس اومد هم با پیغام بازدیدکنندگان در ارتباط بود هم مطالب علمی هست هم طنز ...

بقیه ام نظرشونو بگن ... این نظر شخصی من بود

نظرت رو دوس دارم
این حرف هم در حد یک ایده بود اگه مقبول نشد کنسل میشه
خدام خداس که کنسل بشه اگه بشه من میرم
.
.
.
.
.
.
.الکی مثلا من آدم یه دنده و تهدید کنم :)

پیچک

New member
آهای نکرو....آبرو بر..:65d6a5d6s:.. صب کن بلک بری پاسپورتم برسه ....سفارش دادم تو راهه

آهای نکرو....آبرو بر..:65d6a5d6s:.. صب کن بلک بری پاسپورتم برسه ....سفارش دادم تو راهه

بلک بری
2020.gif

eeeeeeehsan

New member
آقا استفاده نکنید، لاین برنامه جاسوسیه، اطلاعات شخصیتون رو سرقت می کنه از من گفتن بود
9.gif

هر موقع کاری کردی که با نوکیا 101 هم بتونم بیام لاین و وایبر و اینا من هم هستم.
البته جد همه این قبیل برنامه های اجتماعی برنامه BBM بلک بری هست..

eeeeeeehsan

New member
چی هست این BBM بلک بری؟ کجا بری؟ خب ی جوری بگید ما هم بفهمیم ! :dadad4:
سال 1995 وقتی اپراتور تلفن همراه و شبکه بی سیم کلن اختراع شد، چند کمپانی سراسر جهان من جمله کمپانی RIM شروع کردن تلفن همراه ساختن.
منتها این RIM کانادایی خیلی زود پیشرفت کرد و اولین مسنجر رو ساخت. که بعد ها اسم کمپانی به BlackBerry که الآن می شنویم تغییر پیدا کرد.
BBM مخفف BlackBerry Messenger :)))
یه مسنجر کامل، تماس صوتی - تصویری - مولتی مدیا - متن

گوشی هاش تو ایران کمن، به علت تحریم و یه سری عوال دیگه از قبیل اینکه مردم دنبال چیزای آسونن.
گوشی پیچک:
1415442269_98_resized.png

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

ROJO

New member
دیگه زیادم با بچه های انجمن باشی زیادیت میکنه ;)

diseases

Well-known member
دوستان مگه لاین فیـلتر نشد ؟

لاین از یوم الله 22 بهمن ، رو گوشی من جواب نمیده !

بالا