پس می شه من شمارو انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم در خدمت هستم چون به خودم قول داده بودم که اگه قبول بشم به افرادی مثل خودم کمک کنم
اگه لطف کنی خودتونم معرفیکنید خیلی عالی می شه
پس می شه من شمارو انتخاب کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم در خدمت هستم چون به خودم قول داده بودم که اگه قبول بشم به افرادی مثل خودم کمک کنم
من موافقم اما مثلا تو رشته ی من کسی هست که به من مشاوره بده !!!:1dco2x0p1lilzhfpg1tسلام پیشنهاد می کنم دوستانی که قبول شدن و وقت دارن و علاقه مند هستن خودشون رو معرفی کنن و اعلام آمادگی کنن تا بچه ها هر کس رو دوست دارن انتخاب کنن و زیر نظر یه مشاور به مطالعه ادامه بدن و به صورت مستمر با اون مشاور مخصوص خودشون مشورت کنن و اگه مشکل علمی یا موارد دیگه دارن از اون کمک بگیرن.میشه یه چیزی تو مایه های پزشک خانواده!
دوستان عزیز اینجا اتاق مشاوره بیوتکنولوژی پزشکی هست برای رشته های دیگه به انجمن خاص اون رشته مراجعه کنید و بی زحمت به جز مسائل مشاوره ای مطلب دیگه ای ننویسین تا سر رشته مطلب گم نشه
پس بچه های ایمنی کجان مام مشاور میخوایم!!!!!!!!!!!!:sad:
ای بابا, بچه ها برید توی انجمن خودتون و یه تاپیک با عنوان تشکیل اتاق مشاوره باز کنید. واضح بود؟؟؟
عزیزم چرا عصبانی میشی خووووووووووو ! بچه ها که تقصیری ندارن . عنوان تاپیک مشکل داره .
مثلا میتونستید بنویسید تشکیل اتاق مشاوره بیوتکنولوژی .
موفق باشید :smiliess (8):
والله من نمیدونم مگه رشته های دیگه انجمن نداره که همه اینجا دنبال مشاور خودشون می گردن! باز هم تاکید میکنم موقع ورود افراد می بینن که اینجا انجمن زیست فناوری پزشکی هست!!!