پشمک هم که همه گفتند دیگه!: پشمک ترین
آخه کجا من پرحضورترینم!حالا خوبه یه چندوقته من یکی درمیون نمیام!یعنی من ویژگیه دیگه ای نداشتم!؟؟؟:smiliess (2):داداش زیرو خلاق ترین تو نوشتن کلمات .
آرتمیس مهربون ترین
سارا77 آواتارشو خیلی دوست دارم
نایک و فریبا پر حضورترین در چت باکس .باسیلوس و پرنیا و رضا و مهران35 کم پیدا ترین
امیر مورد اعتمادترین
و دکتر mj محترم ترین ....
بسکه هوس خوزدن منو میکنن عکس,غذا میزارم باز میگن ماپشمک میخایم ادمخارهامن پایه چت ترینم ؟
یعنی چی؟
یعنی جز ستونها و پایه های چت باکسم ؟یا اینکه تو چت باکس خیلی پایه ام یعنی پایه ترین فرد؟ خخخخخخخ یا هردو.
فک کنم هردو میباشم:motat:
پشمکم ک عکس غذا گذار ترین فرد تو چت باکس خخخ
عجب ترکیبی اختراع کردم ! عکس غذاگذار !
آخه کجا من پرحضورترینم!حالا خوبه یه چندوقته من یکی درمیون نمیام!یعنی من ویژگیه دیگه ای نداشتم!؟؟؟:smiliess (2):
:j58r36j3gcr4suxymup
[/quote نایک]منظورت سه ثانیه است
خوبه من ترین ندارم.................
:25r30wi:خخخخ
فريبا منو بگو؛ اصن خیلی وقت باكس نرفتما؛
الان تقريبا 3 ساعته نرفتم باكس
اسمم بد در رفت :25r30wi::25r30wi:
خخخخ
فريبا منو بگو؛ اصن خیلی وقت باكس نرفتما؛
الان تقريبا 3 ساعته نرفتم باكس
اسمم بد در رفت :25r30wi::25r30wi:
آخه کجا من پرحضورترینم!حالا خوبه یه چندوقته من یکی درمیون نمیام!یعنی من ویژگیه دیگه ای نداشتم!؟؟؟:smiliess (2):
:j58r36j3gcr4suxymup
خب به من چه ستایش جون ما تو رفت و آمدمون تفاهم داریم!:tonguesmiley:یعنی تو هم میای اونوقتا!؟خب خودتم پرحضورترین فرد تو انجمنی دیگه!:25r30wi:همون یکی درمیونی که میای من دیدمت !!! خخخخخخخخخخخخخخخخ:thumbsupsmileyanim:
چرا من ترین ندارم........:21::dadad4:
پرند: متعادله
ما که ندیدیمت!:tonguesmiley:كت شلواري ترين تيب مثبت ترين .
بازم ویژگی من به چت باکس ربط پیدا کرد!ووووووی دیگه چت باکس نمیام:j58r36j3gcr4suxymupاااا نشد انگار یه باردیگه باید ترینهارو بگم!(ورژن جدید نطرات خودم!):
آشل: آبجی ترین
آرام: مهربونترین
فریبا: جواب سلام دهنده ترین در چت باکس!
نایک: پزشکی ترین
غزل(که دیگه کم میاد): نرمالترین!
هانیه: دادوبیداد کننده ترین
ماجده: محترمترین
نوتر و امانوف: شلوغ ترین!
نگار91: مدیرترین(در بین مدیران علمی رشته ها)
تارا و a67: متعادل ترین
مهنام: ترینشو نمیدونم ولی میدونم دلش پاکه
BBT: استادترین(در زمینه پیچوندن کاربرها و شناسایی اهداف حضورشون در انجمن و گزارش تخلفات)
سارا77: برای من که خندان کننده ترین(تا حالا نشد تایپیکی ازشون بخونم ولی نخندم! از بس خندیدم دیگه تایپیکهای جدی شونم با خنده میخونم)
مکسین: بهترین کاربر انجمن(میانگین گرفتم: هرچند در یکی دومورد باهاش اخلاف دارم!!)
زوت: کاردرمانترین
Leylii: کم ادعا ولی با ایمان
پی اس 2020: ترینشو نمتونم قضاوت کنم ولی مفید هستند برا انجمن
خانمهای بهار: بهاری ترین
زیرو: باجنبه ترین(اما نمدونم چرا حس میکنم بزنمش!!خخخخ)
پرستار مهربون: معتقد ترین
پرند: متعادله
بیوشیمی93: بیوشیمیست ترین!
آوا: که دیگه نمیاد و امیدوارم همیشه موفق باشند مفیدترین از لحاظ ایجاد فضای معنوی در انجمن
مهرشاد نامدارجان: ارادتمند ترین به امام رضا(ع)
خانم بابا برقی: هرچی خودشون بگند!
بقیه دوستان هم برا اینکه زیاد نمیشناسمشون فقط اسمهاشونو میارم تا بدونند دوستم هستند:
آقایون: آدمین، میلاد، حمید.وت، وت لب ساینس، ایمونو(که از انجمن رفت)،بیوستا، محسن1368 م، ...
خانمها: شیواخانم(که چری روز از انجمن خداحافظی کردند)،ماهی،گلی6969،سیمین69،شوکا88،سارا25،شادی ها و سپیدها! نگین کا، کتاب سبز(آبی ترین!!) و ...