ترجیح میدی با کسی ازدواج کنی که 50% ایده آلاتو داشته باشه یا حالا حالا ها مجرد بمونی؟

نوتر

New member
ههه داش نوتر دیگ عوض شد ه اوضاع اینطور زندگی سخته!!راهمو اصلاح کردم!پا پیش گذاشتم هرچی خدا بخواد!:black_eyed:
::

چیییییییییی؟ پا پیش گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی رضا بشنوم ازدواج کردی کشتمت همین!!!!!!!!!!!!!:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

aManofDetail

New member
تا شب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میبینی فقط دو روز نبودمااااااااا

عزیزم سنت داره میره پیر شدی هاهاهاهاهاها حالا نگین داماد جلف هستا ولی خب نوترم باید زن بگیره همین نوتر یکم بعد انگشتر دستم دیدی تعجب نکنی!!!:thanks::thanks:

economic

New member
عزیزم سنت داره میره پیر شدی هاهاهاهاهاها حالا نگین داماد جلف هستا ولی خب نوترم باید زن بگیره همین نوتر یکم بعد انگشتر دستم دیدی تعجب نکنی!!!:thanks::thanks:

اقا مناف جان
داماد جدید انجمن
ب سلامتی ایشالا
مبارکا باشه
حالا خبرشو بده
منتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــظریم

mohana

Well-known member
جای خوندم:

معیارهایت را به دو دسته قابل چشم پوشی و غیر قابل چشم پوشی تقسیم کن!
هیچ بنده ای بی عیب نیس!
:rose:

پسرخالم رفت افسوس و صد افسوس ما رو تنها گذاشت ای خدایا آخه چرا اون ک مث گل بود اونکه 1 هفته پیش اومد ملاقات بابام ک عمل

کرده............چرا پس تانیا دختر 3 سالش چی ک ی بند میگه بابا....................................خدایا چرا ب سرنوشت باباش دچار شد هر 2شون

تو 36 سالگی رفتن.............امروز چی گذشت ب ما اونکه ب بابام گفت همه بدهیاشو تسویه کرده و ازین ب بعد میخاد خوب زندگی کنه...این

بود حقش از زندگی خدایا....

bahramian0935

New member
کسی مطلق خوب نیست.ماخودمون عیب داریم پس دیگران هم همینطور.مهم تفاهم وعشق است.دنبال تفاهم باشیم وعیب های کوچک راگذشت کنیم

shiva3322

New member
پسرخالم رفت افسوس و صد افسوس ما رو تنها گذاشت ای خدایا آخه چرا اون ک مث گل بود اونکه 1 هفته پیش اومد ملاقات بابام ک عمل

کرده............چرا پس تانیا دختر 3 سالش چی ک ی بند میگه بابا....................................خدایا چرا ب سرنوشت باباش دچار شد هر 2شون

تو 36 سالگی رفتن.............امروز چی گذشت ب ما اونکه ب بابام گفت همه بدهیاشو تسویه کرده و ازین ب بعد میخاد خوب زندگی کنه...این

بود حقش از زندگی خدایا....

عزیزم خدا بیامرزدش و به بازماندگانش صبر بده..ناراحت شدم:sadsmiley:

شفيع

Well-known member
بنظرم متاهل شدن و مجرد موندن زمان خاص خودشو داره يه جورايي تاريخ مصرف داره

azta

New member
شلام
بنظر من هرکی باید با کسی ازدواج کنه که 99 درصد به خودش شباهت داره اون کسی که میگه آدما باید برن دنبال ضد خودش اشتباه میکنه چون یه روزی ضربشو میخوره

kaveh1316

New member
شلام
بنظر من هرکی باید با کسی ازدواج کنه که 99 درصد به خودش شباهت داره اون کسی که میگه آدما باید برن دنبال ضد خودش اشتباه میکنه چون یه روزی ضربشو میخوره

آمارها نشون میده ازدواجایی موفق ترن که زن وشوهر هم کفو ترند نه شبیه تر یا شاید مکمل باشند بهتر باشه

mohana

Well-known member
ازدواج نوشت:
بزرگی میگفت : قبل تر ها که میخواستند یک نفر را بشناسند به شغل و حرفه اش نگاه میکردند
اما این روزها ببینید در اوقات فراغتش به سراغ چه کارهایی میرود...آنگاه او را شناخته اید!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: waria
بالا