BBT
New member
اوكي دادا آبجي
کنارم آجی ...
پس بزن كنار دادا
:5::5::5:...............
اوكي دادا آبجي
کنارم آجی ...
پس بزن كنار دادا
:5::5::5:...............
خب چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:25r30wi:... همیشه دنیا اینطوری نمی مونه ................. درست میشه همه چی ... اذان میگن ..!!!
تو صندلي داغ بهتون نشون ميدم وايسيد فقط
من میترسم نابود شی تا اون روز..........:25r30wi:............!!!!!!!!!!!!! اینقدر بهش فکر نکن ... بابا سارا77 یه چیزی گفت ... جدی نگیر!
خداییش میترسم ازش ....کارت عروسیشو ندیدی مگه؟!!!!... تا حالا بهش نزدیک نشدم!!! .... و فکر نکنم بتونم نزدیک شم!...... فقط میتونم برات دعا کنم ... :riz304:جدي؟؟؟؟؟اين سارا كه دختر خوبي بودا تو پادرمياني كني خوب ميشه ها نذار زيادي باهم اصطكاك داشته باشيم:smiliess (3):
جدي؟؟؟؟؟اين سارا كه دختر خوبي بودا تو پادرمياني كني خوب ميشه ها نذار زيادي باهم اصطكاك داشته باشيم:smiliess (3):
خداییش میترسم ازش ....کارت عروسیشو ندیدی مگه؟!!!!... تا حالا بهش نزدیک نشدم!!! .... و فکر نکنم بتونم نزدیک شم!...... فقط میتونم برات دعا کنم ... :riz304:
خداییش میترسم ازش ....کارت عروسیشو ندیدی مگه؟!!!!... تا حالا بهش نزدیک نشدم!!! .... و فکر نکنم بتونم نزدیک شم!...... فقط میتونم برات دعا کنم ... :riz304:
سلامانواع ازدواج های پیشنهادی مجلس محترم!!!:smiliess (3):
* ازدواج مسلم: ازدواج اول که حق مسلم هر مردی است.
* ازدواح مفرح: مردی که از یکنواختی زندگی با همسر اولش خسته شده است، برای تفریح زن دیگری بگیرد.
* ازدواج موجه: چرا مردی که زن اولش بچه دار نمی شود یا بیماری دارد، به بهانه های واهی! مثل مردانگی و انسانیت و تن دادن به قسمت و صبر در امتحان الهی، به پای او بماند؟ موجه است که در این هنگام هرچه زودتر برای ازدواج بعدی اش اقدام کند....
* ازدواج متمم: مرد ببیند چه صفات زنانه ای را دوست داشته که زن اولش ندارد. بعد زنی بگیرد که آن صفت ها را داشته باشد.
* ازدواج مثلث: مرد تقوی پیشه کرده و به سه زن قناعت نماید.
* ازدواج مربع: مرد تمام چهار زنی را که شرع به او اجازه می دهد بگیرد.
* ازدواج ملون: مرد چهار زن بگیرد: سفید پوست، سرخ پوست، سیاه پوست و زرد پوست.
* ازدواج منظم: مرد هر شش ماه یک بار زن بگیرد.
* ازدواج میسر: مرد هر زنی را که برایش میسر است بگیرد.
* ازدواج مشبک: مرد یک شبکه هرمی ازدواج راه بیندازد. به این معنی که هر زنی گرفت، آن زن، چهار زن دیگر را هم به او معرفی کند و او همه آنها را بگیرد.
* ازدواج مکرر: مرد آن قدر زن بگیرد تا جانش از فلان جایش در برود!!!
به امید خوشبختی همه ی جوان های مستعد ایران زمین ..........:riz304:
چرا رودر وایسی میکنی خب بگو 100% ترسیدی نباشه؟؟؟به هيج عنوان. ٩٠ درصد به بالا بايد باشه
ترجيح ميدم تا ابد مجرد بمونم ...
انسانم آرزوست!!!