ترجیح میدی با کسی ازدواج کنی که 50% ایده آلاتو داشته باشه یا حالا حالا ها مجرد بمونی؟

majid45

New member
ازدواج چیه؟ که الان همه براش کاسه داغتز اش شدن؟ ازدواج اگر بهترین و بدترین باشد باز فرزندی به همراه دارد . کودکی که بدون اینکه ازش اجازه بگیریم او را وارد این دنیای کثیف و پر از دروغو بدبختی خواهیم ساخت دنیایی که خوشبختیش در دست عده ای اسیر است و بد بختیتش چاکر ان کودک ....

bioshimi93

New member
از شروع کننده تاپیک یه سوال دارم این تاپیک محتوای طنز داره آیا؟

Taraa

Well-known member
انسان باید دردهای خود را بیان کنند شاید راه حلی برای برطرف کردن آن وجود داشته باشد.

5. اتحاد
سعی کنید در برابر این دنیای بی رحم با هم متحد باشید و یک گروه دونفره تشکیل بدهید. برای موفقیت، اعتماد به نفس و رسیدن به اهداف همسر خود تلاش کنید. دونفری راحت تر می توانید با مشکلات جامعه و دنیا کنار بیایید و تیمی بسیار قوی در مقابل سختی ها تشکیل می دهید که هدفی مشترک را دنبال می کنند.
نکته آموزشی:
با در کنار هم بودن می توانید به اهداف والایی در زندگی دست پیدا کنید.

..................

shiva3322

New member
ازدواج نکردن از همشون بهتره افسوس که چاره ای نیس..........بایده

BBT

New member
ازدواج نکردن از ازدواج اشتباه کردن خیلی بهتره

TaTi

مدیر بخش
چند سال پیش یک روز جلوی تلویزیون دراز کشیده بودم، فوتبال نگاه می کردم و تخمه می خوردم!

ناگهان پدر و مادر و آبجی بزرگ و خان داداش سرم هوار شدند و فریاد زدند که "

ناقص! بدبخت! بی عرضه! بی مسئولیت!
پاشو برو زن بگیر!!!

رفتم خواستگاری، دختر پرسید: مدرک تحصیلی ات چیست؟

گفتم: دیپلم تمام! گفت: بی سواد! امل! بی ! ناقص العقل! بی شعور! پاشو برو دانشگاه.

رفتم چهار سال دانشگاه لیسانس گرفتم ،برگشم

رفتم خواستگاری. پدر دختر پرسید: خدمت رفته ای؟ گفتم : نه هنوز. گفت: مرد نشد نامرد! بزدل! ترسو! سوسول! بچه ننه! پاشو برو سربازی.

رفتم دو سال خدمت سربازی را انجام دادم ،برگشتم

رفتم خواستگاری. مادر دختر پرسید: شغلت چیست؟ گفتم فعلا کار گیر نیاوردم.

گفت: بی کار! بی عار! انگل اجتماع! پاشو برو سر کار.

رفتم کار پیدا کنم گفتند: سابقه کار می خواهیم.

رفتم سابقه کار جور کنم. گفتند: باید کار کرده باشی تا سابقه کار بدهیم.

دوباره رفتم کار کنم، گفتند باید سابقه کار داشته باشی تا کار بدهیم.برگشتم

رفتم خواستگاری گفتم : رفتم کار کنم گفتند سابقه کار ، رفتم سابقه کار جور کنم گفتند باید کار کرده باشی. گفتند: برو جایی که سابقه کار نخواهد.

رفتم جایی که نخواستند. گفتند باید متاهل باشی!. برگشتم

رفتم خواستگاری گفتم : رفتم جایی که سابقه کار نخواستند ولی گفتند باید متاهل باشی.

گفتند باید کار داشته باشی تا بگذاریم متاهل شوی!

رفتم گفتم: باید کار داشته باشم تا متاهل شوم. گفتند: باید متاهل باشی تا به تو کار بدهیم. برگشتم

رفتم نیم کیلو تخمه خریدم دوباره دراز کشیدم جلوی تلویزیون و فوتبال نگاه کردم!

"از مجموعه خاطرات حسن کچل!!! "

:tsimuzpzwoap1t9y3o7

پیام نهایی: همتون یه روز زن می گیرین ... شوهر می کنین.....بعد به برخی افکار این روزای مجردیتون می خندین!!!

شفيع

Well-known member
مجردي كه عالمي داره واسه خودش

آخرین ویرایش:

TaTi

مدیر بخش
انواع ازدواج های پیشنهادی مجلس محترم!!!:smiliess (3):

* ازدواج مسلم: ازدواج اول که حق مسلم هر مردی است.

* ازدواح مفرح: مردی که از یکنواختی زندگی با همسر اولش خسته شده است، برای تفریح زن دیگری بگیرد.

* ازدواج موجه: چرا مردی که زن اولش بچه دار نمی شود یا بیماری دارد، به بهانه های واهی! مثل مردانگی و انسانیت و تن دادن به قسمت و صبر در امتحان الهی، به پای او بماند؟ موجه است که در این هنگام هرچه زودتر برای ازدواج بعدی اش اقدام کند....

* ازدواج متمم: مرد ببیند چه صفات زنانه ای را دوست داشته که زن اولش ندارد. بعد زنی بگیرد که آن صفت ها را داشته باشد.

* ازدواج مثلث: مرد تقوی پیشه کرده و به سه زن قناعت نماید.

* ازدواج مربع: مرد تمام چهار زنی را که شرع به او اجازه می دهد بگیرد.

* ازدواج ملون: مرد چهار زن بگیرد: سفید پوست، سرخ پوست، سیاه پوست و زرد پوست.

* ازدواج منظم: مرد هر شش ماه یک بار زن بگیرد.

* ازدواج میسر: مرد هر زنی را که برایش میسر است بگیرد.

* ازدواج مشبک: مرد یک شبکه هرمی ازدواج راه بیندازد. به این معنی که هر زنی گرفت، آن زن، چهار زن دیگر را هم به او معرفی کند و او همه آنها را بگیرد.

* ازدواج مکرر: مرد آن قدر زن بگیرد تا جانش از فلان جایش در برود!!!

به امید خوشبختی همه ی جوان های مستعد ایران زمین ..........
:riz304:

آخرین ویرایش:

sakar

New member
انواع ازدواج های پیشنهادی مجلس محترم!!!:smiliess (3):

* ازدواج مسلم: ازدواج اول که حق مسلم هر مردی است.

* ازدواح مفرح: مردی که از یکنواختی زندگی با همسر اولش خسته شده است، برای تفریح زن دیگری بگیرد.

* ازدواج موجه: چرا مردی که زن اولش بچه دار نمی شود یا بیماری دارد، به بهانه های واهی! مثل مردانگی و انسانیت و تن دادن به قسمت و صبر در امتحان الهی، به پای او بماند؟ موجه است که در این هنگام هرچه زودتر برای ازدواج بعدی اش اقدام کند....

* ازدواج متمم: مرد ببیند چه صفات زنانه ای را دوست داشته که زن اولش ندارد. بعد زنی بگیرد که آن صفت ها را داشته باشد.

* ازدواج مثلث: مرد تقوی پیشه کرده و به سه زن قناعت نماید.

* ازدواج مربع: مرد تمام چهار زنی را که شرع به او اجازه می دهد بگیرد.

* ازدواج ملون: مرد چهار زن بگیرد: سفید پوست، سرخ پوست، سیاه پوست و زرد پوست.

* ازدواج منظم: مرد هر شش ماه یک بار زن بگیرد.

* ازدواج میسر: مرد هر زنی را که برایش میسر است بگیرد.

* ازدواج مشبک: مرد یک شبکه هرمی ازدواج راه بیندازد. به این معنی که هر زنی گرفت، آن زن، چهار زن دیگر را هم به او معرفی کند و او همه آنها را بگیرد.

* ازدواج مکرر: مرد آن قدر زن بگیرد تا جانش از فلان جایش در برود!!!

به امید خوشبختی همه ی جوان های مستعد ایران زمین ..........
:riz304:

باز هم تبعیض.....
احیانا مجلس محترم نظری در مورد ازدواج زنها ندادن

تو جامعه ای که ازدواج یطرفه ست ازدواج نکردن بهتره

بنظر من اینکه عده ای گفتن به 50 % ایدآلاشون راضین فک نکنم کار درستی باشه
بنظرم بهتره قبل از اینکه به فکر ازدواج باشید ایدآلاتون رو به 50% یا هر درصدی ازایدآلاتون که میدونید محقق میشه برسونید بعد به ازدواج فک کنید در غیر اینصورت با کلی ادعا وارد زندگی میشید که فکر کردین خیلی از خودگذشتگی کردین که از 50% ایدالاتون گذشتین
و همین موجب مشکلاتی خواهد شد
بهتره واقع بین بود و بنظر من 1 یا 2 مورد و حداکثر 3 مورد رو در نظر بگیرید که طرفتون داشته باشه
ازدواج خودش یجور ریسکه پس با ریسکای دیگه ریسکشو بالا نبرید

بالا