ترجیح میدی با کسی ازدواج کنی که 50% ایده آلاتو داشته باشه یا حالا حالا ها مجرد بمونی؟

kaveh1316

New member
شما باشی چکار میکنی از فرصت الانت استفاده میکنی یا ریسک میکنی بازم منتظر میمونی؟

شفيع

Well-known member
شما باشی چکار میکنی از فرصت الانت استفاده میکنی یا ریسک میکنی بازم منتظر میمونی؟

من هميشه معتقد بودم كه نميشه انسان كاملي رو پيدا كرد از اونجاييكه خودمون كامل نيستم پس اين منتفيه.اعتقادم اينه كه بايد كسيو پيدا كه كه نزديك به معيارامون باشن نه اينكه دقيقا اينارو داشته باشه اگه شخصي كه به معيارامون نزديك باشه ميشه باهاش راه اومد.بنظرم بله 50%خوبه براي ازدواج چون اگه حساب كني زنت مثلا 50%با معيارت ميخونه از اونجاييكه دخترها بعد از ازدواج شديدا به شوهر وابسته ميشن بقيه هم با وابستگي به 70 الي 80%ميرسه

kaveh1316

New member
من هميشه معتقد بودم كه نميشه انسان كاملي رو پيدا كرد از اونجاييكه خودمون كامل نيستم پس اين منتفيه.اعتقادم اينه كه بايد كسيو پيدا كه كه نزديك به معيارامون باشن نه اينكه دقيقا اينارو داشته باشه اگه شخصي كه به معيارامون نزديك باشه ميشه باهاش راه اومد.بنظرم بله 50%خوبه براي ازدواج چون اگه حساب كني زنت مثلا 50%با معيارت ميخونه از اونجاييكه دخترها بعد از ازدواج شديدا به شوهر وابسته ميشن بقيه هم با وابستگي به 70 الي 80%ميرسه
حساب همه جاشو کردیا!!

kaveh1316

New member
یادت نره همیشه تعداد فرصت هایی که از دست دادی و تعداد سالهایی که صبر کردی تو ذهنت باشه!

bahar.zr93

New member
بستگی داره که اون 50 درصدی که داری میگی، کدوم معیارهام باشه...
اگه از معیارهای اصلیم باشه، شاید بشه از فرعی هاش چشم پوشی کرد...

شفيع

Well-known member
بستگی داره که اون 50 درصدی که داری میگی، کدوم معیارهام باشه...
اگه از معیارهای اصلیم باشه، شاید بشه از فرعی هاش چشم پوشی کرد...

حالا فرعي اصلي هم داره ما نميدونستيم؟شايد دست اول دست دوم يا بهترني و بدترين داشته باشن كه ماهاي ساده از همه جا بخبر ساده لوح نميدونيم

TaTi

مدیر بخش
یادت نره همیشه تعداد فرصت هایی که از دست دادی و تعداد سالهایی که صبر کردی تو ذهنت باشه!

ارزششو دارهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...

شاگردي از استادش پرسيد : " عشق چيست ؟ "استاد در جواب گفت :
" به گندمزار برو و پر خوشه ترين شاخه را بياور . اما در هنگام عبور از گندمزار ، به ياد داشته باش كه نمي تواني به عقب برگردي تا خوشه اي بچيني ؟ "
شاگرد به گندمزار رفت و پس از مدتي طولاني بر گشت .استاد پرسيد : " چه آوردي ؟ "وشاگرد با حسرت جواب داد : "هيچ ! هر چه جلوتر مي رفتم ، خوشه هاي پر پشت تر مي ديدم و به اميد پيدا كردن پر پشت ترين ، تا انتهاي گندمزار رفتم . "استاد گفت : " عشق يعني همين ! "

شاگرد پرسيد : " پس ازدواج چيست ؟ "استاد به سخن آمد : " به جنگل برو و بلندترين درخت را بياور . اما به ياد داشته باش كه باز هم نمي تواني به عقب برگردي ! "شاگرد رفت و پس از مدت كوتاهي با درختي برگشت!استاد پرسيد : " چه آوردی؟ "

و او در جواب گفت : " به جنگل رفتم و اولين درخت بلندي را كه ديدم ، انتخاب كردم . ترسيدم كه اگر جلو بروم باز هم دست خالي برگردم . "استاد باز گفت : " ازدواج هم يعني همين !! "

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: susan90

kaveh1316

New member
ارزششو دارهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...

شاگردي از استادش پرسيد : " عشق چيست ؟ "استاد در جواب گفت :
" به گندمزار برو و پر خوشه ترين شاخه را بياور . اما در هنگام عبور از گندمزار ، به ياد داشته باش كه نمي تواني به عقب برگردي تا خوشه اي بچيني ؟ "
شاگرد به گندمزار رفت و پس از مدتي طولاني بر گشت .استاد پرسيد : " چه آوردي ؟ "وشاگرد با حسرت جواب داد : "هيچ ! هر چه جلوتر مي رفتم ، خوشه هاي پر پشت تر مي ديدم و به اميد پيدا كردن پر پشت ترين ، تا انتهاي گندمزار رفتم . "استاد گفت : " عشق يعني همين ! "

شاگرد پرسيد : " پس ازدواج چيست ؟ "استاد به سخن آمد : " به جنگل برو و بلندترين درخت را بياور . اما به ياد داشته باش كه باز هم نمي تواني به عقب برگردي ! "شاگرد رفت و پس از مدت كوتاهي با درختي برگشت!استاد پرسيد : " چه آوردی؟ "

و او در جواب گفت : " به جنگل رفتم و اولين درخت بلندي را كه ديدم ، انتخاب كردم . ترسيدم كه اگر جلو بروم باز هم دست خالي برگردم . "استاد باز گفت : " ازدواج هم يعني همين !! "

دقیقا همینه

ghazal26

New member
آدما هيچ وقت صد درصد شبيه هم نيستن..اگر كسي پيدا شه كه 50درصدو داشته باشه يعني خيلي به هم نزديكيم اما به قول بهار بايد حواسمون باشه اين 50درصد داشته، ارزش چشم پوشي از 50درصد نداشته رو داشته باشه.... تا الان هر با هركس روبرو شدم بيشتر از 20درصد نبوده اگر همينجور پيش بره ترجيح ميدم مجرد بمونم و تا 80 سالگي كنكور ارشد بدم هر سال :rolleyessmileyanim:

bahar.zr93

New member
اصلی یعنی معیاری که طرفت حتما باید داشته باشه...
برای من مثلا اخلاق و اعتقاداتش... خانوادش... تحصیلاتش...
فرعی یعنی چیزهایی که چشم پوشی ازش آسونه... نباید حتما طرفت داشته باشه... مثل قیافه ی خیلی خوشگل یا وضع مالی توپ مثلا...!!
مثلا اگه کسی اخلاق نداشته باشه یا از نطر اعتقاداتتون و خانوادتون بهم نخورید دیگه زندگیت میریزه بهم کلا... اما اگر برعکسش پیش بیاد شاید یه ذره سخت باشه اما حل شدنیه...!

- - - Updated - - -

البته این معیارهای اصلی و فرعی برای هر آدمی میتونه متفاوت باشه...:idea_majidonline:

kaveh1316

New member
اصلی یعنی معیاری که طرفت حتما باید داشته باشه...
برای من مثلا اخلاق و اعتقاداتش... خانوادش... تحصیلاتش...
فرعی یعنی چیزهایی که چشم پوشی ازش آسونه... نباید حتما طرفت داشته باشه... مثل قیافه ی خیلی خوشگل یا وضع مالی توپ مثلا...!!
مثلا اگه کسی اخلاق نداشته باشه یا از نطر اعتقاداتتون و خانوادتون بهم نخورید دیگه زندگیت میریزه بهم کلا... اما اگر برعکسش پیش بیاد شاید یه ذره سخت باشه اما حل شدنیه...!
حاضری با کسی که فوق دیپلم داره ازدواج کنی؟؟؟؟؟

bahar.zr93

New member
البته این معیارهای اصلی و فرعی برای هر آدمی میتونه متفاوت باشه...:idea_majidonline:

- - - Updated - - -

حاضری با کسی که فوق دیپلم داره ازدواج کنی؟؟؟؟؟

نمیدونم... فقط تحصیلاتش که نیست... باید همه چیزو در کنار هم دید...
اما احتمالا نه! ترجیح میدم تحصیلاتش اگه بالاتر از من نیست حداقل عین خودم باشه...
کسی که خودش فوق دیپلم داره معلوم نیست که حاضر باشه زنش دکترا بگیره!

Marc0p0lo

New member

- - - Updated - - -

نمیدونم... فقط تحصیلاتش که نیست... باید همه چیزو در کنار هم دید...
اما احتمالا نه! ترجیح میدم تحصیلاتش اگه بالاتر از من نیست حداقل عین خودم باشه...
کسی که خودش فوق دیپلم داره معلوم نیست که حاضر باشه زنش دکترا بگیره!
داشتن مدرک دانشگاهی بالاتر چه برتری میتونه ایجاد کنه که شما لیسانس رو انتخاب می کنی بین لیسانس و فوق دیپلم؟

بالا