شما باشی چکار میکنی از فرصت الانت استفاده میکنی یا ریسک میکنی بازم منتظر میمونی؟
حساب همه جاشو کردیا!!من هميشه معتقد بودم كه نميشه انسان كاملي رو پيدا كرد از اونجاييكه خودمون كامل نيستم پس اين منتفيه.اعتقادم اينه كه بايد كسيو پيدا كه كه نزديك به معيارامون باشن نه اينكه دقيقا اينارو داشته باشه اگه شخصي كه به معيارامون نزديك باشه ميشه باهاش راه اومد.بنظرم بله 50%خوبه براي ازدواج چون اگه حساب كني زنت مثلا 50%با معيارت ميخونه از اونجاييكه دخترها بعد از ازدواج شديدا به شوهر وابسته ميشن بقيه هم با وابستگي به 70 الي 80%ميرسه
پ ن پ :auizz3ffy9vla57584xحساب همه جاشو کردیا!!
یادت نره همیشه تعداد فرصت هایی که از دست دادی و تعداد سالهایی که صبر کردی تو ذهنت باشه!
یعنی یهو به خودت نیایی ببینی 60 سالته هیچ کاری هم نکردیايييييييييييي يعني چه؟
برای شما اصلی چیه فرعی چیه؟ اگه خصوصی نیست؟بستگی داره که اون 50 درصدی که داری میگی، کدوم معیارهام باشه...
اگه از معیارهای اصلیم باشه، شاید بشه از فرعی هاش چشم پوشی کرد...
بستگی داره که اون 50 درصدی که داری میگی، کدوم معیارهام باشه...
اگه از معیارهای اصلیم باشه، شاید بشه از فرعی هاش چشم پوشی کرد...
یادت نره همیشه تعداد فرصت هایی که از دست دادی و تعداد سالهایی که صبر کردی تو ذهنت باشه!
دقیقا همینهارزششو دارهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه...
شاگردي از استادش پرسيد : " عشق چيست ؟ "استاد در جواب گفت :
" به گندمزار برو و پر خوشه ترين شاخه را بياور . اما در هنگام عبور از گندمزار ، به ياد داشته باش كه نمي تواني به عقب برگردي تا خوشه اي بچيني ؟ "
شاگرد به گندمزار رفت و پس از مدتي طولاني بر گشت .استاد پرسيد : " چه آوردي ؟ "وشاگرد با حسرت جواب داد : "هيچ ! هر چه جلوتر مي رفتم ، خوشه هاي پر پشت تر مي ديدم و به اميد پيدا كردن پر پشت ترين ، تا انتهاي گندمزار رفتم . "استاد گفت : " عشق يعني همين ! "
شاگرد پرسيد : " پس ازدواج چيست ؟ "استاد به سخن آمد : " به جنگل برو و بلندترين درخت را بياور . اما به ياد داشته باش كه باز هم نمي تواني به عقب برگردي ! "شاگرد رفت و پس از مدت كوتاهي با درختي برگشت!استاد پرسيد : " چه آوردی؟ "
و او در جواب گفت : " به جنگل رفتم و اولين درخت بلندي را كه ديدم ، انتخاب كردم . ترسيدم كه اگر جلو بروم باز هم دست خالي برگردم . "استاد باز گفت : " ازدواج هم يعني همين !! "
شما باشی چکار میکنی از فرصت الانت استفاده میکنی یا ریسک میکنی بازم منتظر میمونی؟
ایتالییایی ها هم ادمای عاقلی هستندهیچ وقت دنبال یک زن یا اتوبوس نرو زیرا به زودی یکی دیگر پیدا خواهد شد ضرب المثل ایتالیایی
حاضری با کسی که فوق دیپلم داره ازدواج کنی؟؟؟؟؟اصلی یعنی معیاری که طرفت حتما باید داشته باشه...
برای من مثلا اخلاق و اعتقاداتش... خانوادش... تحصیلاتش...
فرعی یعنی چیزهایی که چشم پوشی ازش آسونه... نباید حتما طرفت داشته باشه... مثل قیافه ی خیلی خوشگل یا وضع مالی توپ مثلا...!!
مثلا اگه کسی اخلاق نداشته باشه یا از نطر اعتقاداتتون و خانوادتون بهم نخورید دیگه زندگیت میریزه بهم کلا... اما اگر برعکسش پیش بیاد شاید یه ذره سخت باشه اما حل شدنیه...!
حاضری با کسی که فوق دیپلم داره ازدواج کنی؟؟؟؟؟
داشتن مدرک دانشگاهی بالاتر چه برتری میتونه ایجاد کنه که شما لیسانس رو انتخاب می کنی بین لیسانس و فوق دیپلم؟البته این معیارهای اصلی و فرعی برای هر آدمی میتونه متفاوت باشه...:idea_majidonline:
- - - Updated - - -
نمیدونم... فقط تحصیلاتش که نیست... باید همه چیزو در کنار هم دید...
اما احتمالا نه! ترجیح میدم تحصیلاتش اگه بالاتر از من نیست حداقل عین خودم باشه...
کسی که خودش فوق دیپلم داره معلوم نیست که حاضر باشه زنش دکترا بگیره!