تربت امام حسين(ع) همزمان با عاشورا به رنگ سرخ تغيير کرد + تصاوير

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ba ba barghi

Well-known member
یعنی منا ....سرم درد میکنه واسه این بحثا !!ولی حیف .....یه عمر پشت کنکور بودیم !!

دوستان عزیز ، منم با این به شدت موافقم که خیلی از وقایعی که این مداحا و روضه خونا ، تعریف می کنن ،سندیت نداره !
بابا منو نزنین لطفن .....شهید مطهری توی کتاب حماسه ی حسینی اشون گفتن !
بعدم ، این وقایع سرخ شدن خاک و چه می دونم این داستانا ، ممکنه کاملن ساخته ی ذهن آدمی باشه و می تونه هم نباشه ....
دوستان یه لحظه تفکر ، همراه با شک بد نیست !!
یه چیز دیگه :
ما قرانمون تحریف نشده درست ....اما آیا دینمون هم تحریف نشده است !!یعنی الان دین ما ،دین اسلام ما ، همون دین اسلامیه که تو قران نوشته !!

من اتفاقن شخصیت pcr رو دوس دارم !سلام pc جون !!

دیگه من برم !!باید بخابم !!
سرو صدا هم زیاد نکنین !!مردم خوابن !!یکم مراعات کنین ! عجب......
شب خوش

reza.n

New member

من انسان معتقدی هستم. به دینم که اسلام هست پایبندم و به همه امامان و خلیفه ها احترام میذارم.
اما به شدت مخالف ترویج خرافه پرستی و حرف های غیر منطقی و نسبت دادن هر چیزی به دینم هستم.
این منش من هست.
عالیه منم مثل توام.برادر من ما کدوم خرافه ای و رواج دادیم الان؟شما داری میای میگی عاشورا نبود و اینطوری نبود و کی اینارو نقل کرده .نگو دیگه اینارو داداش من.به خدا ما هم فقط داریم از حقانیت عاشورا دفاع میکنیم نه هیچ خرافه ای

reza.n

New member
یعنی منا ....سرم درد میکنه واسه این بحثا !!ولی حیف .....یه عمر پشت کنکور بودیم !!

دوستان عزیز ، منم با این به شدت موافقم که خیلی از وقایعی که این مداحا و روضه خونا ، تعریف می کنن ،سندیت نداره !
بعدم ، این وقایع سرخ شدن خاک و چه می دونم این داستانا ، ممکنه کاملن ساخته ی ذهن آدمی باشه و می تونه هم نباشه ....
یه چیز دیگه :
ما قرانمون تحریف نشده درست ....اما آیا دینمون هم تحریف نشده است !!یعنی الان دین ما ،دین اسلام ما ، همون دین اسلامیه که تو قران نوشته !!

شب خوش
دوست من شما از وسط بحث اومدی فک نمیکنم همه ی کامنت هارو خونده باشی بحث خاک و اینا نیست دیگه به هر حال شما بخاب.ذوستان به جای ما:28:

mohana

Well-known member
عالیه منم مثل توام.برادر من ما کدوم خرافه ای و رواج دادیم الان؟شما داری میای میگی عاشورا نبود و اینطوری نبود و کی اینارو نقل کرده .نگو دیگه اینارو داداش من.به خدا ما هم فقط داریم از حقانیت عاشورا دفاع میکنیم نه هیچ خرافه ای

خرافه رو که همه مون داریم رد میکنیم
بحث رسیده بود به حمله به ایران(همون طبرستان خودمون) و شرکت داشتن امام حسن(ع) و حسین(ع) تو اون جنگ و ... که بین علما اختلاف افتاد:smiliess (8):

Persian-Masoud

New member

من دقیقا کجا گفتم عاشورا نبوده؟
اونو پیدا کن یه ماشین جایزه ببر! :motat:

این سرخ شدن خاک و سرخ شدن تسبیح و....
این حرف های که مداحان پول پرست میزنن.
اینکه شما توی تاریخ طبری فقط عاشوراشو قبول داری و اون جنایت هارو نه! مثلا برای این جمله من هیچ جوابی نبود؟

من اون مقاومت ایرانیان رو ستایش میکنم.
چرا؟
الان ایران رو در نظر بگیرید! کشوری مسلمان! با مردمی مسلمان!
اکثریت بهش اعتقاد قلبی دارن. نماز میخونن و حج میرن و عاشورا رو پاس میدارن.
فرض کنید آمریکا حمله میکنه و تمام کشور رو اشغال میکنه. شهر به شهر و روستا به روستا هزاران سرباز آمریکایی میان و میگن یا مسیحی میشین یا میمیرید! مردم مقاومت میکنند و هزاران هزار نفر به خاک و خون کشیده میشن....
این اتفاقی هست که در اوایل اسلام در ایران اتفاق افتاد.
الان شما میگید سربازان آمریکایی اگر همچین کاری بکنند وحشی هستن و بویی از انسانیت نبردن! اما برای سپاه اسلام میگید دمشون گرم!
متاسفانه فکر میکردم این فروم که افراد تحصیل کرده توش هستد کمی دور از احساس و با منطق فکر میکنند اما احساسات در اینجا موج میزنه.
این نیز بگذرد..

PCR

New member

یه چیز دیگه :

شب خوش
سلاااااااام ...کم پیدا؟...اینو همین جوری گفتم...کلمه کم پیدا جدیدا مد شده....ولی یه چیزی....
ما قرانمون تحریف نشده درست ....
مطمئنی؟

ba ba barghi

Well-known member
دوستان بیشتر کتاب بخونیین ، بیشتر مطالعه کنین !

همه ی شنیده ها ،صد در صد درست نیستن

و البته به قول استادمون ،

سعی کنین ،هر کتاب تجربه ای باشه براتون ، نه بشه اعتقادتون!!

Persian-Masoud

New member
میدونم زمان پیامبر شیعه و سنی و وهابی نبود! دین تحریف شده و این مصداق بارزش هست.
اما قرآن به نظر منم تحریف نشده چون قدیمی ترین دست نوشته ها هم با نسخه های امروزی مطابقت دارن.

ba ba barghi

Well-known member
سلاااااااام ...کم پیدا؟...اینو همین جوری گفتم...کلمه کم پیدا جدیدا مد شده....ولی یه چیزی....
ما قرانمون تحریف نشده درست ....
مطمئنی؟

مگه چی شده ؟؟؟؟کسی تحریفش کرده !!!ای نامردا ....تو قرانم دست می برن !!:New (6):

reza.n

New member
"من اون مقاومت ایرانیان رو ستایش میکنم.
چرا؟
فرض کنید آمریکا حمله میکنه و تمام کشور رو اشغال میکنه. شهر به شهر و روستا به روستا هزاران سرباز آمریکایی میان و میگن یا مسیحی میشین یا میمیرید! مردم مقاومت میکنند و هزاران هزار نفر به خاک و خون کشیده میشن....
الان شما میگید سربازان آمریکایی اگر همچین کاری بکنند وحشی هستن و بویی از انسانیت نبردن! اما برای سپاه اسلام میگید دمشون گرم!
متاسفانه فکر میکردم این فروم که افراد تحصیل کرده توش هستد کمی دور از احساس و با منطق فکر میکنند اما احساسات در اینجا موج میزنه.
این نیز بگذرد.."
"بعضی از این روایات رو کسی نمیدونه از کجا اومدن!
مثلا در خواست کمک در جنگ به حضرت توسط جنیان و فرشتگان! کی این روایت رو کرده؟ اما حسین و اون تعداد از سربازانش که کشته شدن. پس این وسط کی مونده که روایت بکنه؟ کسی زنده در رفته؟"

این حرفاتو میگم.اگه بحث رووش داری جاش اینجا نیست چون الان pcr حرفش چیزه دیگس.البته دومیو که گفتم واست.ولی بخش اول حرفات این که مطمئن باش هر ظلمی شده باشه خدا اون بالا هست خودش میدونه چی حقه چی باطل.ضمن اینکه این کشتارها در زمان خلافت عمر و ...بوده.. کسی هم نمیگه این کشتارها درسته کسی چنین حرفی زده؟که میگی بی منطق و با احساس صحبت میشه.

ba ba barghi

Well-known member
دوست من شما از وسط بحث اومدی فک نمیکنم همه ی کامنت هارو خونده باشی بحث خاک و اینا نیست دیگه به هر حال شما بخاب.ذوستان به جای ما:28:

اره همین طوری پریدم وسط !!همه رو کامل نخوندم ....ولی یه چیزایی دیدم .....چه می دونم یه چیزی بود قرمز می شد و اینا .....فکر کنم یه چند تا سنسور و led هم زیرش بود ....الان معلومه من غاطی کردم ............!فاز ترکوندم دوباره !!:j58r36j3gcr4suxymup

Persian-Masoud

New member
"من اون مقاومت ایرانیان رو ستایش میکنم.
چرا؟
این نیز بگذرد.."
"بعضی از این روایات رو کسی نمیدونه از کجا اومدن!
مثلا در خواست کمک در جنگ به حضرت توسط جنیان و فرشتگان! کی این روایت رو کرده؟ اما حسین و اون تعداد از سربازانش که کشته شدن. پس این وسط کی مونده که روایت بکنه؟ کسی زنده در رفته؟"

این حرفاتو میگم.اگه بحث رووش داری جاش اینجا نیست چون الان pcr حرفش چیزه دیگس.البته دومیو که گفتم واست.ولی بخش اول حرفات این که مطمئن باش هر ظلمی شده باشه خدا اون بالا هست خودش میدونه چی حقه چی باطل.ضمن اینکه این کشتارها در زمان خلافت عمر و ...بوده.. کسی هم نمیگه این کشتارها درسته کسی چنین حرفی زده؟که میگی بی منطق و با احساس صحبت میشه.

برای من تفاوتی بین عمر و علی نیست! چون خود پیامبر اونهارو قبول داشته و تایید کرده! به همدیگه دختر دادن و رابطه فامیلی هم برقرار کردن!
اگر مشکلی داشتن چرا پیامبر اونهارو نهی نکرده؟ یعنی استغفرالله عقل و شعور ما بیشتر بوده که بگیم عمر فلان بوده و علی فلان!

reza.n

New member
تعریف شما از دین چیه که تحریف شدس؟نمیخام شعار بدما ببخشید اگه شعاری شد ولی مشکل از مسلمونیه ما هست.با عرض شرمندگی و احترام نسبت به اهل سنتی اگه توو سایت هست باید بگم مگه دین اسلام قران نبود و بعد از اون علی حق نبود.و مگه رفتار علی که سرلوحه شیعیانه خارج از دین یا قران بود؟عدالت علی و طرز زندگیشون کافبه که نشون بده اسلامی که شیعه باید از اون پیروی کنه دست نخوردس.حالا اگه منه شیعه درب و داغون رفتار میکنم چه ربطی به تحریف داره جانم

mohana

Well-known member
راه بهشت دور نیست ....

به جاده خاکی نزنیم ......

مسیر مستقیم ما را زودتر به مقصد میرساند.....

شب خوش

Persian-Masoud

New member
تعریف شما از دین چیه که تحریف شدس؟نمیخام شعار بدما ببخشید اگه شعاری شد ولی مشکل از مسلمونیه ما هست.با عرض شرمندگی و احترام نسبت به اهل سنتی اگه توو سایت هست باید بگم مگه دین اسلام قران نبود و بعد از اون علی حق نبود.و مگه رفتار علی که سرلوحه شیعیانه خارج از دین یا قران بود؟عدالت علی و طرز زندگیشون کافبه که نشون بده اسلامی که شیعه باید از اون پیروی کنه دست نخوردس.حالا اگه منه شیعه درب و داغون رفتار میکنم چه ربطی به تحریف داره جانم

رضا جان مشکلت اینه.
برای خودت یه سری بدیهیات به صورت پیش فرض قرار دادی.
میگی مگه اسلام قرآن نبود و بعد از اون علی حق نبود!؟؟!؟! این یعنی چی؟ این فرض از کجا اومده؟
نشد جانم! نشد!
بیخیال.
دیگه اینجا پست نمیدم.
شب همگی خوش.

reza.n

New member
برای من تفاوتی بین عمر و علی نیست! چون خود پیامبر اونهارو قبول داشته و تایید کرده! به همدیگه دختر دادن و رابطه فامیلی هم برقرار کردن!
اگر مشکلی داشتن چرا پیامبر اونهارو نهی نکرده؟ یعنی استغفرالله عقل و شعور ما بیشتر بوده که بگیم عمر فلان بوده و علی فلان!
مسعود جان باشه عقیدته اوکی میباشه .ولی اینجا بیا بحث اینو نکنیم خب؟اصلا جداس آخه یه چیزه دیگس.جواب سوالاشم مشخصه.و اصلش هم بخای درسته ما همه مسلمونیم و برادر.من خودم اینو خیلی قبول دارم.زیاد هیچوقت سعی نمیکنم شیعه سنی کنم مگه اینکه واقعا لازم باشه دیگه.ولی الان بیخیالش.:28:

Persian-Masoud

New member
مسعود جان باشه عقیدته اوکی میباشه .ولی اینجا بیا بحث اینو نکنیم خب؟اصلا جداس آخه یه چیزه دیگس.جواب سوالاشم مشخصه.و اصلش هم بخای درسته ما همه مسلمونیم و برادر.من خودم اینو خیلی قبول دارم.زیاد هیچوقت سعی نمیکنم شیعه سنی کنم مگه اینکه واقعا لازم باشه دیگه.ولی الان بیخیالش.:28:

رضا من اونقدری که توی دین اسلام تحقیق کردم اگه درس میخوندم الان توی 23 سالگی جراح قلب بودم.
خیلی تحقیق کردم از کلی منابع و در آخر فهمیدم کمی کفه ترازو به سمت اهل سنت سنگینی میکنه.
نه به خاطر تعداد خیلی خیلی بیشترشون! به خاطر راه و عقایدی که دارن.
یا حق.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا