تربت امام حسين(ع) همزمان با عاشورا به رنگ سرخ تغيير کرد + تصاوير

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Persian-Masoud

New member
طبق روايات شيعه ، دعاي حضرت نه تنها در مورد باران باريدن مستجاب مي گرديد ؛ بلکه اگر حضرت براي پيروزي ونصرت خويش نيز دعا مي کردند ، قطعا مستجاب مي شد ؛ اما :

1 - حضرت مي خواست در كربلا براي همه مسلمانان ، تسليم در برابر حق را به نمايش گذارد و درس عملي تسليم را تا ابد به مردم بياموزد .
2 – بناي حضرت بر اين بود كه در ماجراي عاشورا اسباب غير عادي را به کار نگرفته تا اين خود نيز درس ديگري براي مسلمانان شود تا وظيفه آناني را كه قادر به استفاده از اسباب غير عادي نيستند ، در برابر ظلم وستم مشخص كند .
3 - حضرت طبق روايات ، حضرت در ماجراي عاشورا ، در خواست فرشتگان و جنيان را براي ياري رد نموده و تمام آن ها را به مشيت الهي واگذار کردند . اين خود سبب نهايت مظلوميت براي حضرت شده و به همين جهت خبر شهادت آن حضرت در آن زمان که وسائل اخباري محدود بود ، به سرعت پخش گرديد .

بعضی از این روایات رو کسی نمیدونه از کجا اومدن!
مثلا در خواست کمک در جنگ به حضرت توسط جنیان و فرشتگان! کی این روایت رو کرده؟ اما حسین و اون تعداد از سربازانش که کشته شدن. پس این وسط کی مونده که روایت بکنه؟ کسی زنده در رفته؟

reza.n

New member
نه رضا جان..منظورم اینه که وقتی تو تاریخ ثبت شده ما نمیتونیم انکارش کنیم...یعنی نمیتونیم تاریخ رو موردی انکار کنیم...همین...
من میگم که اطلاع ندارم از کتاب شما باید جواب مهنا رو بدی و به نظرم منطقی میگه

mohana

Well-known member
هنوز نخوابیدم این جوابم بدم بعد

بعد یه چیزی....کی به شما گفته متعصبی؟آخه شما خشم درونتون غلیان کرد....
منم روی صحبتم با شما نبود
منظورم همون موج احساسته!

مهنا جان عصبانی نشو ازش جانم.بحثه.چند تا نفس عمیق بکش.هه هوو هه هوو.:28:

نه دیگه
شخصیت منو نمیدونین برا همین
من خیلی دیر عصبانی میشم
فقط گاهی اوقات(مثه چند لحظه پیش)
خیلی جدی میشم
همین

حالا چون شما گفتی چشم
هه هوو هه هوو:riz304:

reza.n

New member
طبق روایات اهل سنت نه تنها امام حسین امام نبودن بلکه ایشون باید کشته میشدن.....برادر من ..همین جوری که نیست هر کی هر چی گفت....باید سند داشت...
شما بر اساس کدوم روایت اهل سنت اینو میگی؟خود اهل سنت که حسین و قبول دارن و توو این روز عده ای عزاداری هم میکنن.توام نیا همینطوری یه چی نگو دیگه جانم.

Persian-Masoud

New member
اتفاقا این من نیستم که از رو تعصب مینویسم
چون
در مورد این کتاب توضیح دادم و اونوقت باز شما...

اگه کسی همین الان به من بگه فلانی فلان جور آدمیه...
چون شنیده است نه دیده...باور نمیکنم.
چه برسه به صد تا واسطه ک ب درستکار بودنشون اطمینان نیست...

شب خوش

حرفط منطقیه پس عاشورا و وقایعش رو هم باور نکن. نکنه خودت اونجا بودی و دیدی؟ :28:

reza.n

New member
بعضی از این روایات رو کسی نمیدونه از کجا اومدن!
مثلا در خواست کمک در جنگ به حضرت توسط جنیان و فرشتگان! کی این روایت رو کرده؟ اما حسین و اون تعداد از سربازانش که کشته شدن. پس این وسط کی مونده که روایت بکنه؟ کسی زنده در رفته؟
آقا مسعود شما تکلیف خودتو این وسط معلوم کن جانم.شما یه چیزو به من جواب بده امام حسین و عاشورا رو قبول داری یا نه؟

PCR

New member
مهنا جان عصبانی نشو ازش جانم.بحثه.چند تا نفس عمیق بکش.هه هوو هه هوو.:28:
رضا روش داره مگه الکیه؟چرا شیوه آرامشی من رو اشتباه ترویج میدی؟
اول باید صاف بشینی....بعد ذهنتو آروم کنی و در عین حال نفس عمیق بکشی..این نفس کشیدنم الکی نیست که ...اینجوریه

اول....هههههه
چند ثانیه مکث

هووووووووووووو

دوباره......
ههههههه

هوووووووووو

Persian-Masoud

New member
شما بر اساس کدوم روایت اهل سنت اینو میگی؟خود اهل سنت که حسین و قبول دارن و توو این روز عده ای عزاداری هم میکنن.توام نیا همینطوری یه چی نگو دیگه جانم.

اهل سنت عزا داری نمیکنن فقط به احترام اون عزیز در این روز به شادی نمیپردازن و در ماه محرم از عروسی و جشن و.. خود داری میکنن. :28:

Persian-Masoud

New member
آقا مسعود شما تکلیف خودتو این وسط معلوم کن جانم.شما یه چیزو به من جواب بده امام حسین و عاشورا رو قبول داری یا نه؟

تو تکلیف خودتو اول روشن کن برادر من.
هر چیزی خوبی در مورد اسلام رو قبول داری و هر چیز بد نه؟ هرچی به نفعت باشه درسته و هرچی نباشه غلطه؟
این منطقه؟ این درسته؟

Persian-Masoud

New member

هر چیزی خوبی در مورد اسلام رو قبول داری و هر چیز بد نه؟ هرچی به نفعت باشه درسته و هرچی نباشه غلطه؟
این منطقه؟ این درسته؟

PCR

New member
هل من خوابی؟آیا کسی هست که بخواد بره بخوابه؟

reza.n

New member

این منطقه؟ این درسته؟
مسعود جان سوالو با سوال جواب نده.تو جواب منو بده منم الان میگم چطوریم تکلبفمو روشن میکنم واست.ولی جواب منو بده لطفا.آخه از صحبتایی که قبلا میگفتی بر میومد که مخالفت شاید داشته باشی با یه سری چیزا ولی اعتقاد داری ولی حرفات توو این تاپیک حس دیگه ای . بهم انتقال میده میخام بدونم چطوری هستی.

mohana

Well-known member

حرفط منطقیه پس عاشورا و وقایعش رو هم باور نکن. نکنه خودت اونجا بودی و دیدی؟ :28:

تنها کتابی که بشه بش استناد کرد طبریه؟!
مغلطه میکنین دیگه...
هرجوری حساب کنین بعضی مطالب به هیچ عنوان با عقل جور در نمیاد...خودتون برین بخونین متوجه میشید

Persian-Masoud

New member
مسعود جان سوالو با سوال جواب نده.تو جواب منو بده منم الان میگم چطوریم تکلبفمو روشن میکنم واست.ولی جواب منو بده لطفا.آخه از صحبتایی که قبلا میگفتی بر میومد که مخالفت شاید داشته باشی با یه سری چیزا ولی اعتقاد داری ولی حرفات توو این تاپیک حس دیگه ای . بهم انتقال میده میخام بدونم چطوری هستی.

من انسان معتقدی هستم. به دینم که اسلام هست پایبندم و به همه امامان و خلیفه ها احترام میذارم.
اما به شدت مخالف ترویج خرافه پرستی و حرف های غیر منطقی و نسبت دادن هر چیزی به دینم هستم.
این منش من هست.

Persian-Masoud

New member
مغلطه میکنین دیگه...
هرجوری حساب کنین بعضی مطالب به هیچ عنوان با عقل جور در نمیاد...خودتون برین بخونین متوجه میشید

شمام سفسطه میکنی!
یا باید هر چیزی که ندیدی قبول نکنی یا همرو قبول کن! ( بر طبق گفته خودت)
یا راه بهتر اینکه توش تفکر و تعقل کنی! و ببین روح و درونت چی بهت میگه و بهش ایمان بیار.

reza.n

New member
ضمن اینکه در مورد نقل عاشورا هم باید بگم که همونایی که اسیر بردنشون مثه امام سجاد و حضرت زینب واسه نقل کافیه.کم نبودن کسایی که دیدن و نقل کردن.پس نگو همه کشته شدن کی نقل کرده.

PCR

New member
مغلطه میکنین دیگه...
:motat:
شما هنوز نخوابیدی؟ فک کنم قرار بود نیم ساعت پیش شما خواب باشی
شب زنده دارا پرچم بالا.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا