تبلیغ شهرتان!!!

MAHSABANOO

New member
[h=1]سردر عالی‌قاپو[/h]سردر عالی قاپو یکی از آثار تاریخی و گردشگری در شهر قزوین است که در ابتدای خیابان سپه – نخستین خیابان ساخته شده در ایران – قرار دارد. این بنا سردر یکی از هفت در ورودی به ارگ سلطنتی صفویان بوده استسردر عالی قاپو قبل از انقلاب، جایگاه شهربانی و سپس در اختیار نیروی انتظامی بود، اکنون در اختیار میراث فرهنگی قرار گرفته و به منظور احیای دولتخانه صفوی در در حال مرمت می باشد

250px-SardarAlighapu.jpg

MAHSABANOO

New member
دانشگاه هایه قزوین
بین الملل امام خمینی
واقع در خیابان نوروزیان

250px-Ikiu3.JPG

دانشگاه ازاد باراجین واقع در باراجین

13880818133240.jpg

13890415122802.jpg
دانشگاه ازاد اسلامی قزوین واقع در نواب
دانشگاه علوم پزشکی قزوین

ShowObjectPicture.aspx

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
بوستان باراجین
باراجین نام منطقه‌ای در شمال شهر قزوین می‌باشد که از ابتدای آزادراه قزوین-زنجان شروع شده و تا دامنه‌های البرز غربی امتداد می‌یابد.این منطقه جزو مناطق نمونه گردشگری شهر قزوین می‌باشد.انتهای منطقهٔ باراجین به راهی ختم می‌شود که استان قزوین را به استان گیلان پیوند می‌دهد.(البته در اینده که درختاش بزرگ بشه پارک جنگلی میشه)

1000px-Barejin_park.jpg

220px-Barajin%2C_Qazvin%2C_Iran.jpg

چند مکان مهم شهر از جمله دانشگاه آزاد قزوین ، امامزاده باراجین ، مجموعه تئاتر شهر قزوین ، مجموعه طلاعیه ، سایت پروازی آسمان آبی قزوین ، شهربازی بزرگ درفک و شهرک تفریحی کاسپین در این محل واقع شده‌است.
behesht_qazvin_small-300x225.jpg
qazvin_behesht2-300x225.jpg

MAHSABANOO

New member
شهربازی بوستان باراجین
13901224000363_PhotoA.jpg

متاسفانه عکسایه دیگه نیست که براتون بزارم ولی خیلی شهر بازی بزرگ وخوشگلی و همه نوع وسایل بازی داره از کارتینگ ماشین بگیر تا اسکی رو چمن

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
[h=1]آرامگاه حمدالله مستوفی[/h]
حمدالله، یا حمد بن تاج‌الدین ابی‌بکر بن حمد بن نصر مستوفی قزوینی، نام کامل مورخ، شاعر و نویسنده قرن هشتم است.

وی از خاندان مستوفیان قزوین است که مدتها متصدی حکومت آن شهر بودند
200px-Hamdollah1.JPG
1862207510621996712319417918711714624562243.jpg
f97bfdf1ea95f2002c8de9d4ee0cc6da.JPG

k-b

New member
مشهد هم نیاز به معرفی داره ایا؟!!!

آقا مهرشاد مسلما مشهد هم چیزایی داره که شاید هرکسی اطلاع نداشته نباشه، مثلا من اصلا در مورد غذاهای مشهدی چیزی نشنیدم، اگه در این مورد بهمون اطلاعات بدین ممنون میشم:ad54ad:

k-b

New member
اینم فالوده ی شیرازی:
images (4).jpg
ضمنا فالوده ی شیرازی شهرت جهانی داره ها:
images (5).jpg

آخرین ویرایش:

k-b

New member
نارنجستان قَوام که به باغ قوام مشهور است، بین سالهای ۱۲۵۷ تا ۱۲۶۷ هجری شمسی، مقارن با حکومت ناصرالدین شاه قاجار و بدستور علی محمد خان(قوام الملک دوم) و پسرش محمد رضا خان(قوام الملک سوم) در شیراز ساخته و تکمیل شده‌است. ساختمان نارنجستان در زمینی بمساحت ۳۵۰۰ متر مربع و با زیربنای ۹۴۰ متر مربع در دو جبهه جنوبی و شمالی توسط هنرمندان شیرازی ساخته شده‌است. سردر ورودی در ضلع جنوبی قرار داشته و به یک هشتی باز می‌گردد و از طریق دو راهرو قرینه به حیاط راه میابد. بنای ضلع جنوبی شامل دو ایوان ستوندار و اتاقهایی است که محل استقرار خدمه بوده‌است. ساختمان ضلع شمال دارای یک طبقه زیرزمین و دو طبقه روی آن بوده که شامل تالار آیینه با ستونهای یکپارچه مرمری، تالار شاه نشین و اتاقهایی است که محل تشریفات اداری و پذیرش مهمانان بوده‌است. این عمارت از نظر هنرهایی از قبیل آیینه کاری، شیشه کاری، نقش پردازی، منبت کاری، سنگ تراشی، گچ کاری و مقرنس کاری بکار رفته در آن از زیباترین بناهای این دوره در شیراز است.272866_658.jpg

آخرین ویرایش:

k-b

New member
البته sorry من دخالت میکنمااا. تو تغذیه به فالوده ی شیرازی پالوده میگن

نه خواهش میکنم، ممنون که یه چیزی یادم دادین:rose: اتفاقا شیرازی های قدیمی هم بیشتر میگن پالوده، ولی خب چون اکثر مردم از واژه ی فالوده استفاده میکنن منم اینجوری نوشتم

k-b

New member
از قزوین خواهشن تعریف نکنید :\
مشهد م فک کنم یکی معروفترین جاذبه هاش شمع هاش باشه که کمتر کسی می دونه

1. همه جای ایران سرای من است.:auizz3ffy9vla57584x دیدت رو عوض کن برادر من:bunnyearsmiley:
2.از این شمعایی که میگی عکس هم بذار لطفا
!!!:whistle:

آخرین ویرایش:

!SeCreT!

New member
دوستان ببخشید عکس خودم نداشتم ...طرز تهیه خورش خلال بادوم رو در اولین فرصت توی آشپزخونه میذارم

!SeCreT!

New member
طاقبستان...تا چند وقت دیگه هم جشن ثبت جهانی شدنش برگزار میشه...

بالا