تبریک

raha 24

New member
سلام بچه ها امشب شب تولد امام حسن عسگری(ع)، امام یازدهم ما شیعیانه.
بیاید هر کدوم جداگونه تو این تایپیک تولد بابای امام زمان(عج) رو بهش تبریک بگیم.
من به نوبه خودم این میلاد فرخنده رو به آقا امام زمان (عج) و تمام دوستان تبریک می گم.
شاد باشین.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: am-ml

shamila

New member
ولادت امام حسن عسگری (ع) به امام عصرمون، مهدی موعود (عج) و تمام عاشقانشون رو تبریک میگم.:riz304:

Artmis.a

New member
منم ولادت حضرت امام حسن عسگری(ع) را به حضرت امام عصر(عج) تبریک میگم.:riz304::riz304::riz304::thanks:

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
امام حسن عسگری:
عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست،بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است.

-----------------------
سلام
من هم به نوبه خودم ولادت امام حسن عسگری(ع) رو به تمام شیعیان تبریک میگم...

am-ml

New member
سلام بر شما ای آقا و مولاو صاحب ما
تبریک این کمترین رو پذیرا باشین.:riz304:
به حق شادی دلتون ،دل همه بچه های این انجمن رو شاد کنید...
همیشه به اونایی که تو زمانای قبل از ما زندگی میکردن به خاطر اینکه میتونستن امام زمانشون رو ببینن حسودیم میشه ، اونا هر مشکلی داشتن به امامشون میگفتن و به برکت دعای ایشون اگه خودشون هم یه کم تلاش میکردن حاجت روا میشدن، ما شما رو نمی بینیم ولی شما حضور دارین ،پس ازتون خواهش میکنم برای ما دعا کنین.

دریا...

New member
قدم بر چشم های زمین نهاده ای و جهان روشن شد..... صفا آورده ای به ماتمکده دل دنیا!

روشنایی آوردی به شب های بی ستاره اهالی!

تبریک :ad54ad::riz304:

iran khanom

Member
تبريك به پيشگاه امام زمان و همه مسلمانهاي جهان و همه دوستان.تبريك .هميشه شاد باشيد

goo

New member
امام حسن عسگری علیه السلام : «كَفاكَ أَدَبًا تَجَنُّبُكَ ما تَكْرَهُ مِنْ غَيْرِكَ.»:

در مقام ادب براى تو همين بس كه آنچه براى ديگران نمىپسندى، خود، از آن دورى كنى.

نبودنت ، راز برون افتاده ای ست که هر جمعه در حنجره ام بغض می شود ،

وقتی غروب می شود ،

و من هنوز چشم در راهم ...

اللهم عجل لولیک الفرج

antenyus

Active member
سلام سلام سلام
سالروز ولادت پر خیر و برکت امام حسن عسکری (علیه السلام) ، بر شما دوستان عزیز مبارک .

امام حسن عسکری علیه السلام میفرمایند :

دو خصلت و حالتى كه والاتر از آن دو چیز نمى باشد عبارتند از: ایمان و اعتقاد به خداوند و نفع رساندن به دوستان و آشنایان .

(بحارالا نوار، 75/374)

464813366123168181138132812812613142197244.jpg

بالا