تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ariya21

New member
بچه ها از دیروز خاله هام،مادربزرگم،دایی هام همه به ترتیب زنگ میزنن میپرسن.هرچی میگم جوابا ساعت 6 میاد بازم زنگ میزنن.سیاستم نداریم که.کل فامیل میفهمن ارشد دادیم. پدر بزرگم خیلی درس منو پیگیری میکرد.تو همین تحویل سال 91 برای ارشدم هم دعا کرد.خدا رحمتش کنه.فکر کنم اگه به تلفن دسترسی داشت 100 بار از اون دنیا زنگ میزد تا الان.آخیییی عزیزم.خیلی ناز بود.:rolleyessmileyanim:

عجبا به ما فحش میدن میگن ارشدم شد نوووووووووننننننننننن برا اینا دعا میکننننننننننننن

biotechnologist

New member
آریا میدم این گله بخورتتا
meatballs.gif

TUMS

Well-known member

یعنی واقعآ 2:15 نتایج میاد!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked:
باورش برام سخته
خدایا دیگه مردیم از بس کورتیزول ترشح کردیم
تحلیل عضلانی استخوانی پوستی . . . گرفتیم :ph34r-smiley:

فکر کنم تا نتایج بیاد هیچی ازم نمونه.انقد پای کامپیوتر نستم کمر و گردنم درد میکنه،از بس هم لایک زدم انگشتم تاول زد.

0652655610

New member
بچه ها من رفتم دو ركعت نماز شكر خوندم واسه نتيجه آزمون مهم نيست چي باشه هر چي هست به نفع من خواهد بود من با همه وجودم بهش ايمان دارم قران هم كه باز كردم آمد كه "فقط خدا به مصلحت امور شما آگاه هست "پس بي خيال پسندم آنچه را جانان پسندد.

jupiter_sps

New member
بچه ها من رفتم دو ركعت نماز شكر خوندم واسه نتيجه آزمون مهم نيست چي باشه هر چي هست به نفع من خواهد بود من با همه وجودم بهش ايمان دارم قران هم كه باز كردم آمد كه "فقط خدا به مصلحت امور شما آگاه هست "پس بي خيال پسندم آنچه را جانان پسندد.

قبول باشه ان شالله! منم چند دقیقه دیگه میرم نماز! همرو دعا می کنم!

drme

New member
انتظار

الان 13:30 دقیقه است

30 دقیقه باقی مانده است

نفس

New member

دعام کن خواهشا

mishel

New member
آرزوی موفقیت دارم برای همه شماکه اینقدر به ادامه تحصیل اشتیاق دارید امیدوارم همتون قبول باشید من که دیگه هیجان هفته پیش رو ندارم الان خیلی آروم ترم:thumbsupsmileyanim:

ariya21

New member
خوش به حالت ما امروز ناهار گیرمون نیومددددددددددددد

jok

New member
غضنفر عابر بانکشو میندازه تو ضریح میگه یا امام رضا حاجتمو بده تا رمزشو بگم

Samaneh1366

New member
دوستان نتیجه دستیاری دندانپزشکی که قرار بود با ما اعلام بشه رو زدن

jok

New member
حیف نون می ره عیادت مادرزنش. می پرسه "بهتری؟"
مادرزنش می گه: "تبم قطع شده ولی گردنم هنوز درد می کنه..."
حیف نون می گه: "انشاالله اون هم قطع می شه!"

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا