تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parsa90

New member
به هیچکس نگفتم 2 میاد امیدوارم ساعت 2 که نتیجرو دیدم بتونم جیغ بکشم
الهی به امید توووووووووووووووووووووووو
من میرم تا ساعت 2
امیدوارم ارسال بعدیم خبر مردودی نباشه
ایشالا خبر قبولیت باشه

parsa90

New member
به هیچکس نگفتم 2 میاد امیدوارم ساعت 2 که نتیجرو دیدم بتونم جیغ بکشم
الهی به امید توووووووووووووووووووووووو
من میرم تا ساعت 2
امیدوارم ارسال بعدیم خبر مردودی نباشه
خوش به حالت اینجا همه میدونن ساعت 2 میاد همه منتظرن
خدا به همه ما و خانواده هامون شادی بده

biotechnologist

New member
خونه ما خانواده از یه در میان تو از اون در میرن بیرون.یواشکی مانیتورو نگاه میکنن.منم جیغ میزنم بالا سر من واینستید.میگن داریم رد میشیم.باتو کار نداریم
20.gif

parsa90

New member
بچه ها یه لحظه برید افراد آن رو ببینید تاحالا اینقد ان تو این سایت نبوده ایشالا همه با شادی ادامه بدن

TUMS

Well-known member

غصه نخور فرزندم! اتفاقا بهتر که شلوغه! کسی زیاد حواسش به شما نیست! هر کی خواست بیاد تو اتاق محترمانه بندازش بیرون!
out.gif

عروس
برادر زاده
خواهر زاده
داماد
کلآ امروز همه اومدن اینجا
ولی درب اتاقم را بستم
دارن توی حال صحبت میکنن
ولی ژوپیتر جان میان سوال میکنن کی نتایج میاد
منم اعصاب ندارم جواب نمیدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

slpe

New member
خونه ما خانواده از یه در میان تو از اون در میرن بیرون.یواشکی مانیتورو نگاه میکنن.منم جیغ میزنم بالا سر من واینستید.میگن داریم رد میشیم.باتو کار نداریم
20.gif

راست ميگن بنده هاي خدا با من كار دارن!!!!
سلام منو برسون بهشون
:smiliess (12):

Samaneh1366

New member
من تازه الان مهمونم رفت ووووووای امروز 12 هستش ووووووووووووای نتایج خداااااااااااااااااااااااااا تموم امیدم به کرمت هستش الهی الهی هیچ کس امروز نا امید نشه به حق برکت ذکر یا علی

jupiter_sps

New member

عروس
برادر زاده
خواهر زاده
داماد
کلآ امروز همه اومدن اینجا
ولی درب اتاقم را بستم
دارن توی حال صحبت میکنن
ولی ژوپیتر جان میان سوال میکنن کی نتایج میاد
منم اعصاب ندارم جواب نمیدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

عجب! پس بگو تا اطلاع ثانوی با همتون قهرم! حرمت خودتونو نگه دارین!

sol

New member
از امام صادق علیه السلام در تفسیر «الا بذکر الله تطمئن القلوب»؛ و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد! (رعد/ 28) نقل شده است که فرمود: «بمحمد تطمئن القلوب و هو ذکر الله و حجابه»؛ به وسیله محمد دلها آرامش می پذیرد و او است ذکر خدا و حجاب او!.

parsa90

New member
از امام صادق علیه السلام در تفسیر «الا بذکر الله تطمئن القلوب»؛ و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد! (رعد/ 28) نقل شده است که فرمود: «بمحمد تطمئن القلوب و هو ذکر الله و حجابه»؛ به وسیله محمد دلها آرامش می پذیرد و او است ذکر خدا و حجاب او!.
من کامل به این ایمان دارم
معرکه است

بچه ها از دیروز خاله هام،مادربزرگم،دایی هام همه به ترتیب زنگ میزنن میپرسن.هرچی میگم جوابا ساعت 6 میاد بازم زنگ میزنن.سیاستم نداریم که.کل فامیل میفهمن ارشد دادیم. پدر بزرگم خیلی درس منو پیگیری میکرد.تو همین تحویل سال 91 برای ارشدم هم دعا کرد.خدا رحمتش کنه.فکر کنم اگه به تلفن دسترسی داشت 100 بار از اون دنیا زنگ میزد تا الان.آخیییی عزیزم.خیلی ناز بود.:rolleyessmileyanim:

armesh

New member
بچه ها از دیروز خاله هام،مادربزرگم،دایی هام همه به ترتیب زنگ میزنن میپرسن.هرچی میگم جوابا ساعت 6 میاد بازم زنگ میزنن.سیاستم نداریم که.کل فامیل میفهمن ارشد دادیم. پدر بزرگم خیلی درس منو پیگیری میکرد.تو همین تحویل سال 91 برای ارشدم هم دعا کرد.خدا رحمتش کنه.فکر کنم اگه به تلفن دسترسی داشت 100 بار از اون دنیا زنگ میزد تا الان.آخیییی عزیزم.خیلی ناز بود.:rolleyessmileyanim:
خدا رحمت کنه پدر بزرگت رو مهتاب جان
من برخلاف تو
هیچ کس نمیاد نتیجم امروز میاد
خودم به هیچ کس نگفتم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا