parsa90
New member
نه ساعت 2 میادواقعا برا سازمان سجش متاسفم حالا باید تا 6 عصر مارو زجر کش کنه :smiliess (2):
نه ساعت 2 میادواقعا برا سازمان سجش متاسفم حالا باید تا 6 عصر مارو زجر کش کنه :smiliess (2):
ایشالا خبر قبولیت باشهبه هیچکس نگفتم 2 میاد امیدوارم ساعت 2 که نتیجرو دیدم بتونم جیغ بکشم
الهی به امید توووووووووووووووووووووووو
من میرم تا ساعت 2
امیدوارم ارسال بعدیم خبر مردودی نباشه
خوش به حالت اینجا همه میدونن ساعت 2 میاد همه منتظرنبه هیچکس نگفتم 2 میاد امیدوارم ساعت 2 که نتیجرو دیدم بتونم جیغ بکشم
الهی به امید توووووووووووووووووووووووو
من میرم تا ساعت 2
امیدوارم ارسال بعدیم خبر مردودی نباشه
غصه نخور فرزندم! اتفاقا بهتر که شلوغه! کسی زیاد حواسش به شما نیست! هر کی خواست بیاد تو اتاق محترمانه بندازش بیرون!![]()
خونه ما خانواده از یه در میان تو از اون در میرن بیرون.یواشکی مانیتورو نگاه میکنن.منم جیغ میزنم بالا سر من واینستید.میگن داریم رد میشیم.باتو کار نداریم![]()
عروس
برادر زاده
خواهر زاده
داماد
کلآ امروز همه اومدن اینجا
ولی درب اتاقم را بستم
دارن توی حال صحبت میکنن
ولی ژوپیتر جان میان سوال میکنن کی نتایج میاد
منم اعصاب ندارم جواب نمیدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
من کامل به این ایمان دارماز امام صادق علیه السلام در تفسیر «الا بذکر الله تطمئن القلوب»؛ و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد! (رعد/ 28) نقل شده است که فرمود: «بمحمد تطمئن القلوب و هو ذکر الله و حجابه»؛ به وسیله محمد دلها آرامش می پذیرد و او است ذکر خدا و حجاب او!.
دیر میگذره
:smiliess (13):
خدا رحمت کنه پدر بزرگت رو مهتاب جانبچه ها از دیروز خاله هام،مادربزرگم،دایی هام همه به ترتیب زنگ میزنن میپرسن.هرچی میگم جوابا ساعت 6 میاد بازم زنگ میزنن.سیاستم نداریم که.کل فامیل میفهمن ارشد دادیم. پدر بزرگم خیلی درس منو پیگیری میکرد.تو همین تحویل سال 91 برای ارشدم هم دعا کرد.خدا رحمتش کنه.فکر کنم اگه به تلفن دسترسی داشت 100 بار از اون دنیا زنگ میزد تا الان.آخیییی عزیزم.خیلی ناز بود.:rolleyessmileyanim: