تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

gandom67

Member
به هر دلیلی که قرار بود اون روز اعلام نشه نتایج باید از چند روز قبلش اطلاعیه میدادند نه اینکه همون روز اونم دیگه دقیقه 90، اخه بچه ها چه گناهی دارند...:13:

FORD

New member
يه روش براي كاهش استرس فال حافظ بگيرين!!!!!
برا من اين بيت اومد:
چو باد عزم سر كوي يار خواهم كرد!!!!
:smilies: احتمالا يه شهر دوري قبول ميشم نه!!!!

saba saba

New member
تبریگ بگید

سلام
:ad54ad:بچه هاامروز یه ارزواز2تاآرزومن برآورده شد آرزو دومم قبولی ارشداماآرزوی اولم مربوط به کارم بود خیلی خوشحالم بچه ها سوالی داشتم2تاسوال1)اگرطرح شروع کنیم بعدارشد قبول بشیم بایدانصراف ازطرح بدیم یادر حین طرح میشه ارشد ادامه داد توجه کنیدمنظورم طرحی استخدام نشدست
2)اینکه میگن نیروهایی که طرحشون تموم نشدقبل طرح فقط یکبارحق شرکت دارند ودرطی 2سال طرح حق شرکت ندارند درست این خانم دستجردی زمانثبت نام اسفند گفتنددرقبل طرح وحین طرح فقط یکبار حق شرکت ارشد هست شمااطلاعی دارید؟

saba saba

New member
اگرتوی زندگیتون آرزوهای بزرگی داشته باشیدتلاش زیادی هم براش بکنید اماقبل رسیدن بهش ازدنیا برید اون دنیابخاطرنرسیدن به ارزوهاتون بخداچی میگید؟همتون نظربدید سوال مهمی اگر دقیق بهش فکرکنید:smiliess (4):

hairin

New member
خدا نکنه من بمیرم

اگرتوی زندگیتون آرزوهای بزرگی داشته باشیدتلاش زیادی هم براش بکنید اماقبل رسیدن بهش ازدنیا برید اون دنیابخاطرنرسیدن به ارزوهاتون بخداچی میگید؟همتون نظربدید سوال مهمی اگر دقیق بهش فکرکنید:smiliess (4):

خدا نکنه چنین اتفاقی بیفته زبونم لال بشه و چشمام کور بشه و گوشم کر اما هیچوقت اون روزو نبینم
ای خدا خودت میدونی من چقدر ضعیفم هیچوقت چنین کاری با من نکن حداقل تا وقتی که............
اگه این اتفاق بیفته میشینم کف بهشت و انقدر گریه میکنم تا خدا دلش به رحم بیاد و دوباره برم گردونه من لذت خوشحالی تو دنیا رو واسه رسیدن به اهدافم با هیچ لذتی عوض نمیکنم

najma

New member

میگم خدایا اینجا باید برام جبران کنی . طوری که راضی بشم .....
البته خودش اگر هم من نگم اینکار رو میکنه .

mina6228

New member
سلام

مطمئن شدم که دیگه قبول نیستم .هر چی میگذره مطمئن تر می شم .همین . .............

دیگه تحمل ندارم . ................................................................!!!!!!!!

ne11833

New member
يه روش براي كاهش استرس فال حافظ بگيرين!!!!!
برا من اين بيت اومد:
چو باد عزم سر كوي يار خواهم كرد!!!!
:smilies: احتمالا يه شهر دوري قبول ميشم نه!!!!
منم فال گرفتم این اومد برام:
بنوش جام صبوحی به ناله و دف و چنگ
که همچو دور بقا هفته بود معدود
شد از بروج ریاحین چو آسمان روشن
زمین به اختر میمون و طالع مسعود

یعنی هفته دیگه نتایج میاد و من قبولم
آخ جون.....ما رفتیم!

TaTi

مدیر بخش
توکل بر خدا .... یعنی چی...؟

دستان خداوند در هر امر کوچک و بزرگی همراه ماست...!

از میان همه ی کسانی که برای خواندن نماز باران می روند و دست به آسمان میشود ... تنها آن کس به قدرت خداوند ایمان دارد که ، چتری به همراه خود میبرد!!!!

"" اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ""

jo-boy

New member
منم فال گرفتم خیلی عجیبه !!!!!!!!!! این تفسیرشه /:
از کسی که برایش زحمت کشیدی و دوست داشتی ناامید شده ای ، غصه نخور که درهای رحمت خداوند
بسیار است ، همت کن و بلند شو و به کارت ادامه بده که موفق میشوی.

یعنی انگار میدونسته حالمو خدایی !!!!!!!!

پرستاری86

New member
من که رفتم خدا داخل تکمیل ظرفیت بچه های این سایت به جای من قبول بشن.

jok

New member
.ﻣﻦ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻓﮑﺮ ﻣﻴﮑﺮﺩﻡ "ﺗﻴﻤﻮﺭ " ﻓﻘﻂ ﺍﺳﻢِ ﻣﺮﺩﺍﺳﺖ ﻧﮕﻮ ﺍﺳﻢِ ﻳﻪ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﻫﺴﺖ !
ﺍﺟﻼﺱ ﺍﻳﻦ ﭼﻴﺰﺍﺵ ﺧﻮﺑﻪ!

S

sheri

Guest
اتفاقا من شب قبل از جواب یه فال حافظ گرفتم تفسیرش این بود که صبــــــــــــــر کن من با خودم گفتم وا فردا که نتیجه میاد صبر برای چی؟؟؟کلی هم ناراحت شدم گفتم حافظ منظورش اینه که قبول نمیشمم یه سال دیگه باید بخونم
نمی دونستم چه بلایی قراره سرمون بیــــــــــاد!!!!!!!!

اما الان حالم خوبه نمی دونم چرا!!!

پرستاری86

New member
سلام
:ad54ad:بچه هاامروز یه ارزواز2تاآرزومن برآورده شد آرزو دومم قبولی ارشداماآرزوی اولم مربوط به کارم بود خیلی خوشحالم بچه ها سوالی داشتم2تاسوال1)اگرطرح شروع کنیم بعدارشد قبول بشیم بایدانصراف ازطرح بدیم یادر حین طرح میشه ارشد ادامه داد توجه کنیدمنظورم طرحی استخدام نشدست
2)اینکه میگن نیروهایی که طرحشون تموم نشدقبل طرح فقط یکبارحق شرکت دارند ودرطی 2سال طرح حق شرکت ندارند درست این خانم دستجردی زمانثبت نام اسفند گفتنددرقبل طرح وحین طرح فقط یکبار حق شرکت ارشد هست شمااطلاعی دارید؟
سلام دوست عزیز اگر قبول شدین طرح شما به تعلیق میفته
و در مورد سوال دومتون بعد فارغ التحصیلی فقط یک بار میشه امتحان داد یا بلافاصله بعد فارغ التحصیل شدن یا سال آیندش البته هر روز یه قانون جدید میاد این قانون مال امسال هست.
موفق باشید

slpe

New member
هی بچه ها
چهار روز دیگه مونده
نفری چارتا صلوات برفست
:riz304:

من که گفته بودم انقد روز شماری نکنین و خودتونو عذاب ندین.1 حسی میگفت عقب میندازن.کار هر سالشونه.

biochem

New member
استرسم خیلی کم شده
راستی بچه ها من از سهمیه 10 درصد دانشجویان ممتاز استفاه کردم. کسی راجع بهش شنیده؟! چون خودمم فقط یه فرم پر کردم و 2 تا شهرم میتونستم انتخاب کنم

faridehmk

New member
نيازي به ويرايش نبود ادمين جان، ما هم همين برداشت رو از تاپيك قبلي داشتيم....:rolleyessmileyanim:

saba saba

New member
استرسم خیلی کم شده
راستی بچه ها من از سهمیه 10 درصد دانشجویان ممتاز استفاه کردم. کسی راجع بهش شنیده؟! چون خودمم فقط یه فرم پر کردم و 2 تا شهرم میتونستم انتخاب کنم

[:ad54ad:5]سلام
شماازسهمیه آزاداستفاده نمیکنید پس باید90درصدنمره آخرین فردقبولی بیاری تاسهمیه استعدادهای درخشان باآزمون برات اعما ل بشه مثلا من نفر آخرمیشم بانمره180ودانشگاه سبزوارقبول میشم شماباید90 درصدنمره من بیاری یعنی بایدنمرت162 بشه تانمرت مثل من180 بشه وبامن همکلاسی بشی درغیراینصورت سهمیت اعمال نشده ومردود اعمال شدی چون من با180 نفرآخرشدم و162 رد میشه واگرسازمان سنجش پزشکی382 نفرپرستاری گذاشته این سهیه مربوط به سهمیه آزاد است و10درصد اضافه میگیره مربوط به افرادسهمیه دارالبته مناینواز مشاور موسسه سناپرسیدم
موفق باشی دوست عزیز[/SIZE]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا