اگرتوی زندگیتون آرزوهای بزرگی داشته باشیدتلاش زیادی هم براش بکنید اماقبل رسیدن بهش ازدنیا برید اون دنیابخاطرنرسیدن به ارزوهاتون بخداچی میگید؟همتون نظربدید سوال مهمی اگر دقیق بهش فکرکنید:smiliess (4):
اگرتوی زندگیتون آرزوهای بزرگی داشته باشیدتلاش زیادی هم براش بکنید اماقبل رسیدن بهش ازدنیا برید اون دنیابخاطرنرسیدن به ارزوهاتون بخداچی میگید؟همتون نظربدید سوال مهمی اگر دقیق بهش فکرکنید:smiliess (4):
منم فال گرفتم این اومد برام:يه روش براي كاهش استرس فال حافظ بگيرين!!!!!
برا من اين بيت اومد:
چو باد عزم سر كوي يار خواهم كرد!!!!
:smilies: احتمالا يه شهر دوري قبول ميشم نه!!!!
من که رفتم خدا داخل تکمیل ظرفیت بچه های این سایت به جای من قبول بشن.اگرتوی زندگیتون آرزوهای بزرگی داشته باشیدتلاش زیادی هم براش بکنید اماقبل رسیدن بهش ازدنیا برید اون دنیابخاطرنرسیدن به ارزوهاتون بخداچی میگید؟همتون نظربدید سوال مهمی اگر دقیق بهش فکرکنید:smiliess (4):
سلام دوست عزیز اگر قبول شدین طرح شما به تعلیق میفتهسلام
:ad54ad:بچه هاامروز یه ارزواز2تاآرزومن برآورده شد آرزو دومم قبولی ارشداماآرزوی اولم مربوط به کارم بود خیلی خوشحالم بچه ها سوالی داشتم2تاسوال1)اگرطرح شروع کنیم بعدارشد قبول بشیم بایدانصراف ازطرح بدیم یادر حین طرح میشه ارشد ادامه داد توجه کنیدمنظورم طرحی استخدام نشدست
2)اینکه میگن نیروهایی که طرحشون تموم نشدقبل طرح فقط یکبارحق شرکت دارند ودرطی 2سال طرح حق شرکت ندارند درست این خانم دستجردی زمانثبت نام اسفند گفتنددرقبل طرح وحین طرح فقط یکبار حق شرکت ارشد هست شمااطلاعی دارید؟
استرسم خیلی کم شده
راستی بچه ها من از سهمیه 10 درصد دانشجویان ممتاز استفاه کردم. کسی راجع بهش شنیده؟! چون خودمم فقط یه فرم پر کردم و 2 تا شهرم میتونستم انتخاب کنم