تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biotechnologist

New member
رییس مرکز سنجش:البته امكان دارد اين ميزان ظرفيت به صورت كامل تكميل نشود، چراكه پذيرش دانشجو در اين دوره نيازمند كسب حدنصاب لازم است.!!!!!

این یعنی چی!!!!یعنی امکان داره ظرفیت خالی بمونه چون کسی نمره کافی نیورده!!!!وای خدای من!چیکار دارن میکنن اینا!!!!

منبع:

ایسنا - نتايج آزمون ارشد علوم پزشكي دوشنبه اعلام مي*شود

بابا نترسید.پارسال هم همینطور بود.چون پارسال ظرفیت همه رشته ها رو زیاد کردن بعد فهمیدن این کار اشتباه بوده.چون بعضی از رشته ها کم طرفدارند.مثلا 500 نفر شرکت کننده داره نمیشه که 50 نفرشون قبول شن.یعنی دیگه آزمون از اعتبار میفته و افراد فاقد صلاحیت هم پذیرفته میشن.واسه همین براشون حدنصاب درنظر میگرن.ولی برای رشته های پر طرفدار که مثلا بالای 1500 نفر شرکت کننده داره معمولا تعداد افرادی که حدنصاب رو بدست میارن چند برابر ظرفیته.بیخودی نترسید.هیچی تغییر نکرده.

FORD

New member
سلام دوستان
نکنه به خاطر جنبش غیر متعهد ها چون تهران تعطیله نتایجو بعد از 11 شهریور بزنن؟!!
واییییییییی نننننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههه:smiliess (5):

negar62

New member
سلام دوستان
نکنه به خاطر جنبش غیر متعهد ها چون تهران تعطیله نتایجو بعد از 11 شهریور بزنن؟!!
واییییییییی نننننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههه:smiliess (5):
نه . اخبار اعلام کرد دوشنبه نتایج اعلام میشه . خیالتون راحت:thumbsupsmileyanim:

biotechnologist

New member
تا خدا و بنده خدا(یعنی من) هستن هیچکس حق نداره نا امید بشه.:mad_majidonline: الان فقط رو قبولی تمرکز کنید.توکلتون به خدا باشه.اگر همه نزدیک خط پایان ناامید میشدند قهرمانان هرگز متولد نمیشدند.امیدوار باشید و قهرمان بمونید:thumbsupsmileyanim: اگر نگران قبول نشدن هستید این دو روز باقیمونده بهش فکر نکنید.چون قبول نشید از 2 شنبه تا یکسال دیگه وقت دارید بهش فکر کنید.از الان تا 2شنبه کار همه ما امیدواری و خوشحالی از ته قلبه.به جشن قبولیتون فکر کنید. چهره خانوادتون رو تصور کنید که از شنیدن خبر قبولیتون چه شکلی میشن.به خرید لباس و لوازم جدید برای دانشگاهتون فکر کنید.تا حالا دیدید که یک کلاس اولی نگران این باشه که ممکنه کلاس اول راهش ندن؟مثل کلاس اولیا پر ذوق و با انرژی و پر شور باشید.به همه ی چیزای خوب فکر کنید.اونی که تا حالا دستمون رو گرفته و از کلاس اول تا اینجا آوردتمون یک دفعه دستمون رو رها نمیکنه.مطمئن باشید خیر و نیکی منتظرتونه.من هر وقت نگران میشم چشم هام رو میبندم و به راهی که تا اینجا اومدم فکر میکنم.دستم تو دست خدا بوده بدون شک.قبول بشم یا نه میدونم دستم تو دستشه.
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
خدایاکارم رابه توواگذارمی کنم خودت هرچه که مصلحت میدانی همان کن

jo-boy

New member
من خودم اینکارو میکنم و به شما هم میگم که انجام بدید که به نظرم مفیده/:
کلا 2 حالت وجود داره یا شما قبول میشی یا نمیشی
اگه قبول بشی که خوب معلومه دیگه چکارا میشه کرد
اما اگه قبول نشی بعضیا سال دیگه شرکت میکنن اونایی هم که مثله منن میرن طرح و بر میگردن و مطمئنا اون موقع
تمام نقصارو برطرف میکنن و میشینن میخونن و قبول میشن.
دکتر خلیلی تو یکی از صحبتاش میگفت بچه های علوم پزشکی چرا انقد عجولن؟ شما قراره چند سال دیگه تو دانشگاه یا موسسه تحقیقاتی کار کنی پس عجله ای برای رسیدن به هدفت نداری و نباید داشته باشی.. .
دوستان این وقت باقی مونده به نظر من بشینید و خودتونو برای 2 حالتی که گفتم آماده کنید تا روز اعلام نتیجه انگاری از قبل نتیجرو میدونستید باشید
همگی موفق و پیروز باشند

parsa90

New member
jo-boyایشالا که قبول میشی و کار به سال های دیگه نمیکشه:thumbsupsmileyanim:

negar62

New member
آفرین بچه ها! باور کنین با این روحیه میتونین خیلی راحتتر به هدفتون برسین . :thumbsupsmileyanim:

vitamin

New member
ايسنا گفته عصر دوشنبه نتايج اعلام ميشه! من دوشنبه عصر خونه نيستم فكر كنم از همه ديرتر از نتيجه كنكورم با خبر بشم قراره دوستم نتيجه رو بهم بگه اميدوارم خوش خبر باشه:tonguesmiley:

sangre

New member
hi every body
Its 20:46, and Im a fresh man
Im about to lose my mind
why It takes so long
I’m running out of time
I need a doctor
Call me a doctor
I need a doctor, doctor
.
.
.
To bring me back to life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wish every body the best luck!

TUMS

Well-known member

منو این همه استرس محاله!!!!!!!!!!!
وای خدا من که کلآ در همه چی بیخیالم
اما الان از استرس دارم میمیرم خدا!!
خدا خودت کمک اول من:25r30wi: بعد هم تمام بچه هایی که زحمت کشیدن از جمله خودم:tonguesmiley:
کلآ خدا هوای منو داشته باش دیگه!!!!!!!!!!!
ما دربس درخدمتتیم خدا

negar62

New member
همکلاسی شما که قبولی دیگه!! مارو دعا کن ....اول همکلاسی بعد بقیه بعد خودتون!!!:25r30wi:

نفس

New member
یه لحظه ارومم دم دیگه پر از استرس

خدایااااااااااکجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا کنارم بشین...دستمو بگیر ..فشار بده محکم...بگو از چی میترسی..من ایجام....خدااااااااااا

OMID2010

New member
یه لحظه ارومم دم دیگه پر از استرس

خدایااااااااااکجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا کنارم بشین...دستمو بگیر ..فشار بده محکم...بگو از چی میترسی..من ایجام....خدااااااااااا

نگران نباشید هرچی شد توکل به خدا..

زهرا-آ

New member
الهی تو پناهی
نفس یادمه موقعی که کلیدا اومد چقدر استرس داشتی بیا براهم دعا کنیم برای همه ی بچه هایی که واقعا زحمت کشیدن خدایا به امید خودت

shadyrecords

New member
الان ساعت 23:30.تا اعلام نتایج 50 ساعت دیگه(البته اگه ساعت 2 اعلام کنن که میکنن:)!
انقدر بدنم داغ شده که فکر کنم باکتری ها هایپرترموفیل دارند تو بدنم رشد میکنن!!!:smiliess (15):

TUMS

Well-known member
همکلاسی شما که قبولی دیگه!! مارو دعا کن ....اول همکلاسی بعد بقیه بعد خودتون!!!:25r30wi:

همکلاسی پر انرژی!!!!!!!!!
شما که نیاز به سفارش نیس قبولی :thumbsupsmileyanim:
امیدوارم که خبر قبولیتون را توی تاپیک قبولی های 91 ببینم:thumbsupsmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا