تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jupiter_sps

New member
پرستار جان---> اخبار شبانگاهی گفت 6 شهریور اعلام میشه
هم اخبار و هم سایت های خبری گفتن تهران از 7 تا 11 تعطیله!

jupiter_sps

New member
اونجوری که من شنیدم تهران از یکشنبه که پنجم میشه تعطیله و فکر میکنم شنبه جوابا رو بدن به دلیل همین تعطیلی

هایرین جان شما از کجا شنیدی؟ چون چیزی که اخبار و سایت ها گفتن میگه 7 تا 11 تعطیله!

hairin

New member
هایرین جان شما از کجا شنیدی؟ چون چیزی که اخبار و سایت ها گفتن میگه 7 تا 11 تعطیله!

دوستان و اقوام تهران هستن گفتن از یکشنبه هستش و گفتند تعطیلیا ۵ روزه، شاید برنامشون عوض شده و این چیزی که شما میگین درست باشه نیدونم

hairin

New member
سخنی نیست!

چه بگویم؟
سخنی نیست
میوزد از سر امید،نسیمی؛
لیک تا زمزمه ای ساز کند
چه بگویم؟
گله ای نیست!
گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست

yana

New member
خدایاااااااااااااااااااااااااااا چرا اینقدر دیر میگذره.............من واقعا شبا خواب ندارم تازه حالا خوبه ..همون روز 6 چیکار کنم تا نتیجرو بزارن تو سایت من نمیدونم زنده میمونم یا نه...............................

پرستاری86

New member
ممنون از دوست عزیز shadyrecords بابت خبر خوبتون.:(40)::rose:

منم همین طور هستم روزی چند بار سایت سنجش چک میکنم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:

gandom67

Member
من 2 ساله که هر سال برای یکی جواب ارشدو گرفتم :4d564ad6: هر دو نفرشون هم قبول شده بودن حالا امسال که برای خودم باید جواب بگیرم احتمالا قبول نمیشم:rolleyessmileyanim:
با اینکه درصدام بد نیست اما زیاد به قبول شدن یا نشدن فکر نمیکنم 2 باره شروع کردم به خوندن،:ad54ad:
پیشاپیش به همه دوستای که قبول میشن تبریک میگم، از صمیم قلب آرزو میکنم کسی 6 شهریور ناراحت نباشه:riz304:

mahsa.

New member
ضربان قلب من تند میزنه میخاد آروم بزنه نه دیگه نمیتونه!!!!!!!!!!!!!!!

پرستاری86

New member
من 2 ساله که هر سال برای یکی جواب ارشدو گرفتم :4d564ad6: هر دو نفرشون هم قبول شده بودن حالا امسال که برای خودم باید جواب بگیرم احتمالا قبول نمیشم:rolleyessmileyanim:
با اینکه درصدام بد نیست اما زیاد به قبول شدن یا نشدن فکر نمیکنم 2 باره شروع کردم به خوندن،
پیشاپیش به همه دوستای که قبول میشن تبریک میگم، از صمیم قلب آرزو میکنم کسی 6 شهریور ناراحت نباشه:riz304:
تا 3 نشه بازی نشه

پذیرفته شده اید:smiliess (8):

biosta

Well-known member
ان شا الله

ممنون از دعای خوبتون،انشا الله هر کس که تلاش کرده موفق بشه.من اگه قبول بشم خرجم حسسابی میره بالا،فکرشو بکن چقد شربت آبلیمو باید بدم،گذشته از اون شیرینی به دانشگاه،پیتزا به دوستام،سفر به مشهد!!!خدای من سرم داره گیج میره،آخه هر جا رسیدم و هر کسیو که دیدم گفتم واسه قبولیم دعا کنن تا بهشون شیرینی قبولی بدم،به امام رضا هم رحم نکردم از اونم خواستم اگه قبول شدم پول بریزم تو زریهش،حالا با این حساب اگه قبول بشم باید بچه های این سایت واسه این جوون گلریزون بگیرن تا از خجالت یه شهر بیرون بیاد.

من که قبول بشوم زیاد صدایش را در نمی آورم بیشتر از قبولیم برای دیگران شیرینی مهم هست منظورم دیگرانی هست که چندان ارتباط ندارم می باشد
اگر آمدی مشهد قدمتان روی چشمان ما . زایران امام رضا مهمان های مانیز هستند .

hairin

New member
من که قبول بشوم زیاد صدایش را در نمی آورم بیشتر از قبولیم برای دیگران شیرینی مهم هست منظورم دیگرانی هست که چندان ارتباط ندارم می باشد
اگر آمدی مشهد قدمتان روی چشمان ما . زایران امام رضا مهمان های مانیز هستند .

ممنون از لطف شما هم نمره ی عزیز
والا راضی به زحمت شما نیستم ولی اگه قبول شدم و اومدم حتمأ به خدمتتون میرسم،تعارف آمد و نیامد داره دیگه!!

jupiter_sps

New member
jeddi gof 6e shahrivar?

کاملا جدی! و بدون هیچ گون شوخی!
راستی یکی از دوستان خبر دارن که نسل سراجی فرمودن نتایج رو گرفتن و در اعلام اونها تاخیر نمی کنن! این از این!

اما حس امروز من-----> انگار نه انگار 3 روز دیگه مونده!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا